Opplevelser i
Carvoeiro

Hvitkalkede bygninger, gylne strender og blå himmel venter på dette avslappede feriestedet i Algarve.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Carvoeiro

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Carvoeiro?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Carvoeiro er:

Flere reisetips for Carvoeiro

Vil du vite mer om aktiviteter i Carvoeiro? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Carvoeiro

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 8 234 vurderinger

Det var en fantastisk opplevelse. Båtmannskapet var veldig vennlige og kunnskapsrike. De sørget for at vi var komfortable når vi ankom båten og passet passasjerer med varierte språkbehov. De tok oss dit vi kunne se delfinene og tok oss med for å se grottene. De fortalte er i detaljer historien og fakta om hver cabe og ga oss til og med tid til å få beat-bilder. Mine to jenter på 12 og 5 år hadde det veldig bra.

Flott tur langs Algarvekysten forbi buktene og grottene, gå inn i et par av de større grottene, før du flyr bort fra kysten for å lete etter delfiner og hvaler. Turen vår fant snart en stor delfinkapsel, som vi likte å se på i omtrent 15 minutter, før vi returnerte til Albufeira Marina. Vennlig, kunnskapsrik mannskap, som gjorde opplevelsen avslappet og interessant. Anbefalt.

Utrolig opplevelse og profesjonelt mannskap med god humor. Vi så noen ville delfiner ganske like ved, noe som var en fantastisk bonus! Etter det, en fantastisk tur rundt grottene, inkludert den berømte Benagil. Jeg anbefaler definitivt dette cruiset til alle som ønsker å utforske Algarve-kysten.

Veldig herlig mannskap som holdt oss underholdt hele tiden selv om vi aldri så noen delfiner. De var også veldig kunnskapsrike og båten var ikke så humpete sammenlignet med en hurtigbåt. De var også glade for å hjelpe til med å endre bestillingsdatoene mine uten problemer i det hele tatt.

Flott å se delfinene i det naturlige miljøet og en flott opplevelse. Grottene var fine å se på deg, og du ser deler av stranden som ikke kan nås annet enn ved sjøen. Guidene Ricky og Cristiano var flotte, informative og ble veldig velkomne. Utmerket verdi for et par gode timer.