Opplevelser i
Campania

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Ofte stilte spørsmål om Campania

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Campania?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Campania er:

Flere reisetips for Campania

Vil du vite mer om aktiviteter i Campania? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Campania

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 44 994 vurderinger

Denne turen er den perfekte måten å besøke Pompeii og Vesuv fra Napoli. De henter deg i en hyggelig buss og tar deg rett til Pompeii, hvor du får en 2 timers tur til høydepunktene i Pompeii (den er kort nok og interessant nok til at guttene mine på 11 og 13 år var interessert og hadde det gøy). Du tar deretter bussen halvveis opp Vesuv hvor du spiser en herlig lunsj med utsikt over Napoli. Til slutt blir du ført til toppen av Vesuv hvor du går en kort vei til toppen og kan se kilometervis. Utrolig skjønnhet og barna mine klaget ikke en gang. En utrolig dag, bare perfekt.

Godt organisert busstur til Pompeii inkl. inngangsbillett. Stoppet underveis for en rundtur i Napoli på ca. Likte utsikten under busstur fra Roma til Pompeii. Vi gikk selvstendig gjennom Pompeii med et kart og tips som vi fikk fra reiselederen. Veldig bra å gjøre. Kan se mye - spesielt høydepunktene - på ca 4 timer. Det var virkelig fantastisk. God veiledning under turen, klare forklaringer. Anbefalt.

Et sted som absolutt er verdt et besøk, to timer er for kort til å nyte det vakre stedet fullt ut. Vår guide Alex nummer 1

Sjåføren var hjelpsom og presis. Vi ble kontaktet søndag kveld for å bekrefte hentested. Turen tur-retur Vesuv gikk fint.

Pompei er et must å se. Omvisningen er veldig bra og viser oss det viktigste.