Våre mest anbefalte ting å gjøre i Canmore

Fra Banff/Canmore: Moraine Lake og Lake Louise Transfer

1. Fra Banff/Canmore: Moraine Lake og Lake Louise Transfer

Reserver denne skytteltjenesten og garanter enkel tilgang til Moraine Lake og Lake Louise i Banff nasjonalpark. Nyt en rundturstransport fra Canmore og ta stresset ut av reiseplanene dine. Møt på 1 sentralt punkt i Banff eller 2 sentrale punkter i Canmore og gå ombord i det romslige kjøretøyet med høyt tak som tar deg til Banff nasjonalpark. Slapp av på reisen til nasjonalparken og beundre utsikten underveis. Bli sluppet av ved Moraine Lake og Lake Louise og ta deg tid til å ta fantastiske bilder av det pulserende blå vannet. Nyt 1 time ledig tid til å utforske hver. Etterpå går du ombord på bussen for returreisen til Banff/Canmore, med avgang i sentrum av byen.

Moraine Lake: Delt tur-retur fra Banff/Canmore

2. Moraine Lake: Delt tur-retur fra Banff/Canmore

Velg hentested i Banff eller Canmore. Kjør til den verdensberømte Lake Louise for fritid for å ta inn de beste aktivitetene og utsiktspunktene. Avreise til Moraine Lake og nyt den raske tilgangen som kun er reservert for kommersielle operatører og våre gjester. Nyt en fin spasertur langs kanten av innsjøen, dra på kanopadling eller nyt den utrolige utsikten fra toppen av steinrøysen. Under reisen kan du nyte en inkludert matbit og vannpåfyll (byo-flaske). Vi er alltid mer enn glade for å chatte med deg og gi deg litt innsidekunnskap om stedene du vil besøke og anbefale noen ting å gjøre mens du er der. Etter din tid ved Moraine Lake, tar returoverføringen deg tilbake til hentestedet ditt.

Canmore: Høydepunkter guidet tur på elsykkel

3. Canmore: Høydepunkter guidet tur på elsykkel

Utforsk Canmores vakre landemerker på en flott tur med elektrisk sykkel. Se Engine Bridge, Northwest Mounted Police Barracks og fantastisk utsikt langs Bow River. Like utenfor Banff nasjonalpark ligger den sjarmerende fjellbyen Canmore. Med sin historie som en kullgruveby som går over til Olympic Event Center og nå et populært filmsted, har Canmore blitt en av de mest ettertraktede fjellbyene i verden. Utforsk noen av dets omfattende stisystem omgitt av imponerende fjellutsikt.

Banff - Wildlife Safari Drive og Nature Walk

4. Banff - Wildlife Safari Drive og Nature Walk

Nyt en fottur i naturen med denne turen fra Canmore. Sett pris på freden som følger med fotturer på fantastiske fjellstier. Få hjelp med sekken og få noen turtips og triks fra guiden din. Møt guiden din og begynn eventyret ditt ute i naturen. Forlat allfarvei mens du tar deg gjennom villmarken. Prøv å få øye på dyreliv som elg, elg og storhornsau. Pust inn de friske duftene av ponderosa furu, Engelmann gran og douglasgraner mens du går langs. Nyt panoramautsikten over de snødekte Rocky Mountain-toppene. Føl deg trygg når du vet at guiden din har bjørnespray og et førstehjelpssett. Vær motivert når guiden din lokker deg gjennom de tøffere stedene med omsorg og medfølelse.

Utforsk villmark og dyreliv - Naturvandring

5. Utforsk villmark og dyreliv - Naturvandring

Bli med dine profesjonelle guider og naturforskere på et eventyr inn i dyrelivets skjulte verden. De vil vise deg trær som har fått arr av klatrende bjørner, aktive reir av ørn og fiskeørn, og felt som besøkes av elg og ulv. Selv om du ikke kan garantere at du vil se dyr, øker du sjansene dine betraktelig ved å samarbeide med en ekspert. Moroa med denne turen er den overbevisende blandingen av muligheter blandet med praktiske opplevelser. Lær de nåværende trendene innen dyrelivsforskning. Hva har vi lært det siste tiåret? Hvordan finner vi måter å bedre sameksistere med den lokale dyrelivet? Praktiske sett som leveres inkluderer en imponerende samling av gjenstander for å legge til et ekstra nivå av spenning. Alberta, en intim dyrelivsopplevelse, er et av de eneste stedene i Nord-Amerika hvor prærie-, borealskog- og fjelløkosystemer møtes. Som et resultat er Alberta hjemsted for en overflod og variasjon av dyreliv. Mer enn 400 fugler, 90 pattedyr, 18 krypdyr og amfibier, 50 fisker og 1800 viltblomstrende arter kan bli funnet her.

Fra Banff/Canmore: Privat transport tur-retur Moraine Lake

6. Fra Banff/Canmore: Privat transport tur-retur Moraine Lake

Velg hentested i Banff eller Canmore. Hopp ombord på din helt egen private overføring fra hotellet og nyt Rocky Mountain-landskapet på vei til Moraine Lake hvor du vil nyte den raske tilgangen som kun er reservert for kommersielle operatører og våre gjester. Under reisen kan du nyte en inkludert matbit. Vi er alltid mer enn glade for å chatte med deg og gi deg innsidekunnskap om stedene du vil besøke og anbefale noen ting å gjøre mens du er der. Etter din tid ved Moraine Lake, vil du ha muligheten til å besøke den verdensberømte Lake Louise (valgfritt) før returoverføringen tilbake til hentestedet ditt.

Cowboyer og kullgruver - Historisk fottur

7. Cowboyer og kullgruver - Historisk fottur

Nyt denne oppslukende opplevelsen i historien til det vestlige Canada. La din morsomme og vennlige guide ta deg med på en reise gjennom tiden og avsløre historiene bak naturen. Gå tilbake til historien og mysteriet til de første folkene i Rockies. Utforsk en historie skrevet i rock! Denne turen vil gi deg en historie om mystikk og intriger som ble delt av de tidlige oppdagere, pionerer og cowboyer som kalte Rockies hjem. Vurdert som en rolig tur som passer for hele familien! En virkelig autentisk lokal opplevelse presentert av profesjonelle guider og lokale historikere.

Banff: Whitewater Rafting-tur om morgenen i Horseshoe Canyon

8. Banff: Whitewater Rafting-tur om morgenen i Horseshoe Canyon

Legg ut på en spennende raftingtur gjennom stryk i klasse 3-4 og med store bølger som betyr at du vil bli gjennomvåt og ha mye moro. I løpet av 4 timers opplevelsen vil du tilbringe 1,5 - 2 timer på elven, og utforske de uberørte vannveiene til Kananaskis-elven. Underveis, hold øynene åpne for å se lokale dyreliv og nyt den fantastiske utendørsskjønnheten til Horseshoe Canyon-delen av Bow River. Få på plass våtdrakter og annet sikkerhetsutstyr, bli fraktet i en komfortabel buss kort vei til startpunktet på Bow River. Her vil guidene dine gå gjennom sikkerhetsinstruksjoner og padleteknikker klare for din tid på elven. Da er det på tide å hoppe ombord for å starte reisen. Beundre utsikten under rolige deler av elven og lær av guiden din mens de leder gruppen gjennom forskjellige padleteknikker. Sørg for å se etter områdets lokale dyreliv, inkludert ørner som svever over og hjort som rusler langs elvebredden. Så våkner elven til liv, og sparker opp en rekke skummende stryk som får hjertet ditt til å pumpe. Hold godt fast og lytt etter guidens instruksjoner mens han hjelper deg med å navigere i hvitvannet gjennom skiferklippene. Ved midtveis kan du stoppe for et valgfritt klippehopp inn i det breforede vannet i Bow River. Avhengig av eventyrnivået ditt kan du velge mellom et middels eller et stort klippehopp, eller bare nyte å se de andre ta steget. Etter spenningen med klippehopping, fortsett rafting til du når endepunktet. Gå tilbake til elvebasen for high fives, snacks og valgfri returtransport. Denne turen går fra midten av mai til begynnelsen av september.

Fra Banff eller Canmore: Larch Valley & Moraine Lake

9. Fra Banff eller Canmore: Larch Valley & Moraine Lake

KUN BEGRENSET TID - GÅ IKKE GLIPP AV DENNE MULIGHETEN Opplev magien til de lyse gulllerketrærne i Larch Valley i Banff nasjonalpark. Pluss, din siste sjanse til å se den utrolige Moraine Lake før vinterveistenginger trer i kraft. Selvguidet fottur fra Moraine Lake til den utrolige Larch Valley for å se dette kortvarige fenomenet. Len deg tilbake og nyt delt retur fra Banff og Canmore, rask tilgang til Moraine Lake og Larch Valley-turen, pluss opptil 6 timer til ledig tid til å vandre rundt og nyte noen av de mest fantastiske utsiktene du noensinne kan være vitne til.

Banff: Halvdagstur for nybegynnere

10. Banff: Halvdagstur for nybegynnere

Ønsker du å prøve Canyoning for første gang? Da er dette turen for deg! Heart Creek Canyon er massevis av moro! Den enkle tilnærmingen, det ideelle stedet for å lære rappelling og det fantastiske landskapet gjør denne turen til det perfekte valget for din første juvingopplevelse. Heart Creek Canyon er også vår nærmeste tur til byene Banff og Canmore. Upper Heart Canyon gir et perfekt sted for å lære og utvikle dine tau rappelling ferdigheter. Korte innledende rappeller lar deg lette på rappellering og øke lengden etter hvert som du går nedover canyon, og kulminerer til slutt med en spennende 60 fot+ våt foss-raffel og skli (valgfritt: det er mulig å vandre rundt de nedre fossene).

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Canmore

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Canmore

Alle aktiviteter

30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Canmore

Utforsk alle

Flere reisetips for Canmore

Vil du vite mer om aktiviteter i Canmore? Trykk her for full oversikt