Burj Khalifa

Enter your dates to find available activities

Se Burj Khalifa: De beste stedene for utsikt og bilder

Den mest slående utsikten i Dubai får du fra toppen av Burj Khalifa. Men hvordan tar du bildet som viser hvor høy verdens høyeste bygning faktisk er? Her er vår fem på topp-liste over steder i Dubai som vil gi deg fantastiske bilder av denne gigantiske bygningen.

 • Palm Islands

  1. Palm Islands

  Palm Islands er de to kunstige øyene utenfor kysten av Dubai. Herfra får du fantastisk utsikt over havnen, med byen i bakgrunnen.

 • Dubai Mall (Waterfall-inngangen i underetasjen)

  2. Dubai Mall (Waterfall-inngangen i underetasjen)

  Fra Waterfall-inngangen i underetasjen i Dubai Mall, verdens største kjøpesenter, får du to utsikter på en gang: Burj Khalifa og Dubais romantiske fonteneshow.

 • Jumeirah-stranden

  3. Jumeirah-stranden

  Jumeirah er kjent som Dubais Beverly Hills. Denne offentlige stranden strekker seg fra Palm Jumeirah og oppover langs sørkysten.

 • The Address Downtown Dubai

  4. The Address Downtown Dubai

  De fleste oppholdsrommene i dette luksushotellet gir deg enestående utsikt over Burj Khalifa. Vi anbefaler å drikke ettermiddagste på Risala-terrassen, eller å ta en drink i Neos sky lounge (i 63. etasje).

 • Safa Park

  5. Safa Park

  3 kilometer fra Burj Khalifa ligger dette grøntområdet som gir deg en dose med ro og fred midt inne i byen, samtidig kan du ta unike bilder av innsjøen med Dubais skyskrapere i bakgrunnen.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan tar du et godt bilde av Burj Khalifa?

  Vær tålmodig og kreativ. Burj Khalifa er så høy at den vil se enorm ut sammenlignet med nesten hva som helst annet i byen! Dette gir deg en unik mulighet til å ta fotograferingen på alvor, og er en morsom unnskyldning til å utforske alt det Dubai har å by på (kanskje ved å dra på en organisert tur?)

 • Hvordan kjøper du billetter for å komme inn i selve Burj Khalifa?

  Når du har tatt det fantastiske bildet, vær sikker på at du kommer deg til utsiktsplattformen «At The Top» i Burj Khalifa for å feire. Tips: Kjøp en forbi-køen-billett, så unngår du å måtte stå 1,5 time i kø.

 • Når er det best å reise til Dubai?

  Sommersesongen er billigst, men da er det også utrolig varmt. Fra november til april vil temperaturen være perfekt for å ligge på standen, men samtidig er ikke varmen for overveldende. Et ekstra tips: Den hellige måneden Ramadan (da en stor del av lokalbefolkningen i Dubai faster mellom soloppgang og solnedgang) har stor effekt på pågangen ved byens populære turistmål.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Åpningstidene varierer med sesongen, men utsiktsplattformen «At The Top» er vanligvis åpen fra klokken 12.00 til 21.30.
 • Pris
  Prisene varierer etter tid på dagen, billettype og ulike omvisningsturer.
 • Behøver jeg en guide?
  Dersom du ønsker det, så klart! Om du vil utforske byen, eller lære mer om arkitekturen fra utsiktsplattformen «At The Top» i Burj Khalifa, så finnes det guider som kan vise deg det du ønsker.
 • Hvordan komme seg dit?
  Burj Khalifa ligger midt i Dubai. Med sine 163 etasjer ruver den over byen og du kan ikke unngå å se den.
 • Flere tips

  • Info: Gjennomsnittlig er det 1,5 times ventetid for å kjøpe billetter i døren.

  • Husk at Ramadan-måneden vil påvirke åpningstidene til turistattraksjonene. Planlegg din tur til Dubai godt på forhånd.

Other Sightseeing Options in Burj Khalifa

Want to discover all there is to do in Burj Khalifa? Click here for a full list.

Hva folk sier om Burj Khalifa

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 65 533 vurderinger

Vi ble hentet i tide på hotellet vårt i Dubai sentrum og kjørte deretter inn i ørkenen. Under turen ga vår guide Zayed oss mye bakgrunnskunnskap om UAE og sa noe om regionen. Jeg vil absolutt anbefale det, ørkensafari er et must når du reiser til UAE! Turen i jeep var veldig spennende og veldig morsom. Etterpå kunne vi kjøre med strandbuggies gjennom ørkenen og sykle kameler. Rett og slett flott og veldig godt organisert!

Vi har 3 timer om morgenen før vi forlater Dubai. Denne turen, en liten gruppe, er perfekt for å la oss ta bilder på noen steder som vi ikke har vært i stand til å gå her om dagen på grunn av tidsbegrensninger. Det ender på Dubai Mall på midten av dagen hvor vi kan rolig nyte en lunsj ved Dubai-fontenen før vi drar tilbake til flyplassen.

Alt var deilig og verdt det. Det er en må oppleve når du besøker Dubai.Karim var den beste turguiden med Jet Ski. Vi skal gjøre det igjen i fremtiden.Alexandros og Mina

Fint å kombinere med andre severdigheter i nærheten. Om været tillater der får du en fantastisk solnedgang

Veldig lett å finne frem til billetter, lite kø, lett å finne frem til akvarium etterpå.