Catacombe di San Gennaro

Flere reisetips for Catacombe di San Gennaro

Vil du vite mer om aktiviteter i Catacombe di San Gennaro? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Catacombe di San Gennaro

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 966 vurderinger

Et veldig unikt og interessant innblikk i områdets lokale historie. Guiden vår var veldig kunnskapsrik og svarte på alle spørsmålene våre. De gir deg nok tid til å suge alt inn før du går til neste seksjon. Du kan få en god titt på de overlevende freskomaleriene, kirken og gravområdene og også få en følelse av hvor dypt katakombene går. Gavebutikken hadde et veldig godt utvalg av snacks og kaffe også før vi dro ned. Det er interessant å vite at all bevaring og infrastruktur er finansiert av penger samlet inn gjennom turene og innsamlingen av den lokale kirken. De bruker også pengene til å prøve å forbedre de lokale nabolagene og bringe turistpenger til lokalbefolkningen. En beundringsverdig sak som er verdt å støtte ved å besøke disse katakombene.

Jeg elsker å se de forskjellige underjordiske verdenene, siden de aldri er like. Etter å ha opplevd katakombene i Paris forventet jeg å se bein, men var skuffet over å finne at gravene var tomme. Nøkkelen til denne turen handlet mer om de forskjellige gravene og om San Gennaro og hvordan plassen ellers ble brukt. Den engelske guiden var veldig informativ og villig til å svare på spørsmål jeg vil si verdt å gå hvis du har en time og koster ikke mye, men ville ikke være øverst på en anbefalingsliste

Vi gjør vanligvis ikke anmeldelser, men etter opplevelsen av Holy Mile klarer vi oss rett og slett ikke uten. Det var mye mer enn et "turist"-besøk, det var en deling av liv, steder, mennesker, sinne og håp som blir realisert. Fabrizio fra "La Paranza"-kooperativet (samt Carlo fra Nuovo Teatro Sanità) tok oss ikke bare med på en reise gjennom historien, men han fortalte oss og fikk oss til å leve en historie. Kanskje den beste tiden vi tilbrakte i Napoli. Den fortjener mye!

Vi begge elsket turen og fant den så interessant. Dens utrolige verdi for pengene! Det eneste vi ikke likte var at instruksjonene fortalte oss å vente i resepsjonen, men det var ikke klart hvor guiden var før like etter tidsluken vår, så vi var bekymret for at vi hadde gått glipp av turen. Dessuten ble vi ikke fortalt at du faktisk måtte hente en billett i stedet for å bare bruke kupongen din, så heldigvis spurte vi før turen startet. Ellers veldig bra tur.

Fabrizio guida eccellente! Giro spiegato col cuore e con molti dettaglio fategli pure qualsiasi domanda e avrà un'ottima ed esaustiva risposta