Opplevelser i
Cairns

Tropiske regnskoger og uberørt farvann venter deg ved porten til Det store barriererevet i Australia.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Cairns

Vil du vite mer om aktiviteter i Cairns? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cairns

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 6 243 vurderinger

Utrolig organisering. Jeg er en ekspert italiensk dykker med over 1000 dykk. Det lokale dykkesenteret som vi lente oss til er Divers Den. 5 dykk om dagen (selvfølgelig kan du gjøre enda mindre, men å vite hva du finner under du ikke går glipp av sjansen), mellom dagtid og ettermiddagsdykk endrer du dykkestedet. Komfortable hytter med internt bad. Jeg foreslår en lett genser for å forsvare deg mot klimaanlegg, spesielt fordi du nesten alltid er våt. Utmerkede dykk, utmerket stab, 10 stemmer. Godt gjort orienteringer, kan du gå uten en guide som faktisk betales separat ($ 15 per dykk per person), men jeg gjentar dykket er godt forklart. Jeg anbefaler at det spesielle nattdykket "fluodykk" bestilles til frokost fordi det er få ledige plasser.

Opprinnelig forvirring på skrivebordet i flyplassen, hvor vi opprinnelig ble belastet en ekstra $ 80 av fyren på telleren for en alternativ henting fordi tidligere lokal skyttelbuss stengte for flere måneder siden. ALLE SORTERT av nytt selskap som er UTMERKET. Straks tilbakebetalt penger og billetten vår ble hedret. De kalles EXEMPLAR COACHES.

En virkelig fantastisk dag. Elsket sky rail og togturen! Verdt å stoppe for samtalene på vei opp i himmelbanen. Virkelig fantastisk å høre mer om regnet Forrest fra folk med kunnskapen. Barna elsket å kose en koala i landsbyen!

Fantastiske ansatte som lærte oss masse om revet på en spennende måte. De gjør en god jobb mtp bærekraftig turisme. Hysterisk morsomme ansatte og god stemning fra start til slutt.

informativt på skinnen opp til Karanda, og spennende Kom tilbake på himmelbanen.