Burj Al Arab

Det fantastiske synet av et hotell som «seiler» på Persiabukten er ikke å gå glipp av.

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
73 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Burj Al Arab

Vil du vite mer om aktiviteter i Burj Al Arab? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Burj Al Arab

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 24 656 vurderinger

Wow, det var en flott ting. Vi kan bare anbefale det. Jeg så for meg at flyturen var verre, men den var veldig rolig og det var ingen høydeskrekk. Laget en flott video. Du blir hentet foran Akademiet med en liten skyttelbuss fordi du ikke har adgang til lokalene selv. Etterpå må du organisere en taxi. Ikke glem ID-en din. En sitter med piloten og fire bak på en benk. Så to helikoptre i aksjon. Så det er all viktig informasjon tror jeg. Ha det gøy.

Veldig fin opplevelse! Tidligere seilte vi 2x med en annen båt som var greit, men denne gangen leide vi en privat båt i 3 timer. Seilte fra havnen rundt palmeøyene. Underveis svømte vi også i sjøen med vann som var varmt. Hyggelig personale som visste mye om bygningene vi passerte. Under dekk også et fint rom hvor det var fint og kjølig, ute var det 39 grader. Anbefales på det sterkeste, koster litt, men var verdt det!

Jeg pleier ikke å skrive anmeldelser. Vi likte det 2 mannskapsmedlemmer var morsomme. En av dem ba vi ham ta bilder og alle bildene var fantastiske. Han laget en morsom lyd hver gang han tok bilder som fikk oss til å le. Jeg anbefaler den private yachten som vi gjorde. Vi fikk til og med svømme, en fantastisk opplevelse totalt sett.

Denne opplevelsen var 5 stjerners. Alt var så organisert og guiden vår Armin var fantastisk han var så profesjonell, entusiastisk og passet på oss hvert sekund.. Jeg anbefaler dette til alle. opplevelsen av å kjøre en liten hurtigbåt og se noen fantastiske severdigheter var et par perfekte timer.

Utmerket service Godt organisert mannskap var strålende og vennlig God pris og flotte severdigheter å se. Vil anbefale 100%