Våre mest anbefalte ting å gjøre i Cambrils

Cambrils: Seilas med katamaran langs Costa Daurada

1. Cambrils: Seilas med katamaran langs Costa Daurada

Sett seil fra Cambrils på et naturskjønt katamarancruise og nyt den dramatiske utsikten over Daurada-kysten fra havet. Bad eller snorkle i vannet i Middelhavet og nyt snacks om bord. Etter avgang fra havnen kan du beundre den fantastiske utsikten til kysten, om bord på en komfortabel katamaran. Seil i omtrent 1 time før du kaster anker mellom Cap Salou, La Pineda eller Montroig (avhengig av værforhold). Bad i det krystallklare vannet, snorkle, eller nyt solskinnet på dekk med et glass cava. Nyt deilige snacks med brus, øl, sangria og cava om bord.

Cambrils: Costa Dorada Sunset Catamaran Cruise med drinker

2. Cambrils: Costa Dorada Sunset Catamaran Cruise med drinker

Nyt den ultimate dagen med moro i solen med en seiltur langs Costa Doradas kyst. Klatre ombord til en vakker katamaran i Cambrils og seil. Ligg i det store nettbuen og kjenn følelsen av å flyte over havet mens du lytter til musikk og tar en drink. Etter 1 times seiling forbi det fantastiske landskapet, bortgjemte strendene og fiskeværene, stopper båten på et rolig sted. Svøm i et lite innløp, eller dra på snorkling i det vakre vannet. Topp opplevelsen med gratis drinker inkludert øl, sangria, cava, brus og vann. Gå tilbake til Cambrils med avslappende musikk mens du nyter atmosfæren.

Cambrils: Inngangsbillett til Parc Samà

3. Cambrils: Inngangsbillett til Parc Samà

Lær om livet og visjonen til Salvador Samà Torrens mens du oppdager Parc Samà. Spaser gjennom de forskjellige hagene som kombinerer internasjonale elementer for å tjene som et minnesmerke over romantisk hagearbeid fra 1800-tallet. Oppdag en middelhavshage, en hage i kolonistil i kubansk stil og elementer av klassisk britisk hagearbeid. Utforsk den tidligere sommerresidensen, bygget i 1881 og omgitt av dammer, sjeldne trær og fantastiske gangveier som også er hjemsted for en rekke dyr. Se arter som hjort, fasaner eller påfugl som streifer fritt gjennom parken. Beundre og oppdag mer om fuglenes fantastiske verden med et besøk til volieren. Lær om bevaring av truede arter og vitenskapelig forskning som parken engasjerer seg i.

Fra Salou: Siurana middelalderlandsby guidet tur

4. Fra Salou: Siurana middelalderlandsby guidet tur

Utforsk Tarragona på denne dagsturen fra Salou ombord i et luftkondisjonert kjøretøy. Type Suv volswaguen eller type Van Kia avhengig av tilgjengeligheten vår. Reis til den sjarmerende byen Siurana for ca. 1 time fritid hvor du kan ta en kaffe eller ta en drink på en restaurant. Nyt fordelene ved å bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Salou og slapp av på den naturskjønne kjøreturen ut på landsbygda. Se de mest unike severdighetene denne regionen har å tilby, så vel som de vakreste naturlandskapene. Beundre spektakulær panoramautsikt over dalene og nyt den kunstneriske stilen til fasadene til bygningene og monumentene.

Salou: Priorat vinkjellertur med vinsmaking

5. Salou: Priorat vinkjellertur med vinsmaking

Turen starter med henting på hotellet ditt i Salou, Cambrils eller Pineda. Derfra kan du legge ut på en 100 kilometer lang rundtur gjennom de fantastiske fjellene i Priorat, et område kjent for vinproduksjon. Smak på vinen selv på en 1-times guidet vinsmaking i kjellerne til Cornudella.

Salou: Halvdags sykkeltur i nedoverbakke

6. Salou: Halvdags sykkeltur i nedoverbakke

Ikke gå glipp av muligheten til å gjøre noe annerledes på ferien i Salou med denne halvdags sykkelturen. Turen gir en unik, morsom, enkel og trygg måte å utforske den fantastiske regionen på - alle som noen gang har syklet på en sykkel kan bli med. Du vil bli hentet på hotellet og kjørt til de vakre fjellene i Costa Dorada, kun 25 minutter fra feriestedene Salou, Cap Salou, Cambrils og La Pineda. På denne korte reisen vil du bli underholdt med fortellinger om regionens rike historie av din guide og sjåfør. Syklene blir lastet av når du er fremme, og så er det nedoverbakke hele veien! Ingen anstrengelse kreves når du triller nedover på trygge asfaltveier gjennom områdets fantastiske landskap. Kom og bli med denne turen for å nyte en unik kulturell opplevelse og ta med deg noen helt spesielle minner hjem.

Salou: Kajakkeventyr

7. Salou: Kajakkeventyr

Opplev en annen side av Catalonia på en morsom kajakktur. Dykk ned i det turkise Middelhavet og nyt 30 minutter med hele familien. Start dagen med en gratis henting fra hotellet rundtur til henting og avreise i klubbkajakken er ca. 30 minutter og aktiviteten 30 minutter gratis kajakkpadling un klubbkajakkstranden Deretter stopper du ved Cambrils og går til stranden. I det øyeblikket føttene berører sanden, vil du glede deg til å padle kajakk i det krystallklare vannet. Nyt med familien og venner, barn.

Grotter forhistorie til Esplugues Francolí

8. Grotter forhistorie til Esplugues Francolí

gratis henting dro av i Hotels Salou, Cambrils, Pineda og vi går retning (ca. 45 minutter) til The Coves de l'Espluga åpner dørene til den forhistoriske fortiden til vår menneskehet og oppfordrer deg til å besøke de forskjellige menneskelige samfunnene som levde sammen i dette samme stedet for tusenvis av år siden. paleolittisk helligdom 37000 år gammel. Denne grotten har en forlengelse på 600 meter og varigheten er ca. 1t:15 minutter med audioguide tilgjengelig på forskjellige språk. Kjøretøy type suv, varebil . Reduserte grupper for bedre opplevelse. Hovedspråkene er på engelsk. Noen ganger avhenger av vår tilgjengelighet guider er mulig på andre språk som nederland, fransk osv.

Tour d'Oli, Sykkeltur med olivenoljesmaking fra Salou

9. Tour d'Oli, Sykkeltur med olivenoljesmaking fra Salou

Denne turen tar deg med på en 18 km tur gjennom Costa Dorada-fjellene, langs et reservoar og gjennom en typisk katalansk landsby. I denne landsbyen vil du ha sjansen til å lære om olivenoljefremstillingsprosessen i et olivenmuseum. Der vil du ha muligheten til å prøve den utsøkte olivenoljen til landsbyens Cooperativa, vinner av mange nasjonale og internasjonale priser. Etterpå kan du kjøpe denne oljen eller andre lokale produkter i butikken til Cooperativa. Vi avslutter turen med å besøke den lokale baren over gaten for å ta en god kald drink og en hyggelig prat. Kom og bli med oss på denne fantastiske opplevelsen. Kanskje litt mer aktiv sykling involvert enn i våre andre turer, men virkelig spektakulær utsikt.

Cambrils / Salou - Basketballtrening for alle nivåer

10. Cambrils / Salou - Basketballtrening for alle nivåer

Slipp løs basketballpotensialet ditt ved sjøen i Cambrils, Spania! Personlig coaching for alle nivåer av en sertifisert ekspert med tittelen "Entrenador Superior" fra det spanske basketballforbundet. Vår pittoreske bane har utsikt over havet, og skaper den perfekte atmosfæren for en uforglemmelig treningsopplevelse. Enten du foretrekker engelsk, spansk, rumensk eller italiensk, vil vår flerspråklige coaching ta spillet ditt til nye høyder. Skjerp ferdighetene dine, øk selvtilliten din og dominer banen under veiledning av vår erfarne trener. Gjør deg klar til å heve spillet ditt med en fantastisk utsikt!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Cambrils

Cambrils
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Cambrils

Utforsk alle

Flere reisetips for Cambrils

Vil du vite mer om aktiviteter i Cambrils? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cambrils

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 195 vurderinger

Katamaranturen var veldig fin! Vi kjørte ca 1 time til et sted, fikk svømme der i 1 time og kjørte så tilbake igjen i 1 time :) det var egentlig perfekt med tanke på tid :) Vi hadde bestilt snacks, det var burgere og potetbiter, det var også veldig velsmakende :) mannskapet var veldig hyggelige og vi fikk til og med hoppe ned fra den fremre delen :) det er stjernefradrag fordi man dessverre ikke kunne snorkle der. Du kunne se bunnen og vannet var krystallklart, men det var ikke annet enn sand på bunnen - kanskje beskrivelsen burde endres, for du gleder deg så mye til å snorkle. Vi tok turen kl 10, og det var virkelig den beste avgjørelsen, da vi var en liten gruppe på omtrent 7-10 små grupper. Da vi la til kai ved 13-tiden, ventet allerede neste gruppe og den var betydelig større. Vi hadde god plass, jeg tror det blir ganske trangt for de andre

Høydepunktet på turen til Salou var denne jeep-utflukten med Juan Carlos & Jorge. Fra svømmeturen i den krystallklare innsjøen, til den fantastiske naturen og vennligheten til guidene, det var bare en så fin dag. Så kom vi til Siurana og jeg tror ærlig talt at jeg aldri har sett en så vakker landsby som den var høyt oppe på fjellet. Det var som noe fra en historiebok. Alle på turen elsket dette magiske stedet. Så bar det videre til Prades, den røde landsbyen som også var ganske nydelig. Vi stoppet her for lunsj. Alt om denne turen var spektakulært og gjør med prisen. Og når guidene er så vennlige og informative er det prikken over i-en! Takk skal du ha

En god mulighet til å bli kjent med regionen vekk fra strendene og kysten. De historiske landsbyene som kan sees er veldig vakre! Vi hadde to guider og kjørte to SUV-er - kvinnen var veldig interessert, forklarte mye for oss og gjorde turen interessant - stor ros! Guiden vår (en tynn herre med veldig langt mørkt hår, som dessverre ikke fortalte oss navnet sitt heller), røykte flere sigaretter (dessverre!) enn snakket ord til oss (og det er ingen spøk)...også under kjøreturen Dessverre han forklarte oss ingenting og virket irritert. Dessverre skygget dette også stemningen i bilen.

Maurice er en guide som perfekt behersker det franske språket så vel som engelsk. Han har mye tålmodighet og er veldig menneskelig i å lytte til dine behov. Vi hadde en hyggelig tid ved hans side. Svarer på alle spørsmålene dine, han er oppmerksom på dine behov. Et møte som vi ikke vil glemme, tusen takk Maurice. Veldig fin opplevelse Magisk landskap gjennomsyret av historie Interessante etapper Det beste av det beste stoppet ved innsjøen Kjøretøyskomfort