Castello Sforzesco

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Castello Sforzesco

Vil du vite mer om aktiviteter i Castello Sforzesco? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Castello Sforzesco

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 261 vurderinger

En annen opplevelse fortsatt like perfekt. Den beste måten å se Milano, en veldig viltvoksende by. Vi var i stand til å bruke alle 4 linjene. Det er interessant å ta billetten gyldig i 48 timer (jeg hadde tatt 24 timer første gang) fordi det gir tid til å ta alle linjene med ro fordi omvisningen på hver linje varer i omtrent 1 time. Hvis man går opp og ned regelmessig, er gyldigheten på 48 timer mye mer behagelig. Informasjonen som gis er interessant og kvaliteten på lyttingen er god (sammenlignet med andre selskaper).

Guiden Silvia var utrolig imøtekommende og hyggelig. Hun var svært kunnskapsrik både kunsthistorisk og byhistorisk, og hun formidlet innholdet med innlevelse og humor. Det var virkelig kjekt å få bli med henne på en slik runde. Godt opplegg generelt. Kan absolutt anbefales.

Guiden Katerina Panayotova var meget kunnskapsrik, mange morsomme digresjoner og tilhørende historier og meget god i engelsk. Tydelig og informativ. Ta på nok klær og gode sko, lang gåtur og kaldt i duomo. Verdt pengene!

Kjempefin tur, anbefales!

Vi valgte denne turen for å få god oversikt over byen og for å få med oss alle høydepunktene på en dag. Guiden (Charles) var informativ og morsom og geleidet oss rundt på en ypperlig måte.

Flott guide

Kunnskapsrik guide. Utrolig myr flott å se - spesielt «nattverden»