Opplevelser i
Cannes

Sample fine wines, soak in the sunshine, and see some epic cars in this chic town on the French Riviera.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Cannes

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cannes?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Cannes er:

Syv ting å oppleve i Cannes

Cannes er mest kjent for den store filmfestivalen som holdes her i mai hver år. Men det er også mange andre ting du kan se og oppleve her, så det er ikke uten grunn at Cannes er blitt et ferieparadis for eliten. Her har du noen smakebiter.

 • Filmfestivalpalasset (Palais des Festivals et des Congrès)

  1. Filmfestivalpalasset (Palais des Festivals et des Congrès)

  Ta et bilde av deg selv på trappen, der de store kjendisene går opp og lar seg fotografere under den store internasjonale filmfestivalen i Cannes.

 • Notre Dame de l'Espérance

  2. Notre Dame de l'Espérance

  Denne kirken, som ligger på en bakketopp, er datert tilbake til 1300-tallet. Se spesielt etter freskomaleriet av Jesu dåp.

 • Kunst- og historiemuseet i Provence

  3. Kunst- og historiemuseet i Provence

  Dette sjarmerende museet viser provencalsk kunst og historie. Gratis adgang.

 • Den franske rivieraen

  4. Den franske rivieraen

  Ta en tur med luksusbåten French Riviera og få en følelse av glamour. Du kan nyte livet på dekk og det er også mulig å bestille middag om bord.

 • Marché Forville

  5. Marché Forville

  Dette enorme innendørsmarkedet med årstidenes frukt og grønt har åpent hver morgen, unntatt på mandager, for da er det antikkmarked her istedenfor.

 • Îles de Lérins

  6. Îles de Lérins

  De to største øyene i Cannes-bukten er Saint Honorat og Sainte Marguerite. Her finner du et flott slott og ruiner fra et kloster.

 • Vinsmakingstur

  7. Vinsmakingstur

  Kom deg ut på landsbygden og oppdag regionens berømte viner. Château Saint-Martin med sine fortryllende vinkjellere er et av de mange stedene du kan nyte på en slik tur.

Planlegg besøket ditt

 • Solbeskyttelse

  Cannes ligger ved det solfylte Middelhavet og det er viktig å beskytte huden med solkrem.

 • Restauranter

  For å spare penger og for å unngå restaurantene som satser på rike og berømte gjester, kan du prøve rue d'Antibes (Antibes-gaten). Her finner du mange rimligere spisesteder.

 • Dagsturer fra Cannes

  Om du ikke får nok av luksuslivet, er det ikke langt fra Cannes til Monaco med bil eller med båt.

 • Vær trygg

  Der det er mye penger er det dessverre også mye kriminalitet. Ikke vis frem kontantene dine unødvendig og kle deg hverdagslig, med mindre anledningen krever finere antrekk.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Fransk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+02:00)
 • Landskode
  +33
 • Beste tiden å dra
  Med mindre du bestiller i svært god tid i forveien og ikke vil kjempe mot tusenvis av andre besøkende, så er det lurt å unngå mai og den store filmfestivalen. Det blir ikke kaldere her før ut i november. Mot slutten av sesongen er det ikke helt ideelle badetemperaturer, men det er langt billigere for lommeboken!

Flere reisetips for Cannes

Vil du vite mer om aktiviteter i Cannes? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cannes

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 816 vurderinger

This was a great day into the countryside of Coted'Azur/Provence. Our driver and guide Maria did a great job. Both driving and information. We were 6 people in the car and we got such good service from her. Good lunch in beautiful Gourdon- with fantastic view. Thanks from us from Norway.

Maria var fantastisk! Hun hadde utmerket informasjon om Eze, Monaco, Monte Carlo, Grace Kelly, racerbane, Nice og mye mer. Vi dro til og med til restauranten hun anbefalte etterpå, og det var veldig bra! Parfymeturen var også interessant. Vi likte tiden vår ☺️

Flott liten øy for å gå og nyte naturen borte fra kjas og mas i Cannes osv.. Var der i slutten av januar 2020, det var fantastisk vær, restauranter kun åpne fra april, det er ingen drinker eller snacks til da, pass på å pakke mat til turen!!

Irina (stavemåte?) Var flott med 2 av vårt parti. Veldig lærerikt og gir løpende kommentar. Rainer (rettskriving?) Håndterte resten av festen vår, besvarte alle spørsmålene våre og viste oss alle severdighetene. Stor dag ute.

Utmerket halvdagstur i Monaco, Monte Carlo og Eze. Turistguiden vår Maria var fantastisk! Super informativ og veldig vennlig. Du får ikke massevis av tid i hvert område, men jeg tror det er akkurat nok til en halv dagstur.