Våre mest anbefalte ting å gjøre i Cagliari

Cagliari: Båttur med 4 svømmestopp ved Devil's Saddle

1. Cagliari: Båttur med 4 svømmestopp ved Devil's Saddle

Bli med oss ombord på vår komfortable rib-båt fra havnen i Cagliari, bare noen få minutter til fots fra sentrum og nå de spektakulære buktene i Devil's Saddle, guidet av en profesjonell skipper. Du vil oppdage fortryllende steder hvor du kan slappe av om bord, sosialisere med andre mennesker, svømme og snorkle med utstyret vi tilbyr. Du vil besøke hjørner av kysten som kun kan nås med ribbåt. Bestill nå for å få en av de beste opplevelsene i livet ditt fordi vi bryr oss mest om deg. Felles tur med maksimalt 10 personer om bord.

Cagliari: Sella del Diavolo-båttur med aperitiff og snacks

2. Cagliari: Sella del Diavolo-båttur med aperitiff og snacks

Denne turen inkluderer en tur på 2,5 timer langs Sella del Diavolo-kysten, med besøk ved fem forskjellige grotter og stopp ved hovedcalaene: Piscina della Sella, Grotta dei Colombi, Cala Fighera, Cala Mosca, Scoglio di Sant'Elia , Cala Bernat og Torre del Prezzemolo. På hvert stopp vil det være en sjanse til å svømme og mate fisken, også nyte en aperitiff og en tradisjonell sardinsk snacks inkludert i turen. Våre erfaringsguider vil snakke om historien og fakta om disse nettstedene.

Cagliari: Devil's Saddle Speedboat-tur med snorkling

3. Cagliari: Devil's Saddle Speedboat-tur med snorkling

Ta en hurtigbåttur til "La Sella del Diavolo" - Djevelens sadel - fra Cagliari, og nyt mer tid på å utforske strender og bukter enn du ville gjort på en seilbåt. Svøm i krystallklart vann, og lær om kystlinjen fra skipperen din. Gå til møtepunktet for å gå ombord i den 8 meter lange oppblåsbare båten og møte skipperen din. Ta deretter plass i et av de avslappende hjørnene av båten og sett av gårde raskt langs kysten. Stopp for å svømme ved Cala Bernat, og besøk deretter Cala Mosca-stranden. Oppdag Cala Fighera, beundre Gasole Pools under Devil's Saddle, og slapp av foran Poetto Beach. Under turen kan du enkelt og trygt komme deg inn og ut av vannet takket være en teleskopstige og to store bakre plattformer på båten. Nyt svømming og snorklingstopp når skipperen sier det er trygt, og vask av saltet etter dusjen. Koble til de innebygde høyttalerne via Bluetooth for å lytte til musikken din, og høre historier og legender – og kanskje til og med en sang eller to – fra skipperen din. Hold øye med delfiner, som noen ganger også oppdages under turen. Mat og drikke er å få kjøpt om bord, og det er en stor båtmarkise som kan åpnes ved regn eller for mye sol. På slutten av turen blir du satt av ved det opprinnelige startpunktet.

Cagliari: Underjordisk Cagliari-vandring

4. Cagliari: Underjordisk Cagliari-vandring

Oppdag hemmelighetene som ligger under de solfylte gatene i Cagliari på en guidet omvisning i byens undergrunn. Forbedre opplevelsen din med en valgfri spasertur gjennom gamlebyen, og velg mellom private og delte gruppealternativer. Møt guiden din for å begynne omvisningen i hulene, kryptene og tunnelene under byen. Vandre mellom distriktene Stampace og Marina og besøk et privat tunnelly under en skole som ble brukt som et bombeskjul under andre verdenskrig. Utforsk den storslåtte og rike historien til krypten Saint Restituta. Velg alternativet inkludert en guidet spasertur i gamlebyen for å utvide opplevelsen din. Spaser gjennom byens gater og beundre høydepunktene i det historiske sentrum med guiden din.

Cagliari: Devil's Saddle Adventure i turkis farvann

5. Cagliari: Devil's Saddle Adventure i turkis farvann

Avgang fra havnen i Cagliari kl. 10.00, etter noen minutter forlater vi bryggen for å gå til djevelens sadelpark, første stopp vil være ved Calamosca, en fin og rolig strand, hvoretter turen fortsetter til cala fighera, nudiststrand og djevelens hule hvor vi kan beundre ansiktet til Lucifer. Siste stopp hvis havet tillater det kan gjøres ved cala Paradiso, en vakker strand med turkise blå farger og fisk som svømmer rolig under beina våre. Til slutt avsluttes turen med en magisk utsikt over gamle Cagliari fra havet som avsluttes med dokking ved jollehavnen. Oversatt med www.DeepL.com/Translator (gratisversjon)

Cagliari: Halvdagsbåtutflukt til Angels Gulf

6. Cagliari: Halvdagsbåtutflukt til Angels Gulf

Forundring, forundring, fortryllelse er sinnstilstandene du vil oppleve mens du oppdager Englebukten og hele kysten, full av uforurensede viker og viker; du kan tilbringe en vakker dag på jolle med skipperen vår, en ekspert og kompetent guide som vil vise deg alle de skjulte vikene og grottene du aldri kunne se på egen hånd. Våre utflukter er All Inclusive med skipper, drivstoff, badehåndklær, brus, snorkelutstyr, actionkameraer.

Cagliari: Devil's Saddle Sailboat Tour med snorkling

7. Cagliari: Devil's Saddle Sailboat Tour med snorkling

Utforsk Gulf of Cagliari og dets mest kjente landemerke, Devil's Saddle, på en 9 meter lang seilbåt. Nyt stopp for svømming og snorkling, og få sjansen til å se delfiner, skarv og måker. Ta deg til møtepunktet for å begynne turen. Møt skipperen din og hopp ombord. Hvis det blåser nok, nyt en ekte seilopplevelse med kun seilene. Under turen kan du ta ett eller to stopp for å svømme i de spektakulære vikene i Devil's Saddle-kappen. Svøm blant småfisk og et naturlig basseng skapt av de høye klippene på Kapp.

Cagliari: Quad Adventure Experience fra Chia

8. Cagliari: Quad Adventure Experience fra Chia

Lev en minneverdig dag mens du har det gøy og nyter naturen på et quad-eventyr under veiledning av en ekspert tur-eskorte. Kryss uberørte strender og grusstier, og beundre den fantastiske utsikten ombord på firehjulingen din. Ved ankomst vil du bli gitt full instruksjon om håndtering av quad og alt sikkerhetsutstyr vil bli gitt. Ta først en kort tur for å etablere selvtilliten din, og gå deretter på en fantastisk reise. Nyt en autentisk, spennende og dynamisk terrengopplevelse på de kraftige quads i 2 eller 3 timer, avhengig av alternativet du velger. Kjør gjennom naturens vendinger, blant vegetasjonen og steinene som er modellert av tid, og oppdag sjeldne arter og unike reiseruter. Din lokale guide gjør gjerne turen så personlig som mulig. Han vil hjelpe deg med sin ekspertise og dele interessante anekdoter for deg før han returnerer deg tilbake til baseleiren.

Fra Cagliari: 4x4-tur til Villasimius og strender

9. Fra Cagliari: 4x4-tur til Villasimius og strender

Om bord i et 4x4-kjøretøy vil du oppdage underverkene i dette ville området på Sardinia. Du vil oppleve en guidet tur i territoriet til Villasimius, omgitt av fantastisk utsikt, og du vil nyte 4 timers svømmetid i to vakre strender, Porto Giunco og Cala Sinzias, tilbake til fjellområdene. Du vil ha sjansen til å beundre de praktfulle eksemplarene av rosa flamingoer, samt nyte to stopp på to timer hver på paradisiske strender: foruten å slappe av, vil du også ha tid til å snorkle i den varme årstiden. En spennende og morsom tur som vil få deg til å sette full pris på denne drømmekysten sør på øya! Program: - Utsikt over rosa flamingoer i deres naturlige habitat - To stopp på 2 timer hver i fantastiske strender - Fantastisk havutsikt langs en panoramavei med utsikt over havet ombord på 4x4 - Snorkling (hvis været tillater det)

Chia og Tuerredda strandtur - hel dag fra Cagliari

10. Chia og Tuerredda strandtur - hel dag fra Cagliari

De fantastiske fargene på sørvestkysten av Sardinia vil kunne gi deg en uforglemmelig dag. Første stopp på utflukten vår vil være den gylne stranden Su Giudeu i Chia omgitt av de karakteristiske sanddynene, einer og det krystallklare vannet. Videre, i det tilstøtende våtmarken, vil vi kunne beundre rosa flamingoer og andre spesielle fuglearter. Turen fortsetter i den berømte Tuerredda-bukten, en av de mest kjente strendene på øya. Fantastiske landskap, fantastisk utsikt, hvit sand og krystallklart vann for en dag med natur, avslapning og et uforglemmelig hav. I løpet av turen vil vi kunne beundre de fantastiske rosa flamingoene som finnes i dammen i Santa Gilla og i den bakre dammen i Chia. – Heldagstur. Varighet: 8 timer – Avreise fra Cagliari – € 85,00 per person Tariffen inkluderer: - tur og avslappende stopp til de beste strendene (2,5/3 timer hver) - henting fra Cagliari - i følge med sertifisert turistguide/turleder - strandparasoll

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Cagliari

Alle aktiviteter

139 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Cagliari

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Cagliari

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cagliari?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Cagliari?

De beste dagsturene og utfluktene fra Cagliari er:

Chia

Flere reisetips for Cagliari

Vil du vite mer om aktiviteter i Cagliari? Trykk her for full oversikt