Opplevelser i
Bushmills

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Severdigheter i Bushmills

Ofte stilte spørsmål om Bushmills

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bushmills?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bushmills er:

Flere reisetips for Bushmills

Vil du vite mer om aktiviteter i Bushmills? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bushmills

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 8 795 vurderinger

Knallfin dagstur!

Turen ut til Giants Causeway er en kjempefin tur langs kysten, med masse fabelaktige utsikter og flere småstopper langs veien. Hvis man har lyst til å gå over Carrick-a-Rede Rope Bridge (dette er valgfritt) må man beregne en del gåing i både med og motbakke, men det er absolutt verdt det når man kommer fram til utsikten. Ned til selve Giants Causeway kan man velge om man vil gå ned til eller om man har lyst til å ta shuttlebuss, så her trenger man ikke å beregne så mye gåing for å komme til. Guiden vår, Phil, hadde mye gode historier og noen halvtørre vitser langs veien, og i det fulle og hele en kjempefin fyr som passet på at alle hadde det bra. Kort oppsummert: kjempefin dag for alle som liker å se på utsikter og natur. Vi ville absolutt ha tatt turen igjen!

Verdt hver krone for en informativ og avslappende tur til Giants Causeway via noen andre interessante Game of thrones-stopp ved steder og historiske steder. Sjåføren/guiden Darren var nyttig, interessant og humoristisk. Jeg er så glad jeg ikke kjørte, da jeg lærte så mye mer om Belfast og destinasjonene vi besøkte fra guiden. Kort stopp for lunsj og en drink var også hyggelig.

Var en helt fantastisk tur! Anbefales på det sterkeste! Vår guide Daniel og Bernard gjorde turen enestående! Eneste beregn mye gåing.

Savnet toalett på bussen. Unødvendig lange stopp på hvert sted, kunne gjort turen litt kortete. Eller brukt mer tid i Belfast.

Super tur. Flott guiding. Derrick og Mark er best. Tar en ny tur om vi kommer tilbake.