Buenos Aires
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Buenos Aires

Se alle opplevelser i Buenos Aires

Severdigheter i Buenos Aires

Åtte ting du bør gjøre og oppleve i Buenos Aires

Buenos Aires er tangoens fødested og er en by som syder av sør-amerikanske og europeiske smaker. Her er en liten oversikt over ting du ikke bør gå glipp av hvis du besøker hovestaden i Argentina.

Basílica del Santísmo Sacramento

Denne vakre katedralen gir et deilig pusterom fra Buenos Aires travle og støyende hverdagsliv. Legg spesielt merke til de intrikate glassvinduene.

Casa Rosada

Casa Rosada i Buenos Aires er den argentinske presidentens residens. Bygget overlevde militærdiktaturet og står i dag som et symbol på Argentinas motstandskraft.

Bombonera stadion

La Bombonera er hjemmebanen til Argentinas beste fotballag, Boca Juniors. Sjekk ut omvisningene på stadion!

Museet for latinamerikansk kunst

En taggete og geometrisk fasade, og kunstverk av en rekke store latinamerikanske kunstnere gjør dette til et must for kunstelskere som besøker byen.

Palermo

Palermo er et populært, bohemsk område med brosteinsgater, gamle hus og mange jødiske innbyggere. Palermo er Buenos Aires største nabolag og her bor det utrolig mange mennesker. Her kan du virkelig nyte alt det byen har arvet fra alle sine immigranter opp gjennom tidene.

Fallskjermhopp

"Buenos aires" betyr "god vind" på spansk, og dette er nettopp et supert sted for å nyte svevet. Blå himmel og Atlanterhavet, hva mer kan man ønske seg?

Vinsmaking

Argentina er en av verdens største vinprodusenter. Kom deg ut av Buenos Aires og opplev en av de mange vakre vingårdene, smak herlig argentinsk vin og kjøp med deg noen gode flasker hjem.

Recoleta-kirkegården

Kirkegården Recoleta kan minne om Père Lachaise-kirkegården i Paris. Her ligger mange av byens berømte mennesker begravet. I tillegg regnes Recoleta-kirkegården som en av verdens vakreste kirkegårder.

Buenos Aires: Våre reisetips

Hvordan er været i Buenos Aires?

Argentina er det landet som ligger nærmest Antarktis, så om du drar langt sør må du regne med at det kan bli kjølig. Buenos Aires har et fuktig, subtropisk klima. Derfor er det gjerne veldig varmt, men man må også regne med at det kan komme regn og haglbyger.

Hvor lenge bør man bli i Buenos Aires?

Fem dager bør være nok, men du bør absolutt legge det inn i en lengre tur der du besøker flere steder i Argentina og Sør-Amerika generelt!

Praktisk informasjon

 • Språk
  Spansk
 • Valuta
  Argentinske pesos ($)
 • Tidssone
  UTC (-3:00)
 • Landskode
  54
 • Beste tiden å dra
  Oktober og november er de vakreste månedene for da står jacarandaen i full blomst. Men været er ideelt fra mars til mai.

Aktiviteter og turer i Buenos Aires

De mest populære attraksjonene i Buenos Aires

Byer i Argentina

Flere reisetips for Buenos Aires

Vil du vite mer om aktiviteter i Buenos Aires? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Buenos Aires

Driver came as appointed. Nice guy and safe drive. When ordering via internet some of the forms to fill in where in Spanish - resulted in a misunderstanding. But that was corrected easily.

Dette var en uforglemmelig dag hvor alt var flott tilrettelagt. Veldig hyggelige ansatte, godt koordinert og ikke noe stress. Kan anbefales på det varmeste.

The show was of very high class with top dancers! Very good meat, good wine and services!

Buenos Aires: Piazzolla Tango-show med valgfri middag Vurdert av Ole Petter, 08.03.2020