Catania
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Catania Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Catania?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Catania er:

Hvilken Catania Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Catania

Vil du vite mer om aktiviteter i Catania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catania

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 2 941 vurderinger

Utmerket tur av Alessio, en eksepsjonell guide. Første stopp på dagsturen vår var på Bar Vitale. Cappuccinoen jeg drakk var den beste jeg noen gang har hatt. Derfra var det til kirken i Savoca. Etterpå en kort kjøretur til Forza D Argo, som ble brukt for Corleone i alle 3 filmene. Vi tok inn disse severdighetene og spiste en god lunsj på en lokal kafé som filmproduksjonspersonalet spiste på. Bilder av byens filmsteder prydet den ene veggen. Vi la til den ekstra muligheten til å besøke Castello Degli Schiavi, Don Tommasinos villa i trilogien. Det var der vi ble ønsket velkommen av eieren, The Baron. En veldig vennlig og varm vert, som ga oss en omvisning i hjemmet hans og viste oss noen svært sjeldne produksjonsartikler. Rekvisitten foran herskapshuset hans fikk håret til å reise seg i nakken av spenning. Pass på at du legger til dette på turen din, da bare noen få operatører er i stand til å arrangere dette. Alessio er en av dem. Denne turen var høydepunktet på min tur til Sicilia. Ste

Alessio var en flott guide for Godfather-turen - en ekte filmentusiast med stor kunnskap om regionen og produksjonsdetaljer. Til tross for øsende regn under deler av turen var det en flott opplevelse og vi kunne prate om mange filmdetaljer, ikke bare om Godfaher-trilogien, men filmer generelt. Vi fikk se fremtredende steder i filmen så vel som flere skjulte og hemmelige steder som bare ekte eksperter kjenner til. Jeg kan virkelig anbefale en privat tur med Alessio når du er en fan av Godfather-trilogien eller til og med som en filmfan generelt.

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Guiden vår Alessandro var fantastisk og gjorde opplevelsen mye moro - han kom perfekt i tide for å hente oss fra der vi bodde, og holdt oss informert og underholdt hele veien med mye interessant informasjon om Etna. Vi nøt virkelig stoppet for å smake på lokal mat og vin, og solnedgangen var fantastisk. Turen var kort og veldig overkommelig, men pass på å ta noen lag da det var kaldt på toppen. Jeg vil anbefale denne opplevelsen til alle!

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Guiden vår Danilo var helt fantastisk og gjorde opplevelsen mye moro, han fortsatte å underholde oss og var veldig hjelpsom og vennlig, holdt oss informert med mye informasjon om Etna og Sicilia generelt. Vi nøt virkelig stoppet for å smake litt mat og vin, og solnedgangen var fantastisk. Jeg vil anbefale denne opplevelsen til alle.

Turlederen ga oss interessant informasjon under turen. Heller ikke for mye. Alt gikk knirkefritt.