Dagsturer fra Catania

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Catania Dagsturer fra

Hva er andre ting å gjøre enn Dagsturer fra som er verdt å besøke i Catania?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Catania er:

Flere reisetips for Catania

Vil du vite mer om aktiviteter i Catania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catania

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 479 vurderinger

På grunn av gjeldende restriksjoner fikk vi bare ta taubanen, fotturdelen og fikk en liten refusjon. Kanskje GetYourGuide må reflektere tilgjengeligheten av turer, ikke bare selge noe og gi beskjed en dag senere (ettermiddag før turen) om at denne turen ikke er tilgjengelig. Opplevelsen i seg selv var flott, kunnskapsrike guider som var opptatt av å dele informasjon og bilder av nylige utbrudd, veldig godt organisert tur og sterkt anbefalt. Etna er ganske aktiv for øyeblikket, så det er mange restriksjoner for fotturer, guidede turer er tillatt å gå mye høyere opp. Turen varte i rundt 5 timer og var til tider ganske anstrengende.

Alessio var en flott guide for Godfather-turen - en ekte filmentusiast med stor kunnskap om regionen og produksjonsdetaljer. Til tross for øsende regn under deler av turen var det en flott opplevelse og vi kunne prate om mange filmdetaljer, ikke bare om Godfaher-trilogien, men filmer generelt. Vi fikk se fremtredende steder i filmen så vel som flere skjulte og hemmelige steder som bare ekte eksperter kjenner til. Jeg kan virkelig anbefale en privat tur med Alessio når du er en fan av Godfather-trilogien eller til og med som en filmfan generelt.

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Guiden vår Alessandro var fantastisk og gjorde opplevelsen mye moro - han kom perfekt i tide for å hente oss fra der vi bodde, og holdt oss informert og underholdt hele veien med mye interessant informasjon om Etna. Vi nøt virkelig stoppet for å smake på lokal mat og vin, og solnedgangen var fantastisk. Turen var kort og veldig overkommelig, men pass på å ta noen lag da det var kaldt på toppen. Jeg vil anbefale denne opplevelsen til alle!

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Guiden vår Danilo var helt fantastisk og gjorde opplevelsen mye moro, han fortsatte å underholde oss og var veldig hjelpsom og vennlig, holdt oss informert med mye informasjon om Etna og Sicilia generelt. Vi nøt virkelig stoppet for å smake litt mat og vin, og solnedgangen var fantastisk. Jeg vil anbefale denne opplevelsen til alle.

Vakker opplevelse. Guiden vår var i stand til å overføre mye informasjon og kunnskap til oss. Vi hadde "lykken" å være vitne til et utbrudd live, og av denne grunn ble vi fulgt på en alternativ rute for å hjelpe på best mulig måte, i sikkerhet, til dette naturskuespillet.