Våre mest anbefalte ting å gjøre i Canterbury

Canterbury: Offisiell guidet vandretur

1. Canterbury: Offisiell guidet vandretur

Fra middelalderske gater og pilegrimsvertshus til den majestetiske katedralens område, reis tilbake i tid mens guiden din beundrer deg med historier og avslører hvordan byen har utviklet seg gjennom årene på denne 90-minutters guidede vandreturen. Møt guiden din i det historiske Buttermarket i sentrale Canterbury og begynn å utforske dette historiske stedet. Gå gjennom de trange brosteinsbelagte gatene med sine tømmerhus og se praktfull utsikt mot katedralen. Beundre Crooked House, Old Weavers' House og den beryktede andekrakken og Eastbridge Hospital, et gjestfrihetssted for pilegrimer siden 1190. Du vil også se mer moderne arkitektur som Marlowe Theatre og sin egen bevegelige statue. Du vil også reise rundt på utsiden av katedralen, og der det er mulig se ruinene av det gamle klosteret, klostrene og eiendommen til den historiske kongens skole.

Canterbury Cathedral: Inngangsbillett med lydguide

2. Canterbury Cathedral: Inngangsbillett med lydguide

Canterbury Cathedral ligger i hjertet av Englands historie med 1400 års historie å utforske innenfor. Sikre deg inngangsbillett for å utforske moderkirken til den verdensomspennende anglikanske nattverden og setet til erkebiskopen av Canterbury. Nyt et håndsett og en lydguide for å berike besøket ditt. Når du utforsker katedralen, kan du oppdage arkitektur som er laget gjennom hundrevis av år med bygging og ombygging, og endres med hver stilendring i middelalderen, men røttene strekker seg enda lenger. Beundre fargerike glassmalerier, hvorav noen er blant de eldste i verden. Koble til hodetelefonene og lytt til din egen personlige lydguide for å høre historier om kongelige, munker og martyrer mens du går under katedralens høye tak. Inngangsbilletten din gir deg også tilgang til det historiske kapittelhuset med det utrolig detaljerte taket, det atmosfæriske store klosteret som ble vandret av munker i århundrer, tre offentlige hager inkludert en reimagining av et middelaldersk herbarium, og oppover til tre utstillinger rundt om på stedet. I 597 e.Kr. sendte pave Gregor den store en munk, Augustine, til England som misjonær for å spre kristendommen over hele England. Augustin etablerte sitt sete (eller kathedra) og kloster i Canterbury og ble Englands første erkebiskop. Da mirakler ble sagt å ha funnet sted rundt stedet, ble katedralen et av Europas viktigste pilegrimsreisesentre, som mest kjent fortalt i Geoffrey Chaucers Canterbury Tales. Etter en brann i 1174 ble deler av katedralen gjenoppbygd i den nye vinkelrett gotiske stilen.

London: Canterbury, Dover Castle og De hvite klippene

3. London: Canterbury, Dover Castle og De hvite klippene

Utforsk den vakre katedralbyen Canterbury, De hvite klippene ved Dover og Dover Castle på en dagstur fra London. Nyt utsikten av landsbygda i Storbritannia mens du lærer om historien fra guiden din. Ta det første stoppet ditt i den historiske katedralbyen Canterbury. Det er mye å se i Canterbury, inkludert katedralen, St. Martin-kirken og St. Augustine-klosteret. Lær om pilegrimene som har vandret til Canterbury-katedralen siden middelalderen, og som fortsatt er populær i dag blant besøkende fra hele verden. Reis deretter videre til kysten for å se De hvite klippene ved Dover, et av landets mest spektakulære naturlige monumenter. De hvite klippene er et av Storbritannias ikoner, og har vært et tegn på håp og frihet i århundrer. Ta en spasertur langs klippetoppene og se ut over den travle engelske kanal. På en klar dag vil du kunne se helt til Frankrike. Ta en kort kjøretur fra De hvite klippene ved Dover til Dover Castle, et av de største slottene i landet, som er strategisk plassert på det korteste krysningspunktet til det kontinentale Europa. Se slottet som har spilt en fremtredende rolle i Storbritannias historie og dateres tilbake til jernalderen. Et romersk fyrtårn og en anglosaksisk kirke står fortsatt på eiendommen. Adgang til slottet er inkludert i turen, og du vil også få litt ledig tid til å utforske området.

Fra London: Dagstur til Dovers hvite klipper og Canterbury

4. Fra London: Dagstur til Dovers hvite klipper og Canterbury

Reis fra London på en heldagstur for å utforske det sørlige fylket Kent, kjent som «Englands hage».  Fortsett til de hvite klippene ved Dover, hvor du har tid til å nyte en fantastisk spasertur langs kysten, eller bare beundre kystutsikten. På en klar dag kan du se en praktfull utsikt over den engelske kanal, og kanskje til og med til Frankrike. Her får du en time med fritid hvor du kan beundre synet av de hvite klippene. Besøkssenteret tilbyr en mulighet til å kjøpe forfriskninger og suvenirer. Deretter kan du velge å enten bli ved klippene eller besøke Dover slott, et av de mest imponerende slottene i England. Fortsett til den historiske byen Canterbury, hvor guiden din vil introdusere deg til byen med en informativ gåtur. Spaser blant de gamle bygningene og sjarmerende gatene i denne fargerike byen. Dersom du ønsker det, kan du besøke Canterburykatedralen, eller bruke mer tid på å utforske denne praktfulle historiske byen. Tilbring 2,5 timer i Canterbury, med tid til lunsj, en gåtur, katedralbesøk og tid til å utforske. Dra tilbake til London rundt kl. 18.30.

Fra London: Leeds Castle, Canterbury-katedralen & Dover

5. Fra London: Leeds Castle, Canterbury-katedralen & Dover

Unnslipp stresset i London på en heldags sightseeingtur på den engelske landsbygda. Du vil dra til Garden of England, og besøke Kent Leeds Castle, White Cliffs of Dover og Canterbury Cathedral. Turen tar deg over Greenwich Meridian og forbi London-distriktet som huser det berømte klipper-skipet Cutty Sark og Royal Observatory. Se deretter Leeds Castle, beskrevet av Lord Conway som «verdens vakreste slott». Slottet står i midten av en naturlig innsjø, og er omgitt av 200 hektar med parkområder og hager. Du går inn før dørene åpner for publikum, og opplever den magiske atmosfæren av fred og ro. Ha tid til å utforske slottsområdet og finne Lady Baillie Garden, med utsikt over innsjøen. Deretter drar du til Canterbury og besøker historiske Canterbury Cathedral. Den sentrale Bell Harry Tower, den viktigste anglikanske kirken i verden, kan dateres tilbake til 1498, og krypten er fra det 11. århundre. Guiden din forteller historien om det sjokkerende mordet på erkebiskop Thomas Beckett i 1170. Det vil også være tid til å utforske de smale gatene i Canterbury, med en mulighet til å stoppe for å spise lunsj. Fortsett turen gjennom det pittoreske landskapet i Kent, oversådd med uvanlige bygninger og sjarmerende landsbyer. Ankom Dover der du vil se de berømte hvite klippene som står 121 meter over havet. Det utstrakte Dover Castle som ruver over White Cliffs våker fortsatt over byen etter 800 år.

Fra London: Besøk Leeds Castle, Canterbury katedral, Dover og Greenwich

6. Fra London: Besøk Leeds Castle, Canterbury katedral, Dover og Greenwich

Legg ut på en dagstur fra London for å oppdage noen av Englands viktigste attraksjoner. Utforsk Leeds Castle, se den historiske Canterburykatedralen og beundre White Cliffs of Dover. I hjertet av den praktfulle landsbygden Kent, finner man det Lord Conway beskriver som «det vakreste slottet i verden». Området har 200 hektar med anlagt park fordelt over 2 idylliske øyer. Du ankommer tidlig til Leeds Castle, hvor Henry VIII trakk seg tilbake for å unnslippe pesten som raste i London i løpet av hans regjeringstid. Ved ankomst til Leeds Castle blir du møtt av guiden din. Oppdag historien bak dette magiske slottet og opplev livet hvordan Henry VIII ville ha det. Reisen fortsetter til Canterburykatedralen, åstedet for erkebiskop Thomas Becket grusomme mord i 1170. Lær om den spennende historien bak dette fengslende mesterverket av engelsk middelalderarkitektur. Beundre katedralens spektakulære, fargede glassmalerier, hvorav mange stammer fra slutten av 1100- og begynnelsen av 1200-tallet. Beundre de berømte White Cliffs of Dover mens du kjører forbi. Deretter går turen videre til Greenwich, hvor du får se Old Royal Naval College, som er designet av Sir Christopher Wren, samt Royal Observatory. Du får dessuten se det verdensberømte Cutty Sark, et fascinerende klipperskip fra 1800-tallet. Stopp ved Battle of Britain Memorial hvor du finner fascinerende utsikt over White Cliffs of Dover. Få et nytt perspektiv på Londons mange attraksjoner med en båttur på Themsen, fra Greenwich til Embankment Pier. På båtturen passerer du blant annet Tower Bridge og imponerende St. Pauls katedral.

Fra London: Besøk til Leeds Castle, Canterbury, Dover og Greenwich

7. Fra London: Besøk til Leeds Castle, Canterbury, Dover og Greenwich

Reis fra London om morgenen på en kjøretur til Leeds Castle, den tidligere kongelige residensen til 6 av Englands middelalderdronninger. Slottet ble ombygget av Henry VIII, og ble et fristed for de rike og mektige. Start med en privat omvisning i slottet før det åpner for publikum. Utforsk kapellet, galleriene, gårdsplassene og bankettsalen. Etterpå får du se godset som huser villfugler, sorte svaner og andre fugler i et voliere (stort fuglebur). Deretter følger en vakker kjøretur langs den gamle kystveien, til de berømte hvite klippene ved Dover. Beundre den historiske havnen og den praktfulle borgen fra 1100-tallet. På klare dager kan du se Frankrike på andre siden av kanalen. Opplev den gamle byen Canterbury og byens største skatt, Canterbury Cathedral, sannsynligvis best kjent som stedet for det brutale drapet på Thomas Becket i 1170. Du får tid på egen hånd til å utforske Canterbury. Ta en spasertur gjennom Greenwich, som kan lokke med utsøkte parker og hager. Se det berømte Cutty Sark som var det raskeste seilskipet i sin tid. Når kvelden nærmer seg, kan du nyte en eksklusiv båttur på Themsen. Seil tilbake til sentrum av London, forbi historiske steder som blant annet Tower of London, Big Ben og Houses of Parliament.

Canterbury: Personlig privat guidet vandretur

8. Canterbury: Personlig privat guidet vandretur

Utforsk de historiske severdighetene i Canterbury på en guidet vandretur med en utdannet guide. Se The Crooked House, Canterbury Cathedral Precincts og mer, mens du lærer lokal historie. Tilpass turen ved å fortelle guiden din om gruppen din og personlige interesser på forhånd. Begynner i det sjarmerende Buttermarket, stedet for historiske pilegrimsvertshus og gammel oksestav og hjem til den imponerende Christchurch Gate-inngangen til Canterbury Cathedral. Herfra, angi ut for å utforske de trange brosteinsbelagte gatene i sentrale Canterbury med sin eklektiske blanding av historiske bygninger og pilegrimskroer, sammen med de minneverdige Canterbury Cathedral Precincts. Bli fraktet tilbake i tid mens guiden din forteller deg historiene og den mørke historien til byen. Lær hvordan byen har utviklet seg gjennom årene mens du navigerer i middelalderveiene med tømmerbygninger og utsikt mot katedralen. Finn merkelige bygninger som The Crooked House, Old Weavers House, den beryktede andekrakken, og Eastbridge Hospital, et gjestfrihetssted for pilegrimer siden 1190. Se eksempler på moderne arkitektur, som The Marlowe Theatre og sin egen bevegelige statue. Før slutten av omvisningen kan du reise rundt på utsiden av Canterbury katedralen og muligens se ruinene av det gamle klosteret, klostrene og eiendommen til den historiske kongens skole. Hvis du har noen spesielle interesser, fra arkitektur til hager eller litteratur, eller du er ganske enkelt med en ung familie, vil din personlige guide gjerne skreddersy turen din (hvis kommunisert før turen). Vær oppmerksom på at etter bestilling vil du bli kontaktet av Canterbury Tourist Guides for å bekrefte bestillingen din, og for å oppgi guidedetaljer. Vennligst kontakt oss hvis du ikke har mottatt noe minst 24 timer før turen.

Canterbury's Unesco Places Tour

9. Canterbury's Unesco Places Tour

På denne spesielle turen, utviklet av Canterbury Cathedral, St Augustine's Abbey og St Martin's Church, oppdag mer om introduksjonen av romersk kristendom til Storbritannia og Canterburys arv som et UNESCOs verdensarvsted på denne unike fullguidede turopplevelsen som varer over 5 timer. Besøk St Martin's Church, den eldste kirken i den engelsktalende verden, utforsk restene av St Augustine's Abbey, hvilestedet til St Augustine og de første erkebiskopene i Canterbury, og opplev skjønnheten til Canterbury Cathedral. Sammen danner disse tre historiske stedene Canterburys UNESCOs verdensarvliste som ble notert på Unesco i 1988 – et must-besøk destinasjon. En guidet tur på hvert sted, gitt av hver av stedets egne ekspertguider, gir et fascinerende innblikk i kongelige, presteskap og vanlige mennesker som er involvert i historien, og lar deg utforske påfølgende arkitektoniske svar på Canterburys utviklende rolle som hovedfokus av kirken i England. Kartlegg utviklingen av byens arkitektur, fra tilpasning av eksisterende romerske bygninger til nye kristne bruksområder; utviklingen av innovative angelsaksiske mursteins- og steinkirker frem til den utviklende storheten til romanske og gotiske stiler. Du vil også nyte en kremscones og forfriskninger, levert av Canterbury Cathedral, på slutten av dagen, og en sjanse til å diskutere dagens oppdagelser med dine medreisende. Te vil bli gitt i de vakre hagene med utsikt over katedralen (hvis været tillater det). Denne turen innebærer en god del gange og en del av turen foregår utendørs.

Fra London: Dagstur til Canterbury, Dover og Kent Villages

10. Fra London: Dagstur til Canterbury, Dover og Kent Villages

Nyt en heldagstur fra London til Canterbury, Dover Cliffs og Castle, og Kent Villages, med ekspertguidene dine. Avreise fra London sentrum, ta en naturskjønn, guidet kjøretur gjennom typisk engelsk landsbygd, og besøk byer og byer med stor historisk betydning. Oppdag selv hvorfor Kent er kjent som "Garden of England". Besøk Greenwich der GMT begynte og hjemmet til Prime Meridian Line. Se hvor den østlige og den vestlige halvkule møtes, og Greenwich-observatoriet hvor verden ble delt inn i koordinater og tidssoner. Se Cutty Sark, et verdensberømt 1800-talls teklipper-seilskip. Nyt utsikten over Royal Greenwich Park og Royal Naval College. Gå dypere inn på landsbygda i Kent, gjennom humlemarker, frukthager og Oast-hus, ta turen mot Dover for utsikt over den engelske kanalen. Beundre synet av de imponerende hvite krittklippene som vokter kysten, og på en klar dag kan du kanskje se helt til Frankrike. Gå opp klippene til det imponerende Dover Castle og dets nettverk av tunneler som var medvirkende som et militært kommandosenter og et underjordisk sykehus under andre verdenskrig. Videre til Canterbury, med et stopp underveis i Chilham, en sjarmerende, typisk engelsk landsby sentrert rundt et torg med bindingsverksbygninger og en pub fra 1400-tallet. Canterbury er selvfølgelig kjent for sin katedral som er Moderkirken for engelsk kristendom, og hjem til kongelige graver og mer. Guiden din vil tilby en valgfri (gratis) spasertur for å vise deg noen av dens skjulte hemmeligheter og passasjer. Ta noen timer til å utforske Canterbury på egenhånd. Kanskje du har lyst til å begi deg inn i katedralen eller nyte atmosfæren til denne moderne og pulserende byen med sin viktige historiske fortid. På vei ut av Canterbury, kjør forbi de gamle romerske murene. Så er det på tide å dra tilbake til London på en avslappende reise etter en dag med utforsking.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Canterbury

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Canterbury

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Canterbury

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Canterbury

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Canterbury?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Canterbury er:

Flere reisetips for Canterbury

Vil du vite mer om aktiviteter i Canterbury? Trykk her for full oversikt