Opplevelser i
Catania

Mellom Etna og havet ligger denne livlige og jordnære sicilianske byen, som er en arkitektonisk smeltedigel.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

Flere reisetips for Catania

Vil du vite mer om aktiviteter i Catania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catania

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 6 923 vurderinger

Flott tur. Vi bestilte taubanen og forlengelsen Unimog.

Flott tur, har bestilt taubanen og forlengelsen Unimog. Med disse utvidelsene er det ikke billig, men først og fremst er det verdt hver krone, og med tanke på at taubanen regelmessig blir skadet av lavastrømmer, bør du ikke sammenligne kostnadene med taubanen i Alpene. Unimog -transporten fra fjellstasjonen opp til 3000m er også ekstremt verdifull, for da slipper du å traske over disse skrittfeltene til fots, hvor du glir et halvt trinn tilbake for hvert trinn opp. Å besøke kratrene på 3000 moh, og trampe rundt der er slitsomt nok i stor høyde - du kommer tross alt fra havnivå og er ikke akklimatisert. Turen er ekstremt interessant, også for barn.

Stor tur, nydelig og kunnskapsrik vinvert, god gjeng mennesker

Hadde en fantastisk vintur. Guiden på vingården var nydelig og virkelig kunnskapsrik og lidenskapelig. Driveren var hyggelig og mye interessant informasjon. Viner var velsmakende. Mye mat! Hyggelig gruppe mennesker med forskjellige nasjonaliteter. Anbefaler sterkt. Liten irritasjon var at vi ventet i aldre på henting og ikke fortalte at det kom til å bli sent.

Lavaen var fortsatt varm!

Det var flott å kjøre opp over de forskjellige vegetasjonssonene. Over var en fortsatt varm lavastrøm fra et utbrudd 4 dager tidligere. Det var selvfølgelig flott. Du bør velge en solrik dag da du har flott utsikt ovenfra på alle sider. På toppen av taubanen er det mange restauranter med deilige snacks.

Må bare gjøres! En fasinerende og fantastisk opplevelse av naturen. Behagelig, kunnskapsrik og trygg guide. Gåturen helt ned til kabelbanens start (som ikke alle turer tilbyr) var særlig vakker.

På taket av Sicilia

Godt organisert utflukt. Både bussguiden og Cai -guiden var snille og profesjonelle. Veldig positiv opplevelse som jeg anbefaler