Opplevelser i
Cascais

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Cascais

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cascais?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Cascais er:

Flere reisetips for Cascais

Vil du vite mer om aktiviteter i Cascais? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cascais

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 15 675 vurderinger

Dette var en flott tur og veldig bra å gi deg et glimt av steder utenfor Lisboa. Det var verdt tidlig å se Sintra før det blir for travelt. Guiden vår, Reneta var veldig kunnskapsrik og vennlig og var veldig omgjengelig. Vi kunne stille spørsmål og prate i tillegg til den formelle turen. Det var godt tempo og det ble gitt nok tid på hvert av de besøkte stedene, selv om litt mer tid i Cascais kan ha vært fin.

Turen/ Opplevelsen var fantastisk fra begynnelse til slutt. Har vært på mange guidede turer, men aldri møtt en guide som var så omgjenge, kunnskapsrik og fantastisk. Han kunne virkelig jobben sin. Får ikke skryt nok av han. Alle stedene han tok oss med til, er virkelig minner for livet. Takk for turen!

Dagen var både lærerik og interessant. Vi var veldig heldig med været og med guiden vår som både var kunnskapsrik og svært hyggelig. Det å ha en kjentmann som organiserte transporten hit og dit og samtidig gav oss nyttig informasjon underveis gjorde at vi har fått max utbytte ut av denne dagen.

Vår guide Philip var en veldig hyggelig guide med bra formidlingsevne og god humor! Vi var en gruppe mennesker fra 5. forskjellige nasjoner som ikke kjente hverandre, og Philips evne til å tyde hver og en av oss og lage et godt samhold med humor var fremragende!

Glimrende opplegg og fantastisk god guide, dette kan anbefales.

Vi var veldig heldige med guiden vår, Stefano. Han loste oss gjennom en fantastisk dag, utrolig kunnskapsrik og flerspråkling.