Legg til datoer

Ting å gjøre California

Ofte stilte spørsmål om California

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve California?

Flere reisetips for California

Vil du vite mer om aktiviteter i California? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om California

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 36 716 vurderinger

Fantastisk opplevelse og stor overraskelse! Vi var store fans av Friends, og det var det som gjorde at vi valgte det studioet fremfor de andre, og vi angret ikke! Turen er flott, og det er veldig imponerende å se alle disse utendørs og innendørs settene. Barna våre elsket det også (de så flaggermus-mobilen og syklet på flaggermus-sykkelen!), og de oppdaget venner. Vi brukte omtrent 3-4 timer totalt (inkludert lunsj i Central Perk).

Å fordype deg i settene til favoritt-TV-serien din er fantastisk. Forelsket i Gilmore Girls var jeg i stand til å se byen Stard Hollow og deretter den berømte lenestolen foran Friends-fontenen og se en reproduksjon av Big Bang Theory-settet !! Det er en flott jobb bak hver serie og film, og for å sette pris på innsatsen til hver enkelt person må du gå bak kulissene !! Rådgi!!

Denne turen var veldig godt planlagt, og vi hadde en fin tid! Det første stoppet ga en informasjonspresentasjon om vinfremstillingsprosessen, andre stopp var et velkjent merke og tredje hadde spektakulær utsikt. Sterkt anbefalt dagstur! Hopp over lunsjtillegget selv om det endte opp med å bli ganske kostbart og utvalget var ikke bra.

Vakker opplevelse!! Hvis du er en fan av TV-serier og hvordan de lages .. er dette stedet for deg!

Utmerket tur til Hollywood og nærliggende områder.