Legg til datoer
Ting å gjøre

Cadiz

Denne gamle havnebyen inviterer sin historiske arkitektur, solfylte strender og fersk sjømat.

Ofte stilte spørsmål om Cadiz

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Cadiz?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Cadiz er:

Flere reisetips for Cadiz

Vil du vite mer om aktiviteter i Cadiz? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Cadiz

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 531 vurderinger

Hei, vi var veldig glade for guidede turer i TORRE TAVIRA og byen til fots av CADIZ, utført av vår guide Ana. Vennligst formid takk og gratulasjoner til vår tospråklige guide Ana som var mest bemerkelsesverdig når det gjelder den varme velkomsten som ble utvidet til oss. Vi satte pris på hans sympati, den høye kvaliteten på presentasjonen og det historiske innholdet. Virkelig fantastisk. Takk igjen for denne eksepsjonelle omvisningen. Philippe og Chantal.

Vi bestilte en spasertur i Jerez og i Cadiz. Vi var heldige i dem begge som hadde Ana som guide. Mens hun gikk i de gamle sentrene fortalte Ana oss og viste oss historien til Jerez og Cadiz. Hun elsker disse byene og kan formidle det til gjestene sine. Gåtur er den beste måten å få en første følelse av en by, og i dette tilfellet var det veldig vellykket.

Maria akkompagnerte oss på en ekstremt interessant tur i det vakre sentrum av Cadiz. Siden det bare var tre av oss, ble ingen spørsmål ubesvart, og Maria overbeviste med sin ekstremt dyptgående kunnskap og sin vennlige måte. I stedet for de opprinnelig planlagte 2 timene, var vi på veien i gode 2,5 timer. Takk igjen Maria!

Guide lidenskapelig opptatt av byen sin og dens historie

Veldig entusiastisk guide som introduserte oss for de skjulte delene av byen, takket være hennes bakgrunn i historien. Hyggelig personlighet, god kommunikasjon => veldig god opplevelse. Tusen takk for dette inspirerte besøket!

Maria er en kunnskapsrik og engasjert guide - og ikke minst stolt av byen sin. Vi tok denne turen første formiddagen her - veldig fin intro til ukesoppholdet vårt.