Catania
Dagsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Catania Dagsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer som er verdt å besøke i Catania?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Catania er:

Flere reisetips for Catania

Vil du vite mer om aktiviteter i Catania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catania

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 479 vurderinger

Utmerket tur av Alessio, en eksepsjonell guide. Første stopp på dagsturen vår var på Bar Vitale. Cappuccinoen jeg drakk var den beste jeg noen gang har hatt. Derfra var det til kirken i Savoca. Etterpå en kort kjøretur til Forza D Argo, som ble brukt for Corleone i alle 3 filmene. Vi tok inn disse severdighetene og spiste en god lunsj på en lokal kafé som filmproduksjonspersonalet spiste på. Bilder av byens filmsteder prydet den ene veggen. Vi la til den ekstra muligheten til å besøke Castello Degli Schiavi, Don Tommasinos villa i trilogien. Det var der vi ble ønsket velkommen av eieren, The Baron. En veldig vennlig og varm vert, som ga oss en omvisning i hjemmet hans og viste oss noen svært sjeldne produksjonsartikler. Rekvisitten foran herskapshuset hans fikk håret til å reise seg i nakken av spenning. Pass på at du legger til dette på turen din, da bare noen få operatører er i stand til å arrangere dette. Alessio er en av dem. Denne turen var høydepunktet på min tur til Sicilia. Ste

Selv om vi ikke kunne nå toppen på grunn av økt aktivitet i Etna og vi fikk refundert deler av det betalte beløpet (fordi delen med jeeper var ekskludert), var det en fantastisk opplevelse. Guidene var morsomme og fortalte oss mye interessant informasjon og viste oss til og med bilder og videoer av nyutbruddet lava i telefonene deres. Fotturen var ikke for utfordrende, men vi var fortsatt utslitte etter dagen med klatring og hard vind. Det var et supert tips fra andre turgåere i kommentarfeltet under om at du burde ta med mer klær enn du tror du trenger :D Jeg tok ikke med meg jakke på hytta før turen på det var min feil. Også hansker ville vært nyttig også. Temperaturen på toppen var 3-5 celsius.

På grunn av gjeldende restriksjoner fikk vi bare ta taubanen, fotturdelen og fikk en liten refusjon. Kanskje GetYourGuide må reflektere tilgjengeligheten av turer, ikke bare selge noe og gi beskjed en dag senere (ettermiddag før turen) om at denne turen ikke er tilgjengelig. Opplevelsen i seg selv var flott, kunnskapsrike guider som var opptatt av å dele informasjon og bilder av nylige utbrudd, veldig godt organisert tur og sterkt anbefalt. Etna er ganske aktiv for øyeblikket, så det er mange restriksjoner for fotturer, guidede turer er tillatt å gå mye høyere opp. Turen varte i rundt 5 timer og var til tider ganske anstrengende.

Alessio var en flott guide for Godfather-turen - en ekte filmentusiast med stor kunnskap om regionen og produksjonsdetaljer. Til tross for øsende regn under deler av turen var det en flott opplevelse og vi kunne prate om mange filmdetaljer, ikke bare om Godfaher-trilogien, men filmer generelt. Vi fikk se fremtredende steder i filmen så vel som flere skjulte og hemmelige steder som bare ekte eksperter kjenner til. Jeg kan virkelig anbefale en privat tur med Alessio når du er en fan av Godfather-trilogien eller til og med som en filmfan generelt.

Vakker opplevelse. Guiden vår var i stand til å overføre mye informasjon og kunnskap til oss. Vi hadde "lykken" å være vitne til et utbrudd live, og av denne grunn ble vi fulgt på en alternativ rute for å hjelpe på best mulig måte, i sikkerhet, til dette naturskuespillet.