Cadiz

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Cadiz

Flere reisetips for Cadiz

Vil du vite mer om aktiviteter i Cadiz? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cadiz

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 622 vurderinger

Hei, vi var veldig glade for guidede turer i TORRE TAVIRA og byen til fots av CADIZ, utført av vår guide Ana. Vennligst formid takk og gratulasjoner til vår tospråklige guide Ana som var mest bemerkelsesverdig når det gjelder den varme velkomsten som ble utvidet til oss. Vi satte pris på hans sympati, den høye kvaliteten på presentasjonen og det historiske innholdet. Virkelig fantastisk. Takk igjen for denne eksepsjonelle omvisningen. Philippe og Chantal.

Maria akkompagnerte oss på en ekstremt interessant tur i det vakre sentrum av Cadiz. Siden det bare var tre av oss, ble ingen spørsmål ubesvart, og Maria overbeviste med sin ekstremt dyptgående kunnskap og sin vennlige måte. I stedet for de opprinnelig planlagte 2 timene, var vi på veien i gode 2,5 timer. Takk igjen Maria!

Guide lidenskapelig opptatt av byen sin og dens historie

Veldig entusiastisk guide som introduserte oss for de skjulte delene av byen, takket være hennes bakgrunn i historien. Hyggelig personlighet, god kommunikasjon => veldig god opplevelse. Tusen takk for dette inspirerte besøket!

Maria er en kunnskapsrik og engasjert guide - og ikke minst stolt av byen sin. Vi tok denne turen første formiddagen her - veldig fin intro til ukesoppholdet vårt.

Veldig flott omvisning i Cadiz

En veldig hyggelig og flink guide. Turen tok to timer og var virkelig verdt det.