Legg til datoer

Campo Santo

Campo Santo: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

1. Pisa: Square of Miracles Monuments-billett med skjeve tårn

Oppdag den fantastiske Piazza dei Miracoli med denne kombinasjonsbilletten. Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, inkludert det berømte skjeve tårnet i Pisa! Sørg for at du har den enkleste og raskeste måten å besøke dåpskapellet, Camposanto, katedralen, Museo dell'Opera del Duomo og Sinopie-museet og klatre opp i det skjeve tårnet uten å stå i kø ved billettkontoret. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta billetten med planlagt inngang for å klatre opp det berømte skjeve tårnet i Pisa og besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie og til og med katedralen med rask og utidsbestemt tilgang. . Bortsett fra tårnet, kan du deretter besøke de andre attraksjonene på det tidspunktet du foretrekker, i åpningstidene (Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo og Museo delle Sinopie fra 9 til 20; katedralen fra 10 til 20). Instruksjoner: 1) Velg datoen for interessen din og velg antall billetter du vil bestille; 2) på besøksdagen, gå til Audio Guide Desk og hent inngangsbillettene 3) etter at du har hentet billettene kan du gå opp til det skjeve tårnet til reservert inngangstid (pass på at du ankommer 15 minutter før tidsluken du har bestilt) og etter tårnet, besøk de andre monumentene og museene i åpningstiden *, og vis billetten din til personalet ved inngangen til hver attraksjon.

Fra Firenze: Dagstur til Cinque Terre og Pisa

2. Fra Firenze: Dagstur til Cinque Terre og Pisa

Nyt en heldags sightseeing og utforsk Pisa og Cinqueterre nasjonalpark på en utflukt spesielt designet for uavhengige reisende. Utforsk den liguriske rivieraen med guiden din, og prøv lokale råvarer og viner. Du vil først reise med tog fra Santa Maria Novella stasjon i Firenze. Stopp i 2 timer ved Pisa, hjemmet til den spektakulære Piazza dei Miracoli, hvor du vil se Pisas mest betydningsfulle attraksjoner, inkludert det skjeve tårnet, dåpskapellet, Campo Santo og Duomo di Pisa (Pisa-katedralen). Deretter reiser du med lokaltog fra La Spezia stasjon, på Pisa til Genova-linjen, til Cinqueterre nasjonalpark. Cinqueterre, kjent som "De fem landene", er en fantastisk klynge av landsbyer kjent for sine naturskjønne turstier, nydelige kystlinje og solfylte strender. Neste stopp blir et besøk til Riomaggiore. Ytterligere to landsbyer vil bli besøkt Manarola og Vernazza, som er ideelt for de som ønsker å slappe av og ligge på stranden.

Fra Firenze: Heldagstur til Toscana med høydepunkter

3. Fra Firenze: Heldagstur til Toscana med høydepunkter

Opplev de flotteste severdighetene og stedene som Toscana har å by på, med stopp i Pisa, San Gimignano og Siena. Bli med på en omvisning av den vakre Chianti-regionen og nyt en toskansk lunsj servert med lokale viner. Nyt panoramautsikten til Chianti, før du stopper i Siena. I Siena møter du en spesialistguide som tar deg med på en omvisning til de viktigste torgene og katedralen. Avslutt omvisningen med en kaffe og besøk noen av butikkene. Etter lunsj kan du utforske en av de mest kjente middelalderlandsbyene i Italia, San Gimignano, og oppdage labyrinten av brosteinsbelagte gater, små torg og mange lokale håndverksbutikker. Deretter fortsetter heldagsturen med litt tid på egen hånd i Pisa, hvor du kan beundre den fantastiske katedralen, dåpskapellet, den monumentale kirkegården og selvfølgelig det berømte skjeve tårnet. Fortsett til en vingård eller restaurant ved foten av San Gimignano og nyt en typisk toskansk lunsj med vinsmaking.

Pisa: Guidet tur med valgfrie tårnbilletter

4. Pisa: Guidet tur med valgfrie tårnbilletter

Bli med på en guidet spasertur for å beundre Pisas mest kjente monumenter med hopp over køen. Lær om historien bak 4 kjente religiøse bygninger: Pisa katedral, Pisa dåp, det ikoniske skjeve tårnet og Opera del Duomo-museet. Start på Mirakelplassen og utforsk et av verdens mest kjente religiøse sentre. Gå inn i katedralen og beundre marmormosaikkene og spisse buene. Lær om dens toskanske kunstnerskap og den bysantinske innflytelsen bak denne strukturen. Deretter kan du beundre det største dåpskapellet som er bygget i Italia. Hvert 30. minutt vil vaktleder lede akustikken, noe som gjør dåpskapellet til et monumentalt musikkinstrument. Velg et skjeve tårn-alternativ for å nyte høydepunktet på hver tur i Pisa. Finn ut hvorfor tårnet begynte å lene seg og historien bak navnet. Gå opp på de 251 trappetrinnene, og hvis du velger å bli lenger med tårnbilletter, besøk museet og ta en pause på terrassene med utsikt over Mirakelplassen.

Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

5. Pisa: Square of Miracles inngangsbilletter og lydguide

Ved å bestille denne opplevelsen kan du besøke alle de åpne monumentene og museene på torget, med unntak av tårnet. Sikre deg hurtigbilletter til dåpskapellet, kirkegården, katedralen, Opera del Duomo-museet og Sinopie-museet. For å berike besøksopplevelsen din, vil du ha en lydguide tilgjengelig, som inkluderer reiseruter for uavhengig å oppdage katedralen, dåpskapellet, kirkegården og Opera del Duomo-museet. Besøket til alle monumentene er avgiftsbelagt, bortsett fra besøket til katedralen som uansett krever reservasjon av inngangstidsluken. Hvis du kjøper denne opplevelsen, vil du motta en hopp over køen-billett for å besøke dåpskapellet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Sinopie-museet, samt reservasjonen med rask tilgang til katedralen. Du vil ha rett til den offisielle lydguiden med 4 lydturer dedikert til katedralen, dåpskapellet, Camposanto og Opera del Duomo-museet: over 70 lyttepunkter, 5 tilgjengelige språk (italiensk, engelsk, fransk, tysk og spansk) og 2 timer med lyd for uavhengig å oppdage monumentene og museene på Piazza del Duomo, et av områdene med den høyeste konsentrasjonen av kunstneriske mesterverk i verden. Instruksjoner: 1) Velg datoen du er interessert i og velg antall inngangsbilletter eller billetter + lydguider du vil bestille; 2) På besøksdagen, gå til Audio Guide Desk på Piazza dei Miracoli, ved inngangen til Sinopie Museum, og vis reservasjonen din for å hente billetten og lydguiden din. 3) Etter å ha samlet billettene og lydguiden, gå direkte til inngangen til attraksjonen Monumenters åpningstider: Baptisteriet, Camposanto, Museo dell'Opera del Duomo, Museo delle Sinopie: fra kl. 09.00 til 20.00; Katedralen fra 10.00 til 20.00. [Siste opptak: 30 minutter før stengetid] Lydguide hentetid: hver dag fra kl. 09.00 til 19.00 Lydguide tilgjengelig på: italiensk, engelsk, fransk, tysk, spansk

Pisa: Inngangsbilletter til Camposanto og katedralen og lydguide

6. Pisa: Inngangsbilletter til Camposanto og katedralen og lydguide

Hopp over køen og besøk Camposanto sammen med en offisiell lydguide. Oppdag mesterverkene til den italienske romanske arkitekturen, og gå inn i katedralen i Pisa og utforsk kunstverkene på den monumentale kirkegården. Gå inn i Camposanto med billetten din, og lytt til lydguiden din som tar deg gjennom de to mesterverkene av italiensk romansk arkitektur på egen hånd. Velg din språkpreferanse fra 5 forskjellige språk, og ta inn interiøret og eksteriøret til katedralen i Pisa. Se på de ekstraordinære romerske sarkofagene, freskene og kunstverkene på den monumentale kirkegården, mens du lærer viktig historie og fakta.

Pisa: Square of Miracles and Leaning Tower Walking Tour

7. Pisa: Square of Miracles and Leaning Tower Walking Tour

En liten gruppe omfattende full nedsenking på Field of Miracles med innganger til katedralen, dåpskapellet, kirkegården og klatring i det skjeve tårnet inkludert. Vi møtes ved den hvite marmorfontenen nær tårnet (Fontana dei Putti) og starter et 90 minutters guidet besøk som inkluderer innganger til hovedbygningene til det monumentale komplekset til katedralen i Pisa. Du vil lære alt om dette ekstraordinære og fascinerende eksemplet på italiensk middelalderarkitektur med en ekspert lokal guide. Du vil gjenoppleve historiene som førte til byggingen av komplekset og dets transformasjoner gjennom århundrene. Ytterligere 30 minutter vil være nødvendig for å klatre i det skjeve tårnet. Den totale varigheten av turen er 2 timer som vil passere på et blunk.

2-dagers tur: Pisa, Cinque Terre og Toscana

8. 2-dagers tur: Pisa, Cinque Terre og Toscana

Dette er en 2-dagers aktivitetskombinasjon for å se det beste av Toscana under ditt opphold i Firenze med veiledning av et lokalt mannskap! Dag 1 - Pisa og Cinque Terre Vær klar, dette er en lang dag! Møt opp med guiden vår kl. 07:30 foran apoteket på sentralstasjonen i Firenze for en hel dagstur for å oppdage Pisa og det beste av Cinque Terre med tog med vår reiseleder. Første stopp er Pisa, hjemmet til det skjeve tårnet i Pisa som du må besøke, dåpskapellet, Campo Santo og Duomo di Pisa (Pisa-katedralen). Her vil du være fri til å gå rundt på torget og nyte å ta så mange morsomme bilder som fantasien kan av det skjeve tårnet. Etter Pisa fortsetter vi mot Cinque Terre, kjent for sin naturlige skjønnhet, naturskjønne stier, spektakulære kystlinje og solfylte strender. Vårt første stopp vil være i Riomaggiore, hvor du etter en orienteringstur vil ha litt ledig tid til å stoppe for å ta noe til lunsj. Etter lunsj fortsetter vi til neste landsby fylt med båter kalt Manarola for fantastiske bilder. Vår siste landsby vil være Vernazza hvor du kan slappe av på stranden, sole deg eller ta en svømmetur før du returnerer tilbake til Firenze (ca. 20:00). Dag 2 - Toscana Gjør deg klar for en heldagstur fra Firenze for å oppdage Toscana, smak fantastisk vin i 2 vingårder og utforsk den berømte San Gimignano. Vi drar fra Piazza della Calza ved Porta Romana foran det blå P-skiltet (parkering) kl. 9.40, noe som ikke er for tidlig dersom du ønsker å sove litt lenger. Første stopp vil være på en vingård hvor du vil smake på 4 forskjellige typer vin, en 30 år gammel balsamicoeddik og den deilige trøffelen ekstra virgin olivenolje. Vi fortsetter til vår andre vingård som ligger i et fantastisk område kjent for produksjonen av Vernaccia-hvitvinen vendt mot de berømte tårnene i San Gimignano. Vinprodusentene vil guide deg gjennom vingårdene og kjellerne, og de vil dele hemmelighetene til vin- og oljeproduksjonen samt de beste vin- og matkombinasjonene. På ettermiddagen vil du være fri til å besøke og bruke tid på å vandre gjennom de trange gatene på shopping i de lokale butikkene i den vakreste middelalderbyen i Toscana, San Gimignano og sjekke ut den tårnfylte skyline mens du spiser iskremen fra en verden- mester gelateria. Tilbake til Firenze og det triste farvel ca kl. 17.00.

Piazza dei Cavalieri og Piazza dei Miracoli

9. Piazza dei Cavalieri og Piazza dei Miracoli

Piazza del Duomo, bedre kjent som Piazza dei Miracoli, ligger i en historisk setting med sjelden skjønnhet, og huser katedralen, dåpskapellet, Camposanto og klokketårnet, kjent som det skjeve tårnet, definert som "mirakler" av Gabriele D'Annunzio for deres skjønnhet og originalitet. Ikke mindre er Piazza dei Cavalieri, etter Piazza del Duomo, det mest kjente torget i byen. Tidligere en eksponent for sivil makt, Palazzo della Carovana, ex Palazzo degli Anziani, nå sete for prestisjetunge Scuola Normale Superiore, Palazzo dell'Orologio og den majestetiske kirken Santo Stefano dei Cavalieri ligger her. Omvisning i 1H med en reiseleder, klar til å dele sin kunnskap og lidenskap for to av de mest kjente torgene i byen Pisa. Besøket vil ha samme avreise- og ankomststed kl. Infopunkt Turistico di Pisa Turismo - Duomo Piazza del Duomo, 7 - 56126 Pisa PI Vennligst møt opp på møtestedet 10 minutter før besøkets start. For nødsituasjoner ring nummeret +39 050 7846250

Tilgjengelige aktiviteter

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Campo Santo

Flere reisetips for Campo Santo

Vil du vite mer om aktiviteter i Campo Santo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Campo Santo

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 562 vurderinger

We enjoyed ourselves immensly. We were a little confused about the meeting point, but our guide, Roberto, kindly waited for us, until we found him. He was very informative and helpful. Simply said, we had a blast. He made our day! Highlight of the day was actually scaling the leaning tower.

11 timer var i lengste laget. Mye gåing. Skritt telleren min målte over 20 000 skritt.