Våre mest anbefalte ting å gjøre i Cancún

All-inclusive-tur til Chichen Itza, Cenote og Valladolid

1. All-inclusive-tur til Chichen Itza, Cenote og Valladolid

Reis tilbake i tid mens du utforsker Maya-arkeologiske ruiner av Chichén Itzá på en guidet tur. Få kontakt med naturen mens du svømmer i det asurblå vannet i Cenote. Spis en appetittvekkende lunsjbuffé og ta en guidet spasertur i Valladolid. Dra nytte av henting på hotellet ditt, eller et nærliggende møtepunkt, og reis deretter til et av de viktigste monumentene på Yucatán-halvøya. Ved ankomst til Chichén Itzá, se på trinnpyramiden til Kukulcan, kjent for lysspillet fra jevndøgn som kaster skygger på hvert trinn for å lage et bilde av en slange som stiger ned. Gå til den hellige Cenote og opplev et av synkehullene som utgjør en del av et nettverk av underjordiske elver som er hellige for Maya-folket. Nyt et deilig buffémåltid og ta en spasertur rundt i kolonibyen Valladolid for å fullføre opplevelsen.

Cancún: Chichén Itzá, Cenote, Valladolid, lunsj og tequila

2. Cancún: Chichén Itzá, Cenote, Valladolid, lunsj og tequila

Dykk inn i mayakulturen på en guidet dagstur med valgfri hotelltransport fra Cancún eller Riviera Maya til Chichén Itzá, kåret til et av verdens 7 nye underverker for å være en av verdens best bevarte eldgamle byer. Nyt en meksikansk buffé og tequila-smaking, og stopp ved Valladolid og en cenote. Moroa vil bare komme i gang med et panoramabesøk siden du ikke besøker den sjarmerende byen Valladolid, kjent for det utsmykkede klosteret San Bernardino i Siena fra 1500-tallet og den barokke San Gervasio-katedralen. Da ville et besøk til området ikke være komplett uten et stopp ved en cenote, et forfriskende, fortryllende underjordisk synkehull, hellig for mayafolket. Deretter kan du nyte en meksikansk lunsjbuffé og en tequila-smakingsopplevelse. Til slutt, en gang på Chichén Itzá, følg guiden mens du lærer alt om de viktigste bygningene. Fra den fryktinngytende pyramiden i Kukulcan til ruinene som en gang huset titusenvis av mayaer, pyramiden i El Castillo eller El Caracol, er dette besøket fylt med sjeldent hørte historier, utrolige detaljer og fantastiske fotomuligheter. Oppdag hvorfor den enorme byen spilte en så viktig rolle fra den sene klassiske perioden (600 e.Kr.) til den tidlige delen av den etter klassiske perioden (1200 e.Kr.), og hvorfor den forble et stort pilegrimsreisesenter.

Isla Mujeres: Katamaran-tur med åpen bar og valgfri lunsj

3. Isla Mujeres: Katamaran-tur med åpen bar og valgfri lunsj

Dra til det tropiske paradiset Isla Mujeres om bord på en luksuriøs katamaran på dette heldagseventyret fra Cancun. Dette er et must for alle som ønsker en avslappende, men likevel spennende dag i Karibia. Begynn dagen med et naturskjønt cruise langs Cancuns fantastiske kystlinje og beundre panoramautsikten over det turkise Karibiske hav. Mens du seiler mot Isla Mujeres, kan du sole deg i den varme solen og nippe til forfriskende drinker fra den åpne baren om bord. Gjør deg klar for en uforglemmelig snorkelopplevelse i en av Karibias vakreste korallrevparker. Hopp i det krystallklare vannet og oppdag en fargerik verden av tropiske fisker, koraller og andre fascinerende sjødyr. Guiden gir deg snorkelutstyr og drysser fiskemat i vannet for å lokke enda flere eksotiske fisk til området. Etter snorklingen tar du turen til den pittoreske Playa del Norte på Isla Mujeres, der du har tid på egen hånd. Her kan du slappe av i skyggen av en palme, ta en dukkert i det klare havet eller shoppe suvenirer som du sent vil glemme! Deretter tar du turen til den sørlige delen av øya og en privat strandklubb. Her kan du nyte en åpen bar og (avhengig av hvilket alternativ du velger) en lunsjbuffé med lokale smaker. Få mest mulig ut av besøket ditt på Isla Mujeres og dra nytte av tjenestene som tilbys i denne private klubben. Ved ankomst til Cancun kan du nyte flere alkoholfrie drinker om bord og beundre det fantastiske landskapet på Isla Mujeres for siste gang! * Du kan velge mellom ulike alternativer og få en skreddersydd opplevelse. Oppgrader turen til å inkludere transport til og fra hotellet for maksimal bekvemmelighet. Bestill nå og opplev det beste av Isla Mujeres på denne katamaranturen i Cancún.

Fra Cancun: Katamarancruise til Isla Mujeres med åpen bar

4. Fra Cancun: Katamarancruise til Isla Mujeres med åpen bar

Opplev fargene på havet på et katamarancruise med åpen bar fra Cancun til Isla Mujeres med valgfri hotellhenting og avreise. Lev en minneverdig opplevelse omgitt av fargerik fisk mens du snorkler i Det karibiske hav, og stopp på stranden for en valgfri lunsjbuffé. Fordyp deg i strandstemningen til Isla Mujeres mens du utforsker i ditt eget tempo på fritiden på øya. Smak på lokale smaker på strandklubben hvis du velger alternativet som inkluderer en lunsjbuffé. Hvis du vil nyte solnedgangen, velg ettermiddagsturen.

Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote og Valladolid-tur

5. Riviera Maya: Chichén Itzá, Cenote og Valladolid-tur

Oppdag Maya-ruinene av Chichen Itzá på en guidet tur fra Playa del Carmen. Fordyp deg i jungelen i en økopark, med litt tid til svømming i en cenote og en solid lunsjbuffé. Start med henting fra Playa del Carmen og reis først til jungelens økopark. Beundre den hellige cenoten mens du forfrisker deg selv med en rensende svømmetur i krystallklart vann. Dig ned i en deilig lunsjbuffé i restauranten i økoparken, og vær klar for en smaksopplevelse. Prøv noe av det berømte meksikanske kjøkkenet med regionale retter fra Yucatán. Etter bufféen kan du ta turen til de verdensberømte Maya-ruinene av Chichen Itzá. Ta en guidet tur på det seremonielle stedet og lytt til fascinerende historier om den gamle Maya-sivilisasjonen. Lær mer med ekspertguidene dine og hør underholdende historier om livet på Chichen Itzá. Oppdag en kultur som var langt forut for sin tid. Deretter kan du nyte litt fritid til å utforske selv og gå i fotsporene til mayafolket. Din siste stopp er i det koloniale sentrum av Valladolid for et raskt besøk til denne sjarmerende "magiske byen" i Mexico. Den imponerende kirken og arkitekturen i byen rundt «zocalo'' eller torget er perfekte fotooperasjoner og en sjanse til å slappe av og nyte den tilbakelente stemningen i Yucatán, før du drar tilbake til Playa del Carmen .

Tulum og Coba: Heldags arkeologisk tur med lunsj

6. Tulum og Coba: Heldags arkeologisk tur med lunsj

Nyt den perfekte blandingen av kultur og eventyr mens du fordyper deg i mayakulturen som en lokal. Besøk to betydelige arkeologiske steder: Tulum, den inngjerdede byen ved stranden med fantastisk utsikt over Karibia, og gå deretter til en forfriskende halvåpen cenote. Her kan du oppleve Maya-tradisjoner, inkludert en introduksjon til Maya Bee Melipona-honning, en demonstrasjon av kakaofrø og et besøk til en sjaman som vil utføre en Maya-seremoni til din ære. Unn deg det fineste lokale kjøkkenet for å lade opp, og fortsett deretter til Coba, hvor du finner den høyeste pyramiden på halvøya. Et oppslukende eventyr i mayakulturen venter på deg.

Fra Cancun: Fergebillett tur-retur til/fra Isla Mujeres

7. Fra Cancun: Fergebillett tur-retur til/fra Isla Mujeres

Forhåndsbestill en rask 25-minutters tur-retur-fergetjeneste mellom Cancun og Isla Mujeres. Få maksimal fleksibilitet med kontinuerlige daglige avganger fra Cancún og en 6-måneders billettvalideringsperiode. Kjør komfortabelt med klimaanlegg ombord, skinnseter, toaletter, en snackbar og andre fasiliteter. På dagen for din valgte avreise kan du hoppe ombord på en høyhastighets 157 fots JETLINE Klasse katamaran type ferge, konstruert av aluminium og med 3 dekk med en kapasitet mellom 150 og 800 passasjerer. Nyt den nye generasjonens landganger for hurtig ombordstigning og håndtering av håndbagasje. Om bord kan du dra nytte av dekket og utendørs dekk, panoramavinduer, en lek for barn område (KIDS ZONE), TV-skjermer, en snackbar, stikkontakter, levende musikk og undervannsbelysning. Når du drar til destinasjonen, kan du ta deg tid til å slappe av med god benplass i ergonomisk lær seter av høyeste kvalitet, designet og konstruert i Europa av de samme høyteknologiselskapene som leverer Porsche og Ferrari. Den umåtelige skjønnheten til øyene, kombinert med komforten og hurtigheten til båtene, gjør dette den foretrukne turen for besøkende til dette området. Opplev en fergeoverføring fokusert på passasjerer som ønsker å gjøre reisen til noe enda mer spesiell.

Fra Cancun eller Riviera Maya: Dagstur til Isla Contoy og Mujeres

8. Fra Cancun eller Riviera Maya: Dagstur til Isla Contoy og Mujeres

Utforsk Isla Contoy og Isla Mujeres på en dagstur fra Cancun eller Riviera Maya. Opplev rik kulturarv og historie, ha det gøy med snorkling, slapp av på vakre strender og nyt en deilig lunsj. Begynn med henting fra hotellet ditt i Cancun-området, passerer gjennom Playa del Carmen, og ankommer den nye private marinaen, som ligger ved Punta Sam fergeterminal. Dra nytte av rask innsjekking og nyt en lett frokost som inkluderer søtt brød, frukt, frokostblandinger, kaffe og juice. Etter frokost og innsjekking går du ombord i båten og går mot Ixlache-revet. Revet ligger utenfor kysten av Contoy og rett ved begynnelsen av Mesoamerican Barrier Reef System, det nest største revsystemet i verden. Prøv deretter å snorkle med guiden din før du går ombord på skipet og drar til Contoy Island. I tilfelle dårlig vær, vil du gjøre snorkleaktiviteten på øya i sikkerheten til det grunne vannet. Gå av på Contoy Island og få sjansen til å sightsee med en guide og besøke museet, observatoriet og lagunen. Gå til sanddynene og lær om floraen og faunaen på øya. Alternativt kan du velge å slappe av på den vakre stranden eller snorkle mer i Caleta-området. Deretter kan du nyte en lunsj med Pescado Tikinxic, en stekt fisk med achiote og andre lokale arter samt stekt kylling, ris og salat, akkompagnert av din favorittdrink med tilgang til en åpen bar. Til slutt, nyt fritiden på stranden før du går ombord i båten og drar til Isla Mujeres. Besøk fiskerlandsbyen eller gjør litt shopping, og dra deretter tilbake til Cancun.

Cancun: Jungle Tour Adventure med hurtigbåt og snorkling

9. Cancun: Jungle Tour Adventure med hurtigbåt og snorkling

Utforsk det fargerike marinelivet og det klare blå vannet i Cancun-jungelen på dette guidede vanneventyret. Få adrenalinet til å pumpe på en hurtigbåttur rundt Nichupte-lagunen, og sett ned tempoet med fredelig snorkling over undervannsstatuene ved Punta Nizuc-korallrevet. Få utstyrt med en redningsvest og snorkelutstyr ved marinaen før du lærer hvordan du bruker hurtigbåten trygt. Gå ombord på to-seters hurtigbåt for å utforske Nichupté-lagunen, som er rik på mangrovevegetasjon. Naviger gjennom mangrovejungelen mens guiden din peker ut den mest interessante faunaen og floraen for å sikre at du oppdager alt dette unike området har å tilby. Etter rundt 35 minutter kommer du til Mayan Coral Reef ved Punta Nizuc. Se noen av Musa-statuene som danner et undervannsmuseum, hvor du vil få muligheten til å svømme og snorkle. Etter 30 minutter, returner hurtigbåten til marinaen.

Cancun: Coco Bongo Nightclub Experience

10. Cancun: Coco Bongo Nightclub Experience

Gjør deg klar for en unik kveld du aldri vil glemme på den berømte Coco Bongo. Bli overrasket av konfetti og lysshow mens du nipper til deilige cocktailer på denne spektakulære Cancun. Sett kursen mot hjertet av hotellsonen, og Coco Bongo Cancun. Gjør deg klar til å gå inn i en klubb bare ett kvartal fra det majestetiske karibiske hav, og forbered deg på å ha en av de mest sjokkerende og minneverdige nettene i livet ditt. Når du er inne, kan du bli overrasket av flygende akrobater, imponerende musikalske hyllester og den kontinuerlige feststemningen som har gjort Coco Bongo verdensberømt. Gå på dansegulvet under fallende glitrende konfetti, eller kos deg med en deilig cocktail mens hyllestakter bringer det beste fra Madonna, Michael Jackson og Beyoncé. Velg mellom alternativer inkludert Premium, Gold Member, Double Gold og Front Row. Avhengig av det valgte alternativet, vil du nyte forskjellige fordeler gjennom natten, for eksempel nasjonale drinker, premium drinker og mye mer.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Cancún
Denne karibiske perlen er varm året rundt og er det perfekte stedet for å senke skuldrene, på stranden eller en fiesta.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Cancún

Alle aktiviteter

487 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Cancún

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Cancún

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cancún?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Cancún?

De beste dagsturene og utfluktene fra Cancún er:

El Castillo

Flere reisetips for Cancún

Vil du vite mer om aktiviteter i Cancún? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cancún

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 11 265 vurderinger

Fantastisk tur. Sammy guiden og teamet hans Alexis og Ruth var utmerket. Ta en maske som det er nødvendig for oppføring (hvis ikke 20 pesos å kjøpe), vil også anbefale å pakke litt snacks som kjøreturen er over 3 timer og du vil være sulten når du kommer dit. Du har ikke lov til å ta mat inn på Chichen Itza-området, men har muligheten til å kjøpe før eller etter turen, og det er en snackbar inne. Buffeen på Cenote var deilig og selve Cenote-svømmeopplevelsen var den mest fantastiske/nyte delen for barna. Vil anbefale denne turen på det sterkeste.

Virkelig hyggelig opplevelse vil anbefale for familier eller som alenereisende. Guiden vår, pastor var helt utrolig og tilbød seg å hjelpe oss med å ta bilder hele dagen. Skulle ønske vi hadde mer tid i byen Valladolid, da vi bare hadde omtrent 20 minutter å gå rundt og handle. Vær oppmerksom på at hvis det regner, vil du ikke kunne svømme i Cenote. Ikke nøl med å bestille!

Utmerket erfaring, Alan og Roger er en ny dirigent og Alan som har en utmerket opplevelse. Alan nos brindo las instrucciones correctamente he información addictional para nuestro conocimiento. Recomiendo al 100% y si Alan o Roger están con ustedes, aprovéchenlo, son los mejores. En cuanto a la aplicación excelente, la recomiendo.

Allen var en fantastisk vert for dagen. Også takk til Mike og Havier. Turen var veldig informativ og interessant. Det var ikke mye tid på Chichen Itza fordi vi kom til cenote før mange andre turbusser. Jeg følte meg som en måtte drepe tiden med 2 timer på cenote. Jeg ville ha foretrukket mer tid på Chichen Itza.

Superrrrr bra, veldig lite tid jeg hadde for å kunne nyte denne vakre byen det beste av det beste, bra for voksne og barn