Legg til datoer

Camden Market

Flere reisetips for Camden Market

Vil du vite mer om aktiviteter i Camden Market? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Camden Market

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 701 vurderinger

Det er ingen sitteplasser mens du venter. Jeg har noen mobilitetsproblemer og syntes det var ganske vanskelig å vente på å komme videre. På båten lullet den sakte farten og den milde gyngingen meg til å dosere av her og der, så forvent en forsiktig rolig og avslappende tur. Skipperen og mannskapet var hjelpsomme og vennlige. Det var en aktivitet av god kvalitet og rimelig.

Fantastisk liten båttur fra Lille Venezia til Camden, Rueben guiden var veldig informativ og morsom. Virkelig interessant å høre om historien. Jeg vil anbefale å bestille på forhånd siden det er veldig populært og folk som håpet å komme videre uten forhåndsbestilling måtte avvises. Mye for pengene og jeg vil anbefale på det sterkeste!

Utflukten var flott, verten var veldig informativ og hun visste noen fantastiske fakta og historie. Vi kom for sent på grunn av uforutsette omstendigheter, og jeg var bekymret for at jeg ville ha gått glipp av noe. Det var en nydelig dame som omorganiserte bookingen vår for neste båt, som bare var 20 minutters ventetid. Tusen takk.

This is a beautiful trip along the canal that gives you a different feel and impression of what central London look like. Highly recommended!