Campo de' Fiori

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Campo de' Fiori: Opplevelser og billetter


Flere reisetips for Campo de' Fiori

Vil du vite mer om aktiviteter i Campo de' Fiori? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Campo de' Fiori

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 5 430 vurderinger

Vi hadde en flott dag med fantastisk mat og historier. Guiden vår Claudia var best. Vi skulle ønske vi ville ha gjort denne turen tidligere på turen fordi vi turnerte i noen nabolag og restauranter som vi ville ha returnert til. Vi har nå steder å besøke på vår neste tur. Denne turen var vel verdt det!

Dette var en flott måte å starte mitt første besøk til Roma. Vi spiste alt fra spekemat, pizza, til stekte artisjokker og lærte mye om de lokale virksomhetene, byens historie underveis. Vi fikk til og med kontakt med noen andre amerikanere på turen. Anbefaler Elizabeth på det sterkeste for turen din!

Fantastisk gatemat-tur! Lisbeth valgte et stort utvalg av stopp for et utvalg romersk gatemat. Hun var også veldig kunnskapsrik om byens mat og historie, og ga oss historier om alt fra historien til carbonara til Cæsars og republikkens død. Anbefaler sterkt!

Elisabeth was a great guide. So much knowledge about roman culture and food, and also a great sense of humour. The food we got was great as well. We really enjoyed it!

Simone var en kjempeflink guide. Han hadde mye kunnskap. Hans engelsk var lett å forstå. Gøy å lære både om forskjellig mat og historie ellers i område som vi gikk.