Våre mest anbefalte ting å gjøre i Canada

Banff: Banff Gondola Adgangsbillett

1. Banff: Banff Gondola Adgangsbillett

Gå ombord i denne ikoniske 4-personers gondolhytta med store vinduer og slapp av. Under den 8-minutters turen til toppen av Sulphur Mountain kan du nyte utsikten over byen Banff, Bow Valley og seks forskjellige fjellkjeder. Mens du er på toppen av fjellet, kan du bli overrasket over 360-graders utsikt. Utforsk det interaktive Above Banff Interpretative Center for å lære om de tidlige oppdagelsesreisende, dyrelivet og lokalområdet. Gå over Sulphur Mountain strandpromenaden for å utforske Sulphur Mountain Cosmic Ray Station, et nasjonalt historisk sted. Stopp deretter ved kaffebarer, restauranter og gavebutikker.

Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

2. Gananoque/Ivy Lea: 1000 øyers høydepunkter Scenic Cruise

Kom om bord i Gananoque og bli med på et én eller tre timers cruise som tar deg nærmere naturen enn noe annet cruise tilgjengelig på de 1000 øyene. Omtalt av Iroquois Nation som "Garden of the Great Spirit", og roen i området motsier en historie med eventyr, kriger og opprør. Se femte og sjette generasjons familiehytter. Cruise de trange kanalene til Admiralty and Navy-øygruppen i den mest intime turen de 1000 øyene har å tilby. Bli med på 1 times cruise fra havnen ved Ivy Lea eller Gananoque og opplev skjønnheten i regionen fra St. Lawrence River. Under dette cruiset i hjertet av de 1000 øyene, se Boldt Castle, 1000 Islands International Bridge og Zavikon Islands, som inneholder den minste internasjonale broen i verden. Cruise forbi statuen av St. Lawrence mens han ser fredelig over de bevegelige fartøyene på elven. Denne statuen er bare synlig fra vannet, stående høyt over på et klipp. Det 3-timers cruiset går fra Gananoque, og det er en kanadisk signaturopplevelse. Denne turen forteller historien om regionen 1000 øyer, dens historie og historiene til de som har kalt den hjem. Du vil se det berømte Boldt Castle og de overdådige hjemmene til de rike og berømte på Millionaire's Row. Lær om og oppdag de bemerkelsesverdige ingeniørprestasjonene som kreves for å bygge St. Lawrence Seaway, 1000 Islands International Bridge og mye mer. Cruise på 1000 øyer med lydkommentarer ombord er den perfekte måten å utforske naturen som har gjort regionen berømt over hele verden.

Fra Tadoussac/Baie-Ste-Catherine: Hvalsafari med Zodiac-båt

3. Fra Tadoussac/Baie-Ste-Catherine: Hvalsafari med Zodiac-båt

Legg ut på et cruise i Saguenay St.Lawrence Marine Park og gå om bord i en Zodiac-båt. Beundre de episke utsiktene og hold utkikk etter hvaler i deres naturlige habitat. Gjør deg klar for et fantastisk dyrelivseventyr. Ledsaget av en sertifisert naturekspert-kaptein vil du oppleve spenningen ved et intimt og unikt møte med hval. Dette er et must for de som liker intense følelser! Med avgang fra Tadoussac Marina eller Baie-Ste-Catherine Pier, kan du oppleve en hvalsafari om bord på en 25-fots passasjergummibåt eller en 60-fots stiv båt. Bli med på denne intime opplevelsen med hvaler i deres naturlige habitat. Kapteinen og guiden din vil fortelle deg historien om hvordan disse imponerende sjøpattedyrene lever. Du avslutter cruiset med en fantastisk ekskursjon i munningen av Saguenay-fjorden.

Fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine: Hvalsafari

4. Fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine: Hvalsafari

Velg mellom avgang fra Tadoussac eller Baie-Sainte-Catherine og reis med en hvalsafaribåt for å oppleve det marine økosystemet i Quebec Saguenay-St-Lawrence Marine Park. Bli på en hvalsafari, og observer geologiske formasjoner som Saguenay-fjorden. Speid etter hval mens du seiler gjennom havreservatet om bord «Grand Fleuve». Området er best kjent for sin koloni av belugahval, men du kan også noen ganger få øye på blåhval, vågehval og finnhval. Fortsett eventyret med et besøk til den praktfulle Saguenay-fjorden. Dette innløpet er 105 kilometer langt og opptil 4 kilometer bredt. Fjorden ligger også i Saguenay Fjord National Park, som visse steder overlapper med Saguenay-St-Lawrence Marine Park. Du kommer til å bli overrasket av det spesielle marine livet og geologiske formasjonene, underveis på denne avslappede og informative båtturen. Båtturen ender på samme sted som du la ut fra.

Jasper: Columbia Icefield Skywalk og Ice Explorer-billett

5. Jasper: Columbia Icefield Skywalk og Ice Explorer-billett

Nyt et eventyr på Columbia Icefield Discovery Center. Få en guidet tur rundt Athabasca-breen på Ice Explorer, beundre de fantastiske fjellene og isbreer og lytt mens guiden din informerer deg om alle fakta og historien. Møt guiden din, som tar deg til Athabasca-breen. Til planlagt tid går du ombord på Ice Explorer, et massivt kjøretøy designet eksplisitt for isreise, og setter ut på en spennende tur. Under turen kan du høre historier og fakta om Columbia Icefield og isbreene rundt deg. Når du er på breen, hopper du av kjøretøyet for å gå på den tykke, 25 000 år gamle isen og drikke kaldt, rent vann fra selve breen. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme. Ta deretter en kort tur til Columbia Icefield Skywalk. Øk sansene dine ved å gå på en plattform der bare glass skiller deg fra et fall på 279 meter. Beundre den spektakulære utsikten over fjellene, isbreene og Sunwapta-elven med sine fossefall.

Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

6. Niagarafallene i Canada: Halvdags sightseeing i liten gruppe

Nyt en guidet tur på den kanadiske siden av Niagara Falls. Opplev de mektige fossefallene med fantastisk utsikt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se den rå kraften til Niagarafallene på nært hold, om bord på Hornblower Niagara Cruise «Voyage to the Falls». Hør om opprinnelsen til fossen og se de amerikanske og kanadiske kraftverkene som drives av vannet fra Niagaraelven. Du får også se vakre Floral Clock («blomsteruret») som består av mer enn 16 000 planter. Lær om naturreservatet Niagara Glen og Whirlpool golfbane. Det blir dessuten omvisning ved Whirlpool Rapids utsiktspunkt og Brink of the Falls. Dra opp i Skylon Tower for en luftig panoramautsikt, og gå ned bak fossen for føle Horseshoe Falls bruse over deg på Journey Behind the Falls-attraksjonen. Cruise forbi American Falls og Bridal Veil Falls, ombord på en Hornblower Niagara cruisebåt. Fra desember til april, når båtturen ikke er i drift, kan du besøke Niagara Parks Butterfly Conservatory og Niagara's Fury-attraksjonen i stedet. Gå inn i en 4D -kino og oppdag den eldgamle historien om Niagara Falls i en multisensorisk simulering av den siste istiden.

Montreal: Hopp av hopp på-sightseeing med 2-etasjes buss

7. Montreal: Hopp av hopp på-sightseeing med 2-etasjes buss

Se severdighetene i Montreal på en hopp på hopp av-sightseeingtur med en dobbeltdekkerbuss. Bli introdusert til historien og skjønnheten til denne byen. Du står fritt til å gå av på hvilket som helst av de 10 holdeplassene for å nyte Montreals sjarm. Du kan også ta en guidet kveldsomvisning i byen. 2-dagers sightseeing på rød rute. Se den flotte Notre Dame-basilikaen, rusle gjennom Chinatown og gå langs vannet i den gamle havnen. Bli inspirert og tilbring en ettermiddag på Montreal Museum of Fine Arts. Planlegg kvelden din og finn de beste barene og restaurantene langs Crescent Street. Med 10 forskjellige holdeplasser, er det ingen mangel på ting å gjøre og steder å se. Denne hopp på hopp av-sightseeingen er en unik og informativ måte å oppleve Montreal på. Stoppstedene inkluderer Square Dorchester, Old Montreal: Notre Dame Basilica, Old Montreal: Pointe-à-Callière Museum, Village, Latin Quarter, Festival Quarter, Fine Arts Museum, Saint Joseph's Oratory, Mont-Royal: Kondiaronk Lookout og Mont-Royal: Camillien Houde Lookout.

Quebec City: Sightseeingcruise med guide

8. Quebec City: Sightseeingcruise med guide

Bli med på en interessant cruise på Saint Lawrence-elven og oppdag byen Quebec og dens omgivelser. Se de ikoniske gamle fortene, Montmorency Falls, Laurentian Mountains og mange flere høydepunkter underveis. Den utkledde guiden, Louis Jolliet, avslører den uventede historien av Québec by, elven og omgivelsene. Ta deg tid til å slappe av på utedekkene, mens du beundrer den eksepsjonelle utsikten til Château Frontenac, Île d'Orléans og Côte-de-Beaupré. Lær interessante historier og fakta om byen mens du cruiser langs den rolige elven.

Vancouver, BC: Hvalsafari

9. Vancouver, BC: Hvalsafari

Opplev ærefrykten og inspirasjonen ved å se hvaler i deres naturlige miljø på denne unike hvalsafari-utflukten fra Vancouver. Få sjansen til å se spekkhoggere, knølhval, vågehval og gråhval, samt niser og sel. Avreise fra Granville Island i sentrum av Vancouver på en høyhastighets, spesialbygget, luksuskatamaran som tar deg med på en guidet hvalsafari og marint dyrelivstur. Når du reiser fra Vancouver, velg om du vil bo inne i den oppvarmede hytta eller gå ut og velge mellom 3 forskjellige visningsområder på 2 nivåer som er perfekte for fotografering. Beundre skjønnheten til Georgiastredet på dette utendørseventyret. Mens du seiler, lær om historien til området og det lokale marine dyrelivet fra det kunnskapsrike mannskapet ditt. Fordyp deg fullstendig i denne utrolige opplevelsen mens vi tar gratis høyoppløselige bilder av dyrelivet, deg selv og dine kjære! Det er den typiske hvalsafariopplevelsen for enhver eventyrer. Velg halvdagscruise, eller velg solnedgangsalternativet for å se solen gå ned over vannet.

Calgary: Generell inngangsbillett til Calgary Tower

10. Calgary: Generell inngangsbillett til Calgary Tower

Klatre til toppen av Calgary Tower med denne inngangsbilletten og beundre panoramaet. Calgary Tower ligger 191 meter over sentrumskjernen, og tilbyr den beste utsikten i byen og er en må-se på alle besøkendes reiserute. På observasjonsdekket vil du oppleve en spektakulær 360° utsikt over den travle byen og de majestetiske Rocky Mountains. Stå på det fantastiske glassgulvet for en enestående fugleperspektiv over bygatene nedenfor, og sørg for å sjekke ut det utvendige LED-lysshowet som går nattlig fra skumring til midnatt. LED-lysshowene er laget for å feire nasjonale høytider, heie på lokale og nasjonale idrettslag, støtte lokale festivaler og øke bevisstheten om viktige årsaker. Det er totalt 132 lys, som kan produsere mer enn 16,5 millioner farger og effekter.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Canada

Alle aktiviteter

822 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 52

Byer i Canada

Flere reisetips for Canada

Vil du vite mer om aktiviteter i Canada? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Canada

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 50 804 vurderinger

Takk til Caleb vår sjåfør-guide for vår utflukt til Niagara Falls. En veldig lærerik dag, takket være forklaringene som ble gitt av Caleb under turen. Alt var veldig godt organisert, vi tok cruiset og helikopterturen og hadde til og med litt fritid til å nyte synet av fossen. Jeg anbefaler uten å nøle.