Camp Nou

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste Barcelona-spillerne gjennom tidene

Med kapasitet til 100.000 tilskuere er Camp Nou den største fotballstadion i Europa, og hjemmebane for laget FC Barcelona. Før du tar turen rundt til denne verdenskjente arenaen, får du her en kort liste over de største talentene som har kunnet kalle dette sin hjemmebane.

 • Johann Cruyff

  1. Johann Cruyff

  Den nederlandske legenden valgte Barça fremfor Real Madrid, fordi sistnevnte hadde koblinger til diktatoren Franco. Hans signering satte en stopper for Real Madrids nesten totale dominans over spansk fotball.

 • László Kubala

  2. László Kubala

  I dag har mange glemt Kubala, men i sin tid skåret han imponerende nok hele 274 mål i løpet av 345 kamper. En morsom faktaopplysning om Kubala er at han spilte på hele tre landslag: Tsjekkoslovakia, Ungarn og Spania!

 • Xavi Hernandez

  3. Xavi Hernandez

  Xavi anses av mange for å være den beste sentrale midtbanespilleren noensinne. Etter å ha spilt for Barcelona i en hel karriere har han omsider gått av med pensjon. Han spilte sin siste kamp i juni 2015.

 • Ronaldinho

  4. Ronaldinho

  Barcelona-tilhengere trakk et lettelsens sukk da Ronaldinho sluttet på laget etter en skadefull sesong i 2007-2008. Men før dette skåret Ronaldinho mål av den typen de fleste bare drømmer om å få til i løpet av sin karriere.

 • Lionel Messi

  5. Lionel Messi

  Spilleren med klubbens målrekord er regnet for å være verdens beste fotballspiller. Han er kjent for å ha et avslappet temperament, dreven taktikk og god rettferdighetssans, i motsetning til Real Madrids Ronaldo.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer man seg til Camp Nou?

  Du kommer til Camp Nou ved å ta metrolinje 3, hvor du går av på Palau Reial eller Les Corts. Du kan også ta linje 5 og gå av på Collblanc eller Bada. Du kan også komme i bil, da tar du av ved avkjørsel 14. Om du bare skal se deg om og det ikke er kamp, er parkeringen gratis.

 • Hvordan uttales Camp Nou?

  Om drosjesjåføren ikke forstår hvor du skal når du forsøker å uttale navnet, forsøk å si det på spansk. Nou leses ikke rett frem, som det er lett for nordmenn å gjøre. U-en skal ikke uttales og ordet ligner mer på det engelske ordet No. Camp Nou betyr «den nye arenaen».

 • Kjøpe billetter

  Billetter for store kamper i Camp Nou, som mellom Barcelona og Real Madrid blir raskt utsolgt, og det er neste umulig å få tak i billetter til en levelig pris. Kjøp alltid billetter til Camp Nou online før du reiser. Til mindre prestisjetunge kamper på Camp Nou kan man være mer spontan da det er lettere å få tak i billetter.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Det er anbefalt å komme før klokken 11.00 eller etter 16.00. Sjekk hjemmesidene til FC Barcelona før du planlegger turen, da det hender stadion brukes til andre arrangementer.
 • Pris
  Vanlig inngangspris er 23 EUR.
 • Behøver jeg en guide?
  En guide i Camp Nou stadion vil være til stor hjelp. Vi anbefaler også å sjekke ut våre bestselgende omvisninger i Camp Nou.
 • Hvordan komme seg dit?
  For å komme til Camp Nou kan du ta metrolinje 3 og gå av på Palau Reial. Du kan også ta linje 5 til Collblanc. Begge ligger nært stadion. Om du kommer i bil kan du ta av ved avkjørsel 14 fra Carrer Aristides Maillol.
 • Flere tips
  *Har du først kjøpt billett kan du komme når du vil. Billettene er gyldige frem til 31. desember hver år.
  *Om du kommer om morgenen pass på å være ved Camp Nou stadion før klokken 11.00.

Flere reisetips for Camp Nou

Vil du vite mer om aktiviteter i Camp Nou? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Camp Nou

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 944 vurderinger

Opplevelser

Flott opplevelse, men hadde vært kjekt med mobil billett. Måtte dra til Julias reisebyrå for å hente papirbilletter. Det var litt herk. Ingen kø på stadion så vi kunne like gjerne kjøpt der.

Litt tungvint å hente ut billetten et annet sted enn på Camp Nou.

Ble stoppet på Camp Nou, da vi måtte hente ut billettene i sentrum av Barcelona. Billettselger på Camp Nou anbefalte oss å ringe og få billetten tilsendt på mail - noe som ordnet seg.

Flott men stadion var slitt nå. Veldig mye folk

Meget bra for både fotballinteresserte men og for de som ikke skjønner hvor stor fotballen er spesielt i Barcelona og Spania .

Bra og flott opplevelse

Spesiell opplevelse for en ihuga Barcelonafan som min sønn er. stor opplevrlse for ham. Bra!

Vi må ned igjen på en kamp dag!

Enkelt og veldig lett og planlegge turens aktiviteter på nett.