Våre mest anbefalte ting å gjøre i Carouge

Genève: City Pass med 60 aktiviteter

1. Genève: City Pass med 60 aktiviteter

1 pass, 60 aktiviteter: Oppdag det beste av Genève med Geneva City Pass! Et bypass er et kort som lar deg nyte en rekke aktiviteter gratis eller til en svært lav pris. Besøk et museum, ta et cruise på innsjøen, gå på en guidet tur, dra på rafting: nyt 60 gratis eller rabatterte aktiviteter for både store og små i Genève i en varighet på 24, 48 eller 72 timer! Eksempler på besparelser med Geneva City Pass - Én inngang til MAMCO (Museum of Modern and Contemporary Art) koster CHF 15. > Med Geneva City Pass er det gratis! -Det fantastiske "Geneva Tour" cruiset koster CHF 18. > Med Geneva City Pass er det gratis. -En 30-minutters tur med pedalbåt på innsjøen koster 14 CHF. > Med Geneva City Pass er det gratis. -Med Geneva City Pass får du 10 CHF rabatt på leie av en lisensfri motorbåt.

Geneva's Little Italy: A Self-Guided Audio Tour in Carouge

2. Geneva's Little Italy: A Self-Guided Audio Tour in Carouge

Hvis oppmerksomheten din ikke ville ha blitt trukket til det, ville du sannsynligvis ikke ha hørt om den lille byen Carouge. Det er et hemmelig tips! Du vil oppdage et veldig sjarmerende sted som en stor kontrast til Genève, selv om det ligger bare 15 minutter fra sentrum Carouge er en av Genèves best bevarte hemmeligheter, og hvis oppmerksomheten din ikke hadde blitt trukket til den, ville du sannsynligvis aldri har hørt om det. På denne vandreturen vil du oppdage hvor sjarmerende denne lille kommunen er, og hvordan den, til tross for at den bare er 15 minutter unna sentrum, står i kontrast til resten av Genève. Jeg vil dele dens unike og fargerike historie med deg mens du snirkler deg gjennom de atmosfæriske gatene. På denne turen vil du høre flere overraskende historier fra 2300 år siden og frem til i dag, inkludert: • Hvorfor Carouge kalles «Little Italy» • Hvordan det ble så pittoresk • Byens opprinnelse og rollen kelterne og romerne spilte • Hva fikk den berømte franske filosofen Voltaire til å sette opp sitt første skuespill her i et treskur Bli med meg for å høre historiene som har gjort Carouge til det lille Italia i Genève! av Genève. Den har en helt annen og utrolig rik historie. Så på denne turen vil du lære mange overraskende historier fra 2300 år siden og frem til i dag. Hvorfor heter det "Little Italy"? Hvorfor er det så attraktivt i dag? Hvem grunnla byen, hvorfor gjorde han det? Hva med kelterne, romerne? Bli med meg for å høre alle de vakre historiene som gjorde Carouge til det lille Italia i Genève.

Genève: Carouge-tur med en lokal

3. Genève: Carouge-tur med en lokal

Bli med en lidenskapelig lokal guide som elsker byen sin under denne timelange opplevelsen. Du vil begynne med å møtes midt i Genève, hvorfra du vil reise videre til Carouge. Gjennom de forskjellige holdeplassene vil du få vite mer om fortiden til Carouge, som du vil oppdage har ønsket å bli uavhengig tidligere. Samtidig vil du lære mer om både Genève og Sveits. Du vil bli bedre kjent med de lokale skikkene og tradisjonene i byen mens du går i gatene med en lokalbefolkning som vil fortelle deg alt de vet om byen deres. Gjennom hele opplevelsen vil du også få stille alle spørsmål du kan ha om Carouge og Genève.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Carouge

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Carouge

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Carouge

Flere reisetips for Carouge

Vil du vite mer om aktiviteter i Carouge? Trykk her for full oversikt