Castel Gandolfo

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Severdigheter i Castel Gandolfo

Flere reisetips for Castel Gandolfo

Vil du vite mer om aktiviteter i Castel Gandolfo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Castel Gandolfo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 28 346 vurderinger

Lett å finne vaktene med pax mundi vester som var hyggelige og hjelpsomme. Gikk rett i sikkerhetskontrollen og videre i gruppe etter vakten inn i kirken. Dette var uten guidet tur - bestilling, kun inngang. Inne i kirken før hovedinngangen fikk vi billett med qr kode til å åpne appen for audioguide. Vi måtte laste ned appen og velge en versjon av kart over kirke med punkter og forklaring.Litt startproblemer men fikk god hjelp. Inne i kirken var det enkelt å følge punktene i guiden og sånn passe nok info. Et lite bilde ved hvert punkt så man var sikker på at man hørte på rett sted. Wifi funket svært godt inni hele kirken. Vi tok heis opp til kuppelen, trapp videre helt til topps. Trangt og varmt men fint. Så glade for å slippe den lange køen som gikk rundt hele Petersplassen denne morgenen i februar... Anbefales å betale litt ekstra da køen var ekstrem lang selv utenom sesong og tidlig på morgenen.

Forbi køen billett fungerte heilt supert, vi var veldig fornøgd med å kunne gå rett forbi den laaaange køen, og komme oss fort inn. Når det er sagt var det ellers alt for mykje folk inne samstundes. Museet og bygningane er ikkje anna enn imponerende, men ein får desverre ikkje mykje med seg når ein går som sild i tønne og må følge straumen, litt klaustrofobisk frå tid til anna... Vart fort mest opptatt av å få det overstått, og det er jo synd. Kjekt å ha vore der og det vi fekk med var jo storslagent, men litt usikker på om vi hadde stått over om vi visste på førehand kva vi gjekk til ang folkemengde... Men igjen, forbi-køen-billett fungerte strålande!

Profesjonelle guider, effektiv og rask inngang til museene

Vi ville gjerne se museene og det sixtinske kapellet, men uten lange køer. Vi valgte audioguide slik at vi kunne gå og se i eget tempo. GetYourGuide gjorde dette mulig for oss på en meget profesjonell måte.

Veldig profesjonelt opplegg som fungerte helt utmerket

Ble møtt av dyktige guider som forklarte om bestillingen og hvordan en kom inn på Vatikanmuseeet og det sixtinske kapell. Dette fungerte helt fantastisk og det ble en fantastisk dag i Vatikanet

Fort forbi kø og inn. Brukte ikke superlang tid inne da det ble svært tett med folk og ikke interesert i alt. Men fantastisk vakre og imponerende rom.