Legg til datoer

Ting å gjøre i
Cala Gonone

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Cala Gonone

Fra Cala Gonone: Cruise fra Oroseibukten til Cala Goloritzè

1. Fra Cala Gonone: Cruise fra Oroseibukten til Cala Goloritzè

Hver dag kan du reise fra havnen kl. 9.00 10.00 11.00 og 12.00 for en vakker utflukt i Orosei-bukten, i løpet av dagen er det tre stopp på stranden inkludert et stopp ved den meget berømte Cala Luna strand. Når du forlater Cala Luna vil du seile til Cala Mariolu som anses som perlen i bukten, hvor gjestene våre vil stoppe i ca. 2 timer. På veien vil du bli tilbudt en kald drink inkludert i prisen for å oppmuntre oppholdet om bord. Neste stopp vil være på stranden i Cala dei Sisine, vi vil da nå den beskyttede naturparken Cala Goloritzè som kun kan nås over land, og du kan ta et vakkert suvenirbilde foran den naturlige buen. Mellom stoppene kan du beundre hele det pittoreske landskapet, vi stopper også for bilder ved Venus-dammene og nærmer oss skarvens hule. Du drar fra den siste stranden ca kl. 17.30, og returnerer til havn ca. kl. 18.00. N.B. Jo senere du drar, jo færre timer vil du bruke på den første stranden du går til. Følgelig vil det ikke være 8,5 timer, men 7,5, 6,5 eller 5,5 timer. 9.00 avgang, 8,5 timer 10.00 avgang, 7,5 timer 11.00 avgang, 6,5 timer 12.00 avgang, 5,5 timer punktlighet kreves, ingen refusjon ved forsinkelse.

Cala Gonone: Jolleutflukt i Oroseibukten med skipper

2. Cala Gonone: Jolleutflukt i Oroseibukten med skipper

Hver dag drar vi fra havnen i Cala Gonone kl. 9.00 eller 10.30 for en vakker jolleutflukt i Orosei-bukten.(12 personer på båten). Vårt råd er å velge den tidligste avgangen for å minimere tidspunktet for ombordstigning og forlate havnen, som er mindre opptatt kl. 9.00. Kapteinene, erfarne guider som vil gi deg en detaljert og interessant forklaring under seilingen, tar deg til de vakreste og mest pittoreske strendene (du vil se dem alle): Cala Luna, Cala Sisine, Cala Biriola, Le Piscine di Venere, Cala Mariolu og Cala Goloritzè. (Under strandstoppene vil det ikke være mulig å oppholde seg om bord på grunn av organisatoriske behov til kapteinen). Når de forlater havnen, vil våre kapteiner gjennomføre en kystnavigasjon slik at du kan beundre underverkene på kyststrekningen fra Cala Gonone til Cala Goloritzè på nært hold. Under navigasjonen vil jollene våre kunne komme nær mange av de fantastiske grottene og vikene langs kysten, som Grotta dei Cormorani, Grotta Azzurra, katedralen og turkis; i noen vil du også kunne svømme inne. Dette vil bli etterfulgt av et stopp ved Cala Biriola, en herlig liten strand med en rosa farge og smaragdfarget vann, og en rolig svømmetur for anker i det himmelske, krystallklare vannet i Piscine di Venere, og fortsetter deretter til det fantastiske Cala Goloritzè hvor du vil ta et nytt stopp for en svømmetur veldig nær den naturlige buen ved siden av stranden. Tilbake om bord vil kapteinen sette kursen mot Cala Mariolu hvor du vil gjøre dagens lengste stopp slik at du kan spise, hvile og bade i omtrent 2 1/2 time (eller mer, spesielt med avgang kl. 09.00) . Under lunsjen kan du bruke paraplyene (hver 2 personer) som du kan be kapteinen om før du går i land. På ettermiddagen vil du gjenoppta seilingen for å nå vakre Cala Luna, som er enda hyggeligere på ettermiddagen siden det er veldig folksomt frem til kl. Her kan gjestene stoppe i 2 timer for en forfriskende svømmetur. Retur til havn for denne typen jolleutflukt er planlagt til kl. 16:30. N.B. hvis du starter kl. 9.00 vil du foreta 8,5 timers ekskursjon. Starter du kl 10.30 vil du tjene 7 timer.

Cala Gonone: Gulf of Orosei Dagstur med båt med svømmestopp

3. Cala Gonone: Gulf of Orosei Dagstur med båt med svømmestopp

Oppdag vikene, grottene og strendene i Orosei-bukten på denne dagsturen med båt fra Cala Gonone. Nyt utsikten hele veien oppover kysten til du kommer til Cala Goloritzè. Kjøp drinker og velsmakende snacks ombord i den komfortable båten. Hopp ombord på et skip med mye dekksplass i solen og et skyggefullt og lukket dekk. Sett seil fra havnen i Cala Gonone og ta deg inn i det turkise vannet i Orosei-bukten. Stopp for å slikke sol og ta en dukkert på de stemningsfulle strendene i Cala Luna og Cala Mariolu. La kapteinen din velge en tredje strand fra Biriola, Cala Gabbiani eller Cala Sisine avhengig av været og sjøforholdene på dagen  Har sjansen til å utvide turen med et besøk Grotta del Bue Marino. Kjøp en billett for å gå inn i denne hulen med fargerike stalaktitter, stalagmitter og neolittiske veggutskjæringer. Gå tilbake til startpunktet på slutten av cruiset.

Fra Cala Gonone: Cruise i Oroseibukten med stopp

4. Fra Cala Gonone: Cruise i Oroseibukten med stopp

Opplev den fantastiske østkysten av Sardinia, med avgang fra Cala Gonone. På denne turen ombord på en komfortabel motorbåt, perfekt for en ferie fra rutinen, vil du ha alle bekvemmeligheter og fasiliteter for å nyte skjønnheten i området til fulle. Stopp vil bli gjort ved de mest kjente strendene i Orosei-bukten, som Cala Mariolu, Cala Luna og Cala Sisine Og det er ikke alt! Underveis vil du få muligheten til å beundre fascinerende grotter og skjulte hjørner, inkludert vakre Cala Goloritzè. Eventyret ditt vil også bli guidet av en ekspertstemme som vil dele interessante fakta om regionen på flere språk. Nyt en opplevelse perfekt for familier og de minste. Reiserute: - Avgang fra havnen i Cala Gonone - Retning Cala Luna og valgfritt stopp ved Grotte del Bue Marino (de som besøker grottene vil ha et redusert stopp på ca. 1 time i Cala Luna, mens de som ikke besøker grottene vil tilbringe ca. 2 timer der) - Stopp ved Cala Luna - Stopp ved Cala Mariolu eller Cala Gabbiani - Fotostopp foran Cala Goloritzè (tilgang til sjøs er ikke mulig, men for informasjon kan du bare få tilgang til stranden via land via fotturer) - Stopp ved Cala Sisine - Gå tilbake til havn Reiseruten kan variere avhengig av værforholdene. Besøket til Bue Marino-grottene er valgfritt og billetter kan kjøpes autonomt, online eller på det kommunale billettkontoret før motorbåtens avgang (tiden som skal forespørres er den samme som motorbåtens avgang). I dette tilfellet må du informere guiden om at du har billetter til omvisningen i Bue Marino-grotten etter at du har bestilt, ved å kontakte guiden vår umiddelbart på telefonnummeret på bestillingskupongen. Motorskipene er alle trygge, moderne, elegante, romslige, komfortable båter, oppvarmet for lavsesongreiser og kjølige og luftige under sommerseilaser: - Lengde: 22 m - Bredde: 5,80 m - Rom på første dekk med 100 seter på sofaer og organiserte bord for 4-6 personer - Øvre dekk med andre 80 seter - Bar organisert og med fri bruk

Cala Gonone: Grotta Bue Marino og Cala Luna Beach Båttur

5. Cala Gonone: Grotta Bue Marino og Cala Luna Beach Båttur

Siden 1950-tallet har Cala Gonones hovedattraksjon vært Havoksegrotten. Siden den gang har det blitt beundret av millioner av turister. Dronningen av denne hulen var virkelig "sjøoksen": dette er hva den populære fantasien kalte munkeselen på grunn av dens vanskelige form og milde oppførsel. I dag kan besøkende som kommer til hulen på våre båter få tilgang til den sørlige grenen, og langs en enkel gangvei kan de beundre en av de vakreste og mest kjente grottene i Italia. Omvisningen inne tar omtrent en time hvor ekspertguider er til stede for å gi historisk og vitenskapelig informasjon om hulen og faunaen som bodde i den. På slutten av besøket tar vi deg med til å oppdage den pittoreske stranden Cala Luna. Regnes som den vakreste stranden i Middelhavet. En 800 meter lang sandtunge, en hvit halvmåne med seks enorme huler som åpner seg i kysten og i bakgrunnen, som en krone, en oleanderskog foran en ferskvannsdam. Naturen beskytter viken mot den forræderske siroccoen med en fjellvegg i sør. Gjennom oleanderskogen kan man gå inn i "codula" for stier i en spennende vandring gjennom tett middelhavskratt bebodd av sjeldne rovfugler, villsvin og ville geiter. Fra Cala Luna om ettermiddagen vil en båt seile hver time tilbake til Cala Gonone, avhengig av sesong fra 15:30 til 18:30.

Cala Gonone: Inngangsbillett til Cala Gonone Aquarium

6. Cala Gonone: Inngangsbillett til Cala Gonone Aquarium

Den moderne strukturen til Aquarium of Cala Gonone, som ligger i en park med fantastisk middelhavskratt, venter på deg mellom de uberørte fjellene i Supramonte og det fascinerende landskapet i Orosei-bukten for å få deg til å sette pris på hva som skjer når fjellet Sardinia møter havet ! Du vil oppdage de marine habitatene i Middelhavet, dets mest typiske innbyggere og deres nysgjerrige tilpasninger til livet! Aquarium of Cala Gonone, innviet 10. juli 2010, har som mål å kombinere det pedagogiske og didaktiske aspektet med underholdning og moro. Eiendommen ligger i kystlandsbyen Cala Gonone og har utsikt over Orosei-bukten, omgitt av en stor park med fantastisk middelhavskratt. De tjuefire utstillingstankene er vert for dyre- og plantearter som er typiske for Middelhavet, ruten ender med tanker dedikert til koraller og fargerike tropiske arter. Festet til strukturen er det et utendørs lekeområde dedikert til havskilpaddenes verden og en stor parkeringsplass for busser og biler.

Cala Gonone: Guidet båttur til Cala Luna-stranden

7. Cala Gonone: Guidet båttur til Cala Luna-stranden

Oppdag kysten sør for Cala Gonone, og beundre utsikten til du kommer til Cala Luna. Ombord på et skip med god plass på soldekket og et skyggelagt og lukket dekk. Sett seil fra havnen i Cala Gonone og ta deg gjennom det turkise vannet i Orosei-bukten. Stopp for å sole deg og ta en dukkert i den pittoreske stranden Cala Luna. anses som den vakreste stranden i Middelhavet. En sandtunge 800 meter lang, en hvit halvmåne med seks enorme huler som åpner seg på kysten og i bakgrunnen, en krone, en oleanderskog forangitt av en ferskvannsdam. Naturen beskytter innløpet fra den lumske siroccoen med en steinete vegg i sør. Gjennom oleanderskogen kan du gå inn i "codula" for stier i en spennende vandring i den tette middelhavskratt som er bebodd av sjeldne rovfugler, villsvin og ville geiter. Fra Cala Luna vil på ettermiddagen seile en båt hver time for å returnere til Cala Gonone, avhengig av sesong fra 15:30 til 18:30.

Cala Gonone: Båttur i Grotta Bue Marino og Cala Luna

8. Cala Gonone: Båttur i Grotta Bue Marino og Cala Luna

-Sjøoksegrotten er en del av et karstsystem som strekker seg mer enn 70 km innover i landet; navnet stammer fra kallenavnet gjetere pleide å kalle munkeselen, "Su Oe 'e Mare", som brukte hulen til å avvenne valpene sine. Grotten er delt inn i to grener, nord og sør, hvor møtet mellom ferskvann og sjøvann er godt synlig og gjenoppblomstringene skaper spektakulære refleksjoner, selv nær munningen av inngangen. Den sørlige grenen av grotten kan besøkes i selskap med erfarne guider som tar deg langs en sti på ca. 800 meter, kunstig opplyst og krysset av en bred gangbro i tre. Etter besøket inne i grotten går du med båt til stranden i Cala Luna -Cala Luna er en av de mest kjente strendene på Sardinia. På 1970-tallet ble den valgt som hovedsettet til den berømte filmen skrevet og regissert av Lina Wertmüller, "Sveept bort av en uvanlig skjebne i det blå augusthavet." Strandlinjen har en blandet bunn av sand og småstein og 5 grotter som kan nås til fots, ofte besøkt av klatrere eller de som søker skygge i de varme timene på dagen. Stranden kan nås til fots med start fra Cala Fuili, den siste stranden i Cala Gonone som kan nås med bil: vandrere kan dra nytte av taxitjenesten, gå stien og returnere med båt etter å ha tilbrakt hele dagen på stranden.

Cala Gonone: Båttur tur-retur til Cala Luna

9. Cala Gonone: Båttur tur-retur til Cala Luna

Hvis du har drømt hele året om å tilbringe en dag under solen på en strand på Sardinia, er båttransporten vår fra Cala Gonone til Cala Luna perfekt for deg. Hos oss kan du nyte en dag på en sandstrand og ha god tid til å sole deg og bade i det krystallklare vannet i bukten. Etter en kort tur ombord på flaggskipbåten vår, når vi raskt et av de mest ikoniske stedene på hele øya, hvor du finner det perfekte stedet å slappe av og ta fantastiske bilder. Våre forskjøvede returtider lar deg også bestemme hvor lenge du skal være på stranden, og organisere dagen din i Orosei-bukten i henhold til dine planer og behov. Vi møtes på Piazzale del Porto (boks 2 og 10) 30 minutter før avgang. Hvis du ankommer med bil, kan du finne parkering inne i havnen for 6€ for hele dagen. Vi har tre forskjellige avgangstider om morgenen (10:00, 11:00 og 12:00) og fire returtider på ettermiddagen (12:30, 15:30, 16:30 og 17:30). Dette betyr at denne aktiviteten kan vare fra minimum 2½ time opp til maksimalt 7½ time, så det er mye fleksibilitet og lar deg bo i Cala Luna nesten en hel dag. Gjennomsnittlig varighet som er angitt er ca. 4 timer, mens rundturen tar ca. 30 minutter.

Fra Cala Gonone: Båttur til Grotta del Bue Marino

10. Fra Cala Gonone: Båttur til Grotta del Bue Marino

Siden 50-tallet var attraksjonen til Cala Gonone hovedsakelig Grotta del Bue Marino. Siden den gang har det blitt beundret av millioner av turister. Dronningen av denne hulen var nettopp "sjøoksen": dette er hvordan den populære fantasien kalte munkeselen for dens klønete form og milde oppførsel. I dag kan besøkende som kommer til grotten med båtene våre få tilgang til den sørlige grenen og langs en enkel gangvei kan de beundre en av de vakreste og mest kjente grottene i Italia. Besøket inne tar omtrent en time hvor ekspertguider er tilgjengelige for å gi historisk og vitenskapelig informasjon om hulen og faunaen som befolket den. Hvis du velger å besøke kun Grotta del Bue Marino, er den totale varigheten av ekskursjonen ca. 2 timer inkludert returnavigasjonen og besøket inne (som varer i 1 time).

Alle aktiviteter

29 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Cala Gonone

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Cala Gonone?

De beste dagsturene og utfluktene fra Cala Gonone er:

Cala Luna

Flere reisetips for Cala Gonone

Vil du vite mer om aktiviteter i Cala Gonone? Trykk her for full oversikt