Legg til datoer

Ting å gjøre i
Casablanca

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Casablanca

Casablanca: Premium-tur til Hassan II-moskeen med inngangsbillett

1. Casablanca: Premium-tur til Hassan II-moskeen med inngangsbillett

Opplev en omvisning i dette storslåtte arkitektoniske vidunderet, Marokkos største moské og et must for enhver turist i Casablanca. Turen begynner med at vi henter deg på hotellet, hvis du har valgt dette alternativet, og kjører deg til moskeen i komfortable minibusser med klimaanlegg. Ved ankomst blir du vist inn i moskeen av en av våre kunnskapsrike og høflige reiseledere, som forteller om moskeens historie, kultur og religiøse betydning. Etter endt tur blir du kjørt til hotellet, slik at du får en trygg og hyggelig opplevelse. Gå ikke glipp av denne enestående muligheten til å lære om Hassan II-moskeens skjønnhet og kulturelle betydning, og få varige minner.

Casablanca: Byrundtur med hotelltransfer og lunsj som tilvalg

2. Casablanca: Byrundtur med hotelltransfer og lunsj som tilvalg

Begynn din halvdagstur med henting fra sentrale Casablanca-hoteller klokken 8:30 eller en hvilken som helst overnatting. Møt din flerspråklige sjåfør, og len deg tilbake og slapp av i en luftkondisjonert bil eller minivan, avhengig av gruppestørrelsen din. Gå forbi den gamle medinaen i Casablanca og FN-plassen på vei til Hassan II-moskeen. Bruk 1 time på å oppdage moskeen før du drar til Rick's Café, et legendarisk sted takket være to filmikoner: Ingrid Bergman og Humphrey Bogart. Derfra kan du ta deg til Corniche og bruke 15 minutter på å utforske de elegante bygningene i Anfa- og Maarif-nabolagene, de store avenyene og arkitekturen som blander moderne og mauriske stiler. Stopp deretter ved Mohammed V-plassen, det duefylte hjertet av byen, før du besøker Notre Dame de Lourdes, en fantastisk katedral med glassmalerier rundt kirken. Se opp for grotten som har en statue av Maria med blomster og stearinlys. Etter å ha beundret katedralen, ta turen til Habbous-plassen nær det kongelige palasset i Casablanca for å oppdage dette distriktet i byens gamle bydel, som ble bygget under den franske kolonitiden. Stopp til slutt ved Boulevard Mohammed V for å blande deg med de lokale marokkanske folkemengdene.

Fra Marrakech: 3-dagerstur til keiserlige byer i Marokko

3. Fra Marrakech: 3-dagerstur til keiserlige byer i Marokko

Bli med på en 3-dagers tur fra Marrakesh som dekker høydepunktene i Marokkos historiske keiserbyer Fez, Rabat, Chefchaouen og Casablanca. Du reiser komfortabelt i en privat bil, får lokalguidens fulle oppmerksomhet og overnatter to netter på et komfortabelt hotell. Dag 1: Marrakech - Azrou - Ifran - Fez Vi forlater Marrakech og krysser Atlasfjellene, i grønne omgivelser befolket av bavianaper. Stopp for å ta vakre bilder i sedertreskogen, og kjør deretter til en av verdens reneste og mest fascinerende byer, Ifrane, kjent i Marokko som "Lille Sveits". Vi tar en rask byrundtur i Fez før vi setter kursen mot hotellet med halvpensjon for natten. Dag 2: Fez - Chefchaouen Etter frokost på hotellet gjør du deg klar til å fortsette besøket i Fez' labyrintiske gater og utforske Marokkos eldste medina fra 700-tallet med sine souker, palasser, moskeer, koranskoler og Mellah. Reis videre gjennom Rif-fjellene til den vakre berberbyen Chefchaouen. I følge med guiden din utforsker du de hvitkalkede gatene i Chaouen, der du får liv og røre av den vakkert kledde lokalbefolkningen. Overnatting i en lokal riad. Dag 3: Chefchaouen - Rabat - Casablanca - Marrakech Dra til Rabat for å utforske Marokkos hovedstad og kongens residens. Besøk Hassan-tårnet med mausoleet til kong Mohammed V. Deretter går turen videre til Casablanca der du besøker den majestetiske Hassan II-moskeen, verdens største moské.

Casablanca: Mohammed V lufthavn til privat transport

4. Casablanca: Mohammed V lufthavn til privat transport

Sjåføren din vil spore flyet ditt og venter på deg på flyplassen. Det er ingen ekstra kostnader for forsinkede flyvninger. Sjåføren din vil hjelpe deg med bagasjen og sørge for komfortabel og privat dør-til-dør-transport mellom flyplassen og hotellet eller annen overnatting i Casablanca. Sjåføren din vil være flerspråklig, høflig, profesjonell og politisjekket. Alle kjøretøy er rene, nye, komfortable og luftkondisjonerte og overholder alle nasjonale og internasjonale forsikrings- og sikkerhetsforskrifter.

Fra Casablanca: Dagstur til Marrakech med kameltur

5. Fra Casablanca: Dagstur til Marrakech med kameltur

På denne dagsturen fra Casablanca kan du fordype deg i kulturen i Marrakech. Etter å ha blitt hentet på hotellet begynner den 2,5 timer lange reisen til Marrakech, og du kan nyte godt av gratis wifi og klimaanlegg underveis. Velg mellom en privat tur eller en tur i en liten gruppe. Ved ankomst til Marrakech kan du nyte en kameltur gjennom den sjarmerende palmelunden. Deretter kan du besøke severdigheter som Koutoubias minaretmarked og moské og det majestetiske Bahia-palasset. Spaser gjennom de smale gatene i middelaldermedinaen og se håndverkere i arbeid med å lage lær, arganolje og mye mer. Senere kan du nyte atmosfæren på Jemaa El-Fnaa-plassen, som står på UNESCOs verdensarvliste, før du begynner på reisen tilbake til Casablanca.

Rabat: Heldagstur fra Casablanca

6. Rabat: Heldagstur fra Casablanca

Reis fra Casablanca på en heldagstur til Rabat, Marokkos hovedstad. Byturen begynner ved Dar El Makhzen, det kongelige palasset, med et stopp for å beundre eksteriøret. Palasset huser statsministerens kontor, Imperial College, Ahl Fas-moskeen, en liten veddeløpsbane og brakkene til Black Guard. Se Mohamed V University og gå forbi Hassan Tower. Besøk Mohamed V-mausoleet og beundre flisene som dekorerer veggene i gravkammeret. Fortsett til Kasbah. Gå langs Rue des Consuls, den arkitektonisk mest interessante gaten. Ta en titt i butikkene langs Souika Street, den travleste handlegaten i Rabats medina.

Hassan II-moskeen : Sikre dine Skip The Line-billetter nå!

7. Hassan II-moskeen : Sikre dine Skip The Line-billetter nå!

Utforsk det arkitektoniske vidunderet Hassan II-moskeen i Casablanca med vår førsteklasses "Skip the Line"-guidetur. Med inngangsbilletten inkludert går du utenom de lange køene, slik at du kan få mest mulig ut av tiden din og dykke rett inn i skjønnheten og historien til dette ikoniske stedet. I løpet av denne opplevelsen får du følge av en kunnskapsrik guide som gir deg inngående innsikt i moskeens kulturelle og religiøse betydning. La deg forundre over de intrikate detaljene i designet, fra de fantastiske mosaikkene til den ruvende minareten, mens du får en dypere forståelse av dette hellige stedet. Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, og denne omvisningen gir deg en mer personlig og intim opplevelse, slik at du kan sette pris på roen og skjønnheten i moskeen uten de vanlige folkemengdene. Etter turen kan du fortsette utforskningen eller dra videre til neste reisemål, mens du tar med deg varige minner fra dette ikoniske marokkanske landemerket.

Casablanca: Privat transport til Mohammed V flyplass

8. Casablanca: Privat transport til Mohammed V flyplass

Hvis du leter etter den beste og raskeste flyplasstransporten fra hotellet eller overnattingsstedet ditt i Casablanca, forhåndsbestill denne private transporten til Mohamed V flyplass i Casablanca for å få en lykkelig slutt på ferien. Du vil reise med en luftkondisjoneringsbil eller minivan, med WI-FI ombord, kjørt av en erfaren og flerspråklig sjåfør, som vil hjelpe deg med bagasjen din og også gi deg en direkte tur under de beste forhold for å være på flyplassen i tide for flyturen.

Casablanca: Byens høydepunkter

9. Casablanca: Byens høydepunkter

Din vandretur i Casablanca begynner ved Hassan II-moskeen, den største moskeen i Marokko og den tredje største i verden. Beundre moskeens imponerende minaret, som er 210 meter høy, og gå deretter til den berømte Rick's Cafe, en stilig gjengivelse av baren fra den ikoniske Casablanca-filmen. Følg deretter guiden din gjennom de pittoreske smugene i byen for å nå Medinaen, hvor du kan bla gjennom butikkene sammen med lokalbefolkningen som handler daglig. Herfra kan du besøke det nærliggende palasset Mahkama du Pacha, en storslått bygning i maurisk stil med mosaikk, marmorsøyler og utskårne sedertretak. Ta deg over til Habous-kvarteret, også kjent som New Medina, og kjøp autentiske marokkanske varer og suvenirer som klær, lær, smykker og mat. Ta et stopp ved et lokalt bakeri der lokalbefolkningen tar med seg hjemmelagde brød og bakverk for å bakes. Nyt en smaksprøve på litt nybakt brød, og besøk deretter et av de eldste konditoriene i Casablanca, gjemt i en vei for Souq Habous. Prøv noen tradisjonelle Maghribi-bakverk før du vasker den ned med en kaffe eller myntete på en kafé i nærheten.

Casablanca: Guidet omvisning i Hassan II-moskeen med inngangsbillett

10. Casablanca: Guidet omvisning i Hassan II-moskeen med inngangsbillett

Opplev den fantastiske skjønnheten og åndelige storheten til Casablancas mest ikoniske landemerke, Hassan II-moskeen, med et guidet besøk som inkluderer praktisk henting av hotell. Denne ekstraordinære turen tar deg med på en fengslende reise gjennom de arkitektoniske underverkene og den kulturelle betydningen til en av verdens største moskeer. Eventyret ditt begynner med en komfortabel henting fra ditt Casablanca-hotell, hvor du vil møte din kunnskapsrike og vennlige guide. Når du tar deg til Hassan II-moskeen, vil guiden din gi fascinerende innsikt i historien, betydningen og konstruksjonen av dette bemerkelsesverdige religiøse stedet. Ved ankomst til moskeen, forbered deg på å bli overveldet av dens store storhet og utsøkte håndverk. Hassan II-moskeen, bygget ved kysten av Atlanterhavet, er et vitnesbyrd om Marokkos rike arkitektoniske arv og islamske kultur. Dens praktfulle minareten er imponerende 210 meter høy, noe som gjør den til en av de høyeste religiøse strukturene i verden. Når du går inn, vil du bli betatt av den store skalaen og de intrikate detaljene i moskeens interiør. Beundre det fantastiske mosaikkverket, delikate marmorgulv og utsmykkede treskjæringer som pryder bønnehallen. Guiden din vil dele historier og anekdoter om moskeens konstruksjon, og fremheve den enorme innsatsen og håndverket som gikk med til opprettelsen. En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene til Hassan II-moskeen er dens evne til å romme over 25 000 tilbedere om gangen. Ta deg tid til å suge inn den rolige atmosfæren mens guiden din forklarer betydningen av dette tilbedelsesstedet i det marokkanske samfunnet. Etter å ha utforsket hovedbønnesalen, har du muligheten til å besøke ablusjonsrommet, hvor tilbedere utfører sin rituelle rensing før bønn. Beundre de vakkert designede fontenene og utsmykkede dekorasjonene som forsterker den åndelige stemningen i dette hellige rommet. Når ditt guidede besøk nærmer seg slutten, ta gjerne en rolig spasertur langs esplanaden som omgir moskeen. Se ut på den vidstrakte utsikten over havet, og sett pris på den fantastiske blandingen av modernitet og tradisjon som kjennetegner Casablanca. Til slutt, ta farvel med dette arkitektoniske mesterverket mens guiden din eskorterer deg tilbake til hotellet, og sikrer at du har en trygg og komfortabel reise. Reflekter over minnene og innsiktene du har fått under denne ekstraordinære opplevelsen, og sett pris på den unike forståelsen av marokkansk kultur og islamsk arv som du har tilegnet deg. Casablanca Hassan II-moskeen guidet besøk med hotellhenting tilbyr et virkelig oppslukende møte med et av verdens mest bemerkelsesverdige religiøse steder. Forbered deg på å bli fortryllet av skjønnheten, historien og spiritualiteten som venter deg på denne uforglemmelige turen.

Alle aktiviteter

295 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Casablanca

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Casablanca?

De beste dagsturene og utfluktene fra Casablanca er:

Marrakech

Flere reisetips for Casablanca

Vil du vite mer om aktiviteter i Casablanca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Casablanca

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 582 vurderinger

Veldig hyggelig besøk, utmerket guide! På den annen side kjøpte jeg våre 2 billetter på getyourguide-applikasjonen. Tiden som er angitt på billettene var 14.00 mens turen startet kl 15.00. Jeg hadde ikke lagt merke til at billettene mine inkluderte transport mellom hotellet i Casablanca og moskeen. Jeg trengte det ikke, og det var ikke angitt noe sted. Så jeg betalte overføringene for ingenting!! Jeg synes søknaden mangler detaljer!!

Transport gitt, Ahmed fortalte gode historier for å holde oss underholdt. Palace er godt å se, veldig overfylt. Vi tok opp mye tid på hvert sted, noe som kuttet ned i tiden vi brukte på medinaen. Lunsjen var god. Jeg skulle ønske at alt ekstrautstyret bare ble lagt til prisen på billetten, Palace, Lunsj og Hage kommer i tillegg.