Opplevelser i
Capri

Opplev en smak av luksus med designershopping, autentisk italiensk mat og den berømte Blå grotte.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Capri

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Capri?

De ni beste tingene å gjøre på Capri

Øyen Capri er et paradis i fengslende farger. Her finner du alt fra vakre blåtoner i grottene på kysten, til den glødende røde fargen til de solmodne tomatene i den lokale capresesalaten.

 • Den blå grotten

  1. Den blå grotten

  Denne vidunderlige grotten blir opplyst av et surrealistisk blått lys som har fascinert mennesker gjennom tidene. Ta en båttur inn i grotten og få en fornemmelse av stedets mystikk og skjønnhet.

 • Villa San Michele

  2. Villa San Michele

  Villa San Michele ligger 300 meter over havet og har en fantastisk utsikt over Capri. I tillegg til den storslåtte utsikten bør du ta en tur gjennom hagene. Du vil finne relikvier fra Egypt og mange andre klassiske antikviteter mens du vandrer rundt i villaen.

 • Faraglioni

  3. Faraglioni

  Nyt den oppsiktsvekkende naturlige skjønnheten til Faraglioni når du besøker Capri. De store klippeformasjonene er formet av erosjonen fra de salte bølgene.

 • Villa Jovis

  4. Villa Jovis

  Villa Jovis er en av keiser Tiberius tidligere residenser. Fortap deg i de vakre marmorgulvene og endeløse gangene mens du går i hans fotspor. Villaen er en keiser verdig og er like imponerende både på innsiden og utsiden! Merk deg at Villa Jovis er stengt for besøkende på tirsdager.

 • Via Krupp

  5. Via Krupp

  Via Krupp ryktes å ha blitt bygget på bestilling av en forretningsmann som ønsket en enklere rute til sitt favorittsted i en nærliggende grotte. Via Krupp er noen ganger stengt grunnet fjellskred, så sjekk om det er åpent før du tar turen til denne historiske stien!

 • Monte Solaro

  6. Monte Solaro

  Monte Solaro var en gang favorittstedet for lokale kunstnere som var inspirert av den vakre, romantiske naturen på fjelltoppen. Finn ro og kreativ inspirasjon på Monte Solaro og husk å besøke statuen av keiser Augustus mens du er der oppe!

 • Punta Carena fyrtårn

  7. Punta Carena fyrtårn

  Dette fyret fra 1800-tallet står i en steinete bukt, og er en favoritt blant lokale og besøkende! Fyret er faktisk fortsatt i bruk og du ser et lys blinke hvert 3. sekund.

 • Capris filosofiske park

  8. Capris filosofiske park

  Våkne hoder vil sette pris på de mange sitatene som er spredt utover Capris filosofiske park. Omkring århundreskiftet grunnla Adler-Karlsson familien parken som en hyllest til 60 vestlige filosofer.

 • Grotto delle Felci

  9. Grotto delle Felci

  I Grotto delle Felci får du endelig oppfylt drømmen om at se et tidligere oppholdssted fra den yngre steinalderen, fylt med arkeologiske funn som er blitt utgravd i hopetall i tidens løp!

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan komme seg rundt på Capri?

  Sentrum av Capri er best å se til fots. Når man forlater sentrum anbefaler vi å reise med en av de mange lokale bussene. En viktig ting å merke seg er at fra midten av mars til november er det kun lokalbefolkningen som kan kjøre bil på Capri, så om du kommer med egen bil må du la den stå igjen ved havnen like utenfor Capri.

 • Hva bør jeg spise på Capri?

  Mens du er på Capri må du smake på en insalata caprese! Lokale favoritter på Capri er fisk og ferske grønnsaker servert med masse olivenolje! Du bør også smake på blekksprut, som er en lokal delikatesse!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidssone
  UTC (+02:00)
 • Landskode
  +39
 • Beste tiden å dra
  Temperaturen faller aldri lavere enn 15 grader i løpet av året og været på Capri er behagelig fra april til november. Den beste tiden å reise til Capri på er om sommeren, når temperaturen ligger mellom 21 - 35 grader!

Flere reisetips for Capri

Vil du vite mer om aktiviteter i Capri? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Capri

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 427 vurderinger

Båten har den beste køya i lagunen. Det er nok drinker å kjøpe ombord, og maten er ferskt tilberedt. Toalettene er veldig rene. Siden omtrent 90% hadde bestilt denne turen inkludert Gozo, tilbrakte de bare 1 time i lagunen og ble deretter brakt til Gozo. Du kan enten sykle i 30 minutter (der og tilbake) eller bo i Den blå lagune. Da var vi omtrent 15 personer om bord i de resterende 3 timene. Selve lagunen var heller ikke overfylt, ettersom de andre båtene "parkerte" unna. Etter 4 timer ble de andre hentet i Gozo, og de kjørte til Crystal Lagoon i 1 time.

Organization au top avec contact quelques jours avant via Whatsapp et acces directe aux organisateurs a tout moment. Guide sur le bateau très sympatique et capitaine très gentil avec les enfants. Ils nous ont approché de chaque grotte. Le sandwich était très bon et le limoncello était une délicate oppmerksomhet. Idéal pour les familles avec enfants.

Fantastisk opplevelse! Hadde en kjempefin båttur rundt øya. Idylliske steder Anacapri og Capri. Ble guidet av en fantastisk guide, Mariangela.

Veldig vakker dag, på en vakker øy og i strålende vær. Utmerket måltid. Stor forelskelse for Anacapri og Villa San Michele!

Det var en vakker dag på Capri! Mariangela er en veldig god guide! Absolutt anbefale!