Burj Khalifa

Se den spennende utsikten over Persiabukten med egne øyne, fra verdens høyeste bygning.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Eventyr
70 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Burj Khalifa

Vil du vite mer om aktiviteter i Burj Khalifa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Burj Khalifa

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 85 644 vurderinger

Virkelig en opplevelse, vi hadde god utsikt og solnedgangen var fantastisk! Velg definitivt 148. etasje, det er ikke så mye mas som i de to nederste etasjene. Alt gikk knirkefritt, vi trengte ikke vente lenge takket være online booking. Å gå opp med heisen er noe spesielt. Når du kjører ned 125. etasje, vær forsiktig: veldig påtrengende fotografer tvinger deg til å ta bilder (selv om du ikke vil). Vi hadde litt problemer med å finne AT the Top-skranken, den er rett ved siden av billettskranken for akvarium. Spør om veibeskrivelse til informasjon eller sikkerhet siden Dubai Mall er veldig stort og myldrer med mennesker. Sørg for å sjekke ut Dubai-fontenene! Definitivt en vellykket tur som er verdt pengene og som vi aldri vil glemme!

Bestill definitivt en tid utenom beste sendetid, klokken var 10 og det var perfekt, ikke så travelt! Burj Khalifa kan bli veldig overfylt. Akvariet er definitivt verdt å se, mye mer enn bare skiven i Dubai Mall. Eneste negativt, som andre gjester allerede har skrevet, pingvinene koster ekstra, du må kjøpe billett ved inngangen. Ellers en virkelig flott kombinasjonsbillett.

De er veldig organiserte! Jeg kom før jeg presenterte billetten til en ansatt han guidet meg hvor jeg skulle inn og alt gikk bra. Alt enkelt presenterer billetten det genererer en billett og det er det! ikke noe mysterium, enkelt. Det er verdt å kjøpe denne pakken fordi opplevelsen av å være der er surrealistisk og vakker.

Beste opplevelsen du noensinne kan få er å ta denne båten for å se Fountain show up close. Absolutt hvert hver krone. Tok denne to gangen og hadde nok sikkert tatt den flere ganger om vi hadde hatt mer tid.

Muy buena y barata las entradas mas economicas con ustedes,l recomiendo de todas maneras !!!!