Catania
Lokale smaker og nabolagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Catania Lokale smaker og nabolagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Lokale smaker og nabolagsturer som er verdt å besøke i Catania?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Catania er:

Hvilken Catania Lokale smaker og nabolagsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Catania

Vil du vite mer om aktiviteter i Catania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catania

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 175 vurderinger

Utmerket tur av Alessio, en eksepsjonell guide. Første stopp på dagsturen vår var på Bar Vitale. Cappuccinoen jeg drakk var den beste jeg noen gang har hatt. Derfra var det til kirken i Savoca. Etterpå en kort kjøretur til Forza D Argo, som ble brukt for Corleone i alle 3 filmene. Vi tok inn disse severdighetene og spiste en god lunsj på en lokal kafé som filmproduksjonspersonalet spiste på. Bilder av byens filmsteder prydet den ene veggen. Vi la til den ekstra muligheten til å besøke Castello Degli Schiavi, Don Tommasinos villa i trilogien. Det var der vi ble ønsket velkommen av eieren, The Baron. En veldig vennlig og varm vert, som ga oss en omvisning i hjemmet hans og viste oss noen svært sjeldne produksjonsartikler. Rekvisitten foran herskapshuset hans fikk håret til å reise seg i nakken av spenning. Pass på at du legger til dette på turen din, da bare noen få operatører er i stand til å arrangere dette. Alessio er en av dem. Denne turen var høydepunktet på min tur til Sicilia. Ste

Å virkelig kjenne Godfather-filmene er å kjenne Alessio vår reiseleder!

Jeg satte inn Sicilia på ferien fra fastlands-Italia, bare slik at mannen min, som er en hard fan av Godfather-filmene, kunne tilbringe farsdagen på et av de beste stedene noensinne. Selvfølgelig ville denne perfekte turen for mannen min ikke vært mulig uten Alessio, den mest informative og interessante guiden jeg tror vi noen gang har hatt! Vi ble hentet fra vår B&B i tide i en veldig fin Mercedes varebil som passet vårt mannskap på syv mest komfortabelt. Vi hadde to venner av barna våre med oss som aldri hadde sett noen av Godfather-filmene, og Alessio var til og med interessert i og ventet på å se filmene når de kom hjem. Alessio forhastet oss aldri på noen av stedene som ble satt mest pris på, i stedet føltes det som om vi var ute med en gammel venn for dagen. Han var veldig oppmerksom på våre behov og definitivt godt likt av alle vi møtte eller møtte ham. Denne turen var syv av de beste timene vi brukte på ferien, og vi kommer tilbake for å se Alessio igjen!

Vi ble imponert over denne turen - et tilbud vi ikke kunne avslå

En guide og omvisning som langt overgikk forventningene våre. En minneverdig dag ble tilbrakt på Sicilia takket være Alessio Patanè som ikke bare snakker godt på engelsk, men også er en mester i fagkunnskap. Fra henting til avlevering på hotellet vårt var en 11/10 opplevelse. For "Godfather"-elskere er dette en must-tur. For alle andre er dette en gylden mulighet til å bli kjent med The Godfather på en helt spesiell måte. Jeg vil gjerne berømme Alessio for å være imøtekommende for alles behov, for hans gode råd angående alle aspekter av dagen og hans eksepsjonelle gave for å få gjestene til å føle seg vel.

Alessio var en flott guide for Godfather-turen - en ekte filmentusiast med stor kunnskap om regionen og produksjonsdetaljer. Til tross for øsende regn under deler av turen var det en flott opplevelse og vi kunne prate om mange filmdetaljer, ikke bare om Godfaher-trilogien, men filmer generelt. Vi fikk se fremtredende steder i filmen så vel som flere skjulte og hemmelige steder som bare ekte eksperter kjenner til. Jeg kan virkelig anbefale en privat tur med Alessio når du er en fan av Godfather-trilogien eller til og med som en filmfan generelt.

Den beste opplevelsen! En bursdagsgave til mannen min, men faktisk likte jeg den veldig godt også. Guiden vår var så kunnskapsrik og imøtekommende. Vi var glade for å gjøre Godfather-turen og heldags Etna med ham.