Burj Al Arab

The stunning sight of a hotel "adrift" on the Persian Gulf is not to be missed.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hva er det inne i Burj Al Arab?

Med sine 321 meter ruver Burj Al Arab over Dubai. Det er et av de høyeste hotellene i verden, men det er mer enn høyde som gjør at dette er det eneste hotellet i verden med sju stjerner. Hva gjør dette hotellet så spesielt?

 • Kongelig suite

  1. Kongelig suite

  Til en pris på 19.000 dollar per natt er den kongelige suiten hotellets helt klart dyreste rom. Her kan du virkelig bli behandlet som en kongelig, med et toetasjes rom og en hel brigade av butlere som hjelper deg med det meste.

 • Al Mahara

  2. Al Mahara

  Du kommer inn i hotellrestauranten via en simulert undervannsreise gjennom et innendørs akvarium. Det er så stort at glasset må være 18 cm tykt for å holde på presset fra vannet på innsiden.

 • Landingsplass for helikopter

  3. Landingsplass for helikopter

  Den er teknisk sett ikke inne i Burj Al Arab, men det er likevel ganske råflott å ankomme hotellet med helikopter.

 • Talise Spa

  4. Talise Spa

  Det kan være stor forskjell mellom det hoteller kaller spa, dette er noe helt for seg selv. Her kan du sitte i badstua og nyte panoramautsikt over byen 150 meter oppe i luften.

 • Bar med himmelutsikt

  5. Bar med himmelutsikt

  Skyview Bar tilbyr drinker i verdensklasse, levende musikk og en innredning som imponerer de fleste. I tillegg har den også utsikt over Gulfen fra 200 meters høyde.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer jeg hit?

  Burj Al Arab ligger på en en kunstig øy, og for å komme dit må du over en privat bro. Taxi er den beste og rimeligste måten å komme hit på. Om har du masse penger å avse kan du jo alltids ringe etter en Rolls Royce eller et helikopter.

 • Hvordan kommer jeg inn?

  Dessverre er det ikke bare å gå inn. Du kommer faktisk ikke inn til selve lobbyen en gang, med mindre du kan vise at du har reservert et rom, et bor i en restaurant eller i det minste et bor til hotellets berømte ettermiddagste Det er også mulig å komme inn via noen guidede omvisningsturer.

 • Hva koster det å sove her en natt?

  Alle rommene er så klart ikke like dyre som den kongelige suiten, men selv det billigste rommet vil koste deg minst 1800 dollar!

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  24 timer i døgnet.
 • Pris
  Det er en flott bygning å se på utenfra, men det koster litt å komme seg inn. Et godt tips for å få komme inn litt rimeliger, er å finne en omvisningstur.
 • Behøver jeg en guide?
  Ikke nødvendigvis, men du må ha bestilt besøket ditt på forhånd om du skal slippe inn.
 • Hvordan komme seg dit?
  Hotellet ligger på en øy utenfor Dubai. Nærmeste metrostopp er Mall of the Emirates, derifra går du over broen. Men det aller letteste er å ta en taxi direkte til hotellet.
 • Flere tips

  • Kle deg pent, dette er et av verdens mest lukseriøse hotell.

  • Om du ikke sover på hotellet må du reservere bor i en av resturantene for å komme inn. Det er flere pakkereiser som inkluderer dette.

Flere reisetips for Burj Al Arab

Vil du vite mer om aktiviteter i Burj Al Arab? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Burj Al Arab

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 16 504 vurderinger

Vi ble hentet i tide på hotellet vårt i Dubai sentrum og kjørte deretter inn i ørkenen. Under turen ga vår guide Zayed oss mye bakgrunnskunnskap om UAE og sa noe om regionen. Jeg vil absolutt anbefale det, ørkensafari er et must når du reiser til UAE! Turen i jeep var veldig spennende og veldig morsom. Etterpå kunne vi kjøre med strandbuggies gjennom ørkenen og sykle kameler. Rett og slett flott og veldig godt organisert!

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Vi hadde livstid! Helt suveren opplevelse, forsterket av det vennlige personalet. Vi vil personlig anbefale Peter og Fajal. De var våre guider, og sørget for at vi hadde rikelig med kaldt vann for å holde oss hydrert i varmen, og kjørte båten i slike sirkler, noe som var så gøy! Totalt sett veldig fornøyd med dem to og den generelle opplevelsen!

Vi klarte å ta fantastiske bilder fra havet. De er Atlantis, Royal Atlantis (fortsatt under bygging), Burj Al Arab, vakre bygninger i Marina etc. Reiseguide var bra! De prøvde å utføre noen morsomme manøvrer med hurtigbåten. Vi syntes det var veldig kult. Det var bare synd at det var visse mennesker som var redde så de ikke gjorde det lenger.

Veldig entusiastisk personale ved hvert stopp, noe som gjør det til en veldig enkel opplevelse.