Castle Clinton nasjonalmonument

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Castle Clinton nasjonalmonument

Vil du vite mer om aktiviteter i Castle Clinton nasjonalmonument? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Castle Clinton nasjonalmonument

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 213 vurderinger

Fantastisk tur til Frihetsgudinnen og Ellis Island

Forholdsvis lett å finne fram til oppmøtestedet for turen. Guiden på turen, Alvaro, var helt fantastisk! Følte at vi virkelig ble tatt vare på samtidig som han var engasjerende og morsom å høre på. Lurt å ta en tidlig tur til disse attraksjone fordi det er raskere å komme gjennom sikkerhetskontrollene bl.a.

Fantastisk opplevelse

En helt utrolig opplevelse, dette er virkelig et "must" for alle som skal til NY. Guiden vi hadde var utrolig, kjempe engasjert i det han snakket om og kunne virkelig jobben sin. Vil anbefale denne attraksjonen på det sterkeste til alle:)

Flott dag med mye innhold.

En super dag ut til frihetsgudinnen og Ellis Island med verdens flotteste guide, Owen. Han hadde kunnskaper om ALT! I tillegg fikk vi info om andre ting vi lurte på om New York. Passer perfekt for våre tenåringer på 14 og 18 år.

Helt topp opplevelse!

Dani var en flott guide! Engasjert, blid og hyggelig - og tydelig/lett å forstå! Det virket som hun likte jobben sin. Tross litt dårlig vær ble turen en flott opplevelse. Hold på henne!

Utrolig bra

Vår tourguide Adam var utrolig dyktig. Han fortalte historier og fakta fra Liberty Island og Ellis Island. Enkelt med forhånd kjøpte billetter. Og rimeligere.