Våre mest anbefalte ting å gjøre i Calgary

Calgary: Generell inngangsbillett til Calgary Tower

1. Calgary: Generell inngangsbillett til Calgary Tower

Klatre til toppen av Calgary Tower med denne inngangsbilletten og beundre panoramaet. Calgary Tower ligger 191 meter over sentrumskjernen, og tilbyr den beste utsikten i byen og er en må-se på alle besøkendes reiserute. På observasjonsdekket vil du oppleve en spektakulær 360° utsikt over den travle byen og de majestetiske Rocky Mountains. Stå på det fantastiske glassgulvet for en enestående fugleperspektiv over bygatene nedenfor, og sørg for å sjekke ut det utvendige LED-lysshowet som går nattlig fra skumring til midnatt. LED-lysshowene er laget for å feire nasjonale høytider, heie på lokale og nasjonale idrettslag, støtte lokale festivaler og øke bevisstheten om viktige årsaker. Det er totalt 132 lys, som kan produsere mer enn 16,5 millioner farger og effekter.

Calgary: 3,5-timers bussbytur med Bensin Alley Museum

2. Calgary: 3,5-timers bussbytur med Bensin Alley Museum

Begynn ved foten av Calgary Tower og reis gjennom sentrum på vei til Calgary Zoo og Telus Spark Science Center. Reis i en komfortabel buss gjennom East Village til historiske Inglewood. Lytt til guiden din mens de deler historier og fakta om denne kosmopolitiske byen. Første stopp vil være ved Scotsman's Hill, hvor du får panoramautsikt over silhuetten. Fortsett gjennom Beltline til Lougheed House og deretter til Heritage Park. Ta deg tid til å utforske Gasoline Alley, et museum dedikert til historiske gravitasjonsgasspumper og antikke kjøretøy. Fortsett til Canada Olympic Park for å se noen sportsaktiviteter. Etter tiden din der, gå tilbake mot Calgary sentrum. På veien, stopp for enda en fantastisk utsikt over byen. Reis gjennom sentrum av Calgary hvor turen avsluttes ved foten av Calgary Tower, der den begynte.

Halvdagstur til Moraine Lake og Lake Louise

3. Halvdagstur til Moraine Lake og Lake Louise

Besøk de kanadiske Rockies og la deg slå av glitrende issjøer. Gå fra Calgary eller Banff til Lake Louise og få tilgang til Moraine Lake, som nå er stengt for offentlige kjøretøy. Turen din begynner i Calgary, Canmore eller Banff, avhengig av hvilket hentealternativ du velger. Hopp inn i kjøretøyet og slapp av på en biltur til Lake Louise. Gå ut og gå over til innsjøen for en bedre titt og dypp fingrene i det avkjølte vannet. Ta en titt rundt med guiden din mens de forteller deg om attraksjonene rundt innsjøen. Lake Louise er en issjø i Banff nasjonalpark i Alberta, Canada. Det er oppkalt etter prinsesse Louise Caroline Alberta, den fjerde datteren til dronning Victoria og kona til Marquess of Lorne, som var guvernøren La deg sjarmere av det nærliggende slottet før du drar til Moraine Lake. Når du drar inn i Moraine Lake, la deg imponere av Rocky Mountains som står høyt i bakgrunnen. Pust inn den friske fjelluften og lær mer om nasjonalparken fra guiden din. Vannet i Moraine Lake virker som om de har blitt strømmet rett fra himmelen inn i Valley of the Ten Peaks. De ruvende fjellene omkranser den dypblå overflaten av innsjøen i en formasjon så ekstraordinær at bare Moder Natur kunne forme den. Hauger med steinblokker har tilsynelatende blitt sluppet av hendene på kjemper, og danner miniatyrfjell nær innsjøen. La deg bli tiltrukket av stiene som snor seg mellom steinene og reiser utover til alpine enger og glitrende innsjøer. Etter å ha tilbrakt tid ved Moraine Lake, gå tilbake til det opprinnelige hentestedet enten på ettermiddagen eller kvelden, avhengig av valget ditt. Nedenfor er den utformede turplanen: Tidsplan for morgentur: Calgary (06:45) -- Canmore (07:45) -- Banff (08:30) -- Lake Louise besøkssenter (09:15) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (09:30 til 10:30) - - Moraine Lake (11:00 til 12:00) - Lake Louise besøkssenter (12:30) - Banff (13:30) - Canmore (14:15) Tidsplan for ettermiddagstur: Banff (14:00) -- Lake Louise besøkssenter (14:45) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (15:00 til 16:00) -- Moraine Lake (16:30 til 17:30) -- Lake Louise besøkssenter (18:00) -- Banff (19:00) Vennligst merk: timeplanen ovenfor er en generell veiledning, bussen kan bli forsinket på grunn av dårlig veitilstand, trafikkork, uventede hendelser, dårlig vær osv. Vi gjør vårt beste for å følge timeplanen. Foresatte er også pålagt å gi bilseter eller boostere hvis du har spedbarn eller små barn basert på transportforskriften, og denne turen vil ikke gi noen bilseter eller boostere.

Calgary: Heritage Park Historical Village Adgangsbillett

4. Calgary: Heritage Park Historical Village Adgangsbillett

Fullfør turen til Calgary med et besøk til Heritage Park. Tilbring en utrolig dag på Canadas største levende historiemuseum, og se historien komme til live. Utforsk de historiske bygningene og det antikke maskineriet, kjør på autentiske attraksjoner, samhandle med kostymede improvisasjonsskuespillere, lær om historien til Vest-Canada og ha mye moro. Parken omfatter åtte distinkte områder som du kan nå med tog eller til fots: • Sentrum • Messeområdet • Forliket • Naturressursområde • Heritage Crossing • Heritage Plaza • Jernbanegården • Landbruksområde Hvert område er fullt av spennende ting å se og gjøre, og tar deg tilbake i tid til de tidlige dagene av Vest-Canadas historie. Besøk utstillingene til Calgary's Electric Streetcar System, Standard Gauge Railway, Gasoline Alley Museum med en imponerende veteranbilsamling, Hudson's Bay Company Fur Trading Fort og mange andre. Utforsk innsiden av de historiske hjemmene og salongene, se en smed i aksjon, utforsk opprinnelsen til Albertas energiindustri på Prospect Ridge – inkludert den nye STORYSEEKER-utstillingen. Besøk gårdsdyrene i Ranch-området og finn ut hvordan veterinærer drev handel ved århundreskiftet i Vintage Veterinary Exhibit på Nanton Livery Stable – også nytt for 2022. Ikke glem å ri de antikke midway-rittene, inkludert pariserhjulet, Bowness Carousel, Caterpillar og Whip - verdens første spennende attraksjon. Avslutt dagen med å sykle på S.S. Moyie padle-hjulbåt eller ta en tur med hest og vogn. Mat og drikke er tilgjengelig på forskjellige steder i parken, sammen med flere shoppingmuligheter for å finne den perfekte suveniren.

Calgary: 3-timers sightseeingbusstur

5. Calgary: 3-timers sightseeingbusstur

Utforsk Calgary og dets landemerker, fra Calgary Tower og Heritage Park til den berømte WinSport's Canada Olympic Park. Reis gjennom byen mens du oppdager hvordan Calgary Stampede, vinter-OL i 1988 og jernbanen bidro til å skape denne kosmopolitiske byen. Oppdag byseverdigheter som Calgary rådhus, Olympic Plaza, Telus Spark, Calgary Zoo, East Village, Studio Bell, Stampede Park, Lougheed House shoppingområder, Heritage Park Historical Village, Canada Olympic Park, Crescent Hill Peace Bridge, Calgary sentrum, Chinatown og Calgary Tower. Denne turen inkluderer 3 korte stopp, noe som gir mulighet for fotomuligheter og ekstra vare for severdighetene. På slutten av turen vil du bli stilt tilbake til bunnen av Calgary Tower.

Calgary: 2-timers E-Scooter City Highlights Tour

6. Calgary: 2-timers E-Scooter City Highlights Tour

Nyt en e-scootertur i Calgary med en guide. Vind gjennom toppattraksjoner, inkludert National Music Centre, Central Library, Bow Tower, Wonderland Sculpture og Centre Street Bridge. Strekk bena og ta bilder på pittoreske steder, og hør engasjerende historier underveis. Start turen med å møte guiden din og andre likesinnede reisende. Bli egnet på en sparkesykkel og gå gjennom kontrollene. Gå til en åpen sementpute for trygt å lære hvordan du bruker e-Scooter og lære de beste fremgangsmåtene for start, stopp, svinging og potensielt redning om nødvendig. Når du er klar, hopp inn på en anvist fotgjengerfelt og zoom ned til Stephen Avenue Walk. Ta inn de gamle sandsteinsbygningene som ga denne byen kallenavnet "Sandstone City". Vær blant den travle handlingen i sentrumskjernen på en vei som kun er for fotgjengere. Kort tid etter, ta deg til Beltline, et nabolag fylt med utrolig gatekunst. Beundre arkitekturens vidunder, Lougheed House National & Provincial Historic Site. Finn ut hvorfor det er bevart av føderale og provinsielle myndigheter. Deretter fortsetter du nedover 12th Avenue for å besøke spesielle områder i East Village. Se den utrolige arkitekturen til Central Library og National Music Center of Canada. Gå deretter tilbake til noen fantastiske parker som omgir høydepunktet på turen, Bow River. Gå tilbake vestover til Bow Tower, en av de høyeste bygningene i byen og hjem til en bøyd trådskulptur av Jaume Plensa, Wonderland Sculpture. Se dette kunstverket foran en landemerkebygning som har imponert publikum fra hele verden. Fortsett å se hva slags kraft scooterne dine har ved å klatre på Center Street Bridge for å nyte utsikten over byen. Ta deg til Crescent Heights Lookout Point for en fotomulighet med guiden din som fotograf. Gå trygt ned den gigantiske bakken til Prince's Island Park, en oase i byen. Sjekk ut den nærliggende Peace Bridge som er et høydepunkt i Calgary. Poser for noen bilder mens guiden din forklarer hva som gjør broen unik og hvordan arkitekten kom opp med designet. Snu et hjørne og finn deg tilbake der du startet. Etter at guiden din har gått gjennom høydepunktene du opplevde, kan du si farvel til de nye vennene dine.

Calgary sentrum: 2-timers introduksjonsvandring

7. Calgary sentrum: 2-timers introduksjonsvandring

Calgary er en blanding av en frekk grenseby og en livlig metropol. Utforsk sentrum med en reiseguide som vil introdusere deg til denne dynamiske byen. Nyt den offentlige kunsten og de historiske bygningene langs ruten. Begynn på Municipal Plaza og lær om opprinnelsen til Calgary. Fortsett for å se de nylig revitaliserte East Village-bygningene. Gå forbi mer offentlig kunst og mange historiske bygninger. Reis langs det mest omfattende veisystemet i Nord-Amerika og inn i Chinatown. Arbeid deg tilbake mot den historiske Stephen Avenue hvor turen vil ende.

Calgary: 3-timers byhøydepunkter og Bow River Bike Tour

8. Calgary: 3-timers byhøydepunkter og Bow River Bike Tour

Sammen skal vi sykle som lokalbefolkningen og oppdage alt Calgary har å tilby. Denne sykkelturen tar deg gjennom de sykkelvennlige gatene i Calgary, og inn i de fantastiske stiene som sprer seg utover, spesielt ved siden av byens kronjuvel: Bow River. Med sine utbredte severdigheter er sykkelturen den foretrukne transportmåten! Sykkelturen din i Calgary starter og slutter på Calgarys Sandman Signature Downtown Hotel. Du spør kanskje, kan jeg ikke bare leie sykler og dra på cruise på egenhånd? Absolutt (det gir vi også), selv om det ikke er noe som å koble seg til det du kjører forbi og sightseeing enn med en ekspert lokal guide. Vi vil dele historiene og nyansene til byen for øvrig. Toonie Tours Calgary er glade for å vise vei og koble deg til fortiden, nåtiden og fremtiden til Calgary. Ikke begrens Calgary til sentrumskjernen Det er så mye mer å se utenfor sentrumskjernen i Calgary. Kom og opplev steder som Fort Calgary, Inglewood, Prince's Island Park, Bow River og mye mer. Din lokale Toonie-turguide vil fengsle fantasien din med historier om Cowtowns ydmyke begynnelse som handelspost, til dens nåværende status som "Energihovedstaden." Mens vår mest populære tur er Free Walking Tour, er sykkelturen til Calgary for de som leter etter den ekstra flukten. En morsom, aktiv og spennende måte å se severdighetene på Sykkelturen til Calgary er noe av det morsomste og mest spennende du kan gjøre i Calgary. Vi vil unnslippe de travle bygatene i Calgarys sentrum og snirkle oss nedover den late Bow River. Denne turen er i et morsomt, behagelig tempo, selv om det bør bemerkes at tidligere sykkelerfaring er nødvendig. Vi kommer inn i noen vakre parker som omgir Calgary, og gir oss flotte fotomuligheter og en oppløftende pust av frisk luft.

Transport mellom Calgary internasjonale lufthavn og Banff

9. Transport mellom Calgary internasjonale lufthavn og Banff

Reis komfortabelt og trygt mellom Calgary internasjonale lufthavn og Banff via skytteltransport. Len deg tilbake og slapp av i en splitter ny buss med luksuriøse sitteplasser, store utsiktsvinduer og gratis Wi-Fi. Beundre de majestetiske kanadiske Rockies mens din erfarne og profesjonelle sjåfør eskorterer deg fra flyplassen til hotellet ditt. Nyt en profesjonell og effektiv overføring for å ta bryet ut av pendlingen.

Banff: Halvdagstur for nybegynnere

10. Banff: Halvdagstur for nybegynnere

Ønsker du å prøve Canyoning for første gang? Da er dette turen for deg! Heart Creek Canyon er massevis av moro! Den enkle tilnærmingen, det ideelle stedet for å lære rappelling og det fantastiske landskapet gjør denne turen til det perfekte valget for din første juvingopplevelse. Heart Creek Canyon er også vår nærmeste tur til byene Banff og Canmore. Upper Heart Canyon gir et perfekt sted for å lære og utvikle dine tau rappelling ferdigheter. Korte innledende rappeller lar deg lette på rappellering og øke lengden etter hvert som du går nedover canyon, og kulminerer til slutt med en spennende 60 fot+ våt foss-raffel og skli (valgfritt: det er mulig å vandre rundt de nedre fossene).

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Calgary

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Calgary

Alle aktiviteter

52 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Calgary

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Calgary

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Calgary med barn?

Flere reisetips for Calgary

Vil du vite mer om aktiviteter i Calgary? Trykk her for full oversikt