Legg til datoer

Ting å gjøre Budva

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Skytteltransport
  • Eventyr
28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Budva

Vil du vite mer om aktiviteter i Budva? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Budva

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 052 vurderinger

Fem av de største severdighetene i Montenegro på bare én dag... veldig ambisiøst, men godt gjennomført til tross for nesten 40 grader og trafikkork. Vi dro fra Kotor like etter klokken 07.00 og var tilbake rundt klokken 21.00. Restaurantene for pausene var godt utvalgt og oppholdet på destinasjonene var greit, bare litt mer tid ved den svarte innsjøen hadde vært fint. En stor takk til vår reiseleder Dorde for hans kompetente og vennlige væremåte samt vår sjåfør Blaso for hans flotte kjørestil. Anbefales på det sterkeste hvis du ønsker å bli kjent med Montenegro i sin helhet. Nå mangler vi bare Adriaterhavet :-)

Ikke bare er Zlavik en utmerket og underholdende guide, han deler også sin kunnskap om de forskjellige stedene på en interessant måte. Vi var i stand til å svømme mye under turen som var veldig forfriskende. Den berømte blå grotten var høydepunktet, og du bør ikke glemme å ta med deg svømmebrillene, med mindre du vil gå glipp av det vakre sjøsynet. Gruppen min og jeg anbefaler Zlaviks tur!

We had a wonderful trip with our fantastic and knowledgable guide Marijana and our great driver Niko. The sites were spectacular, we got to experience both the beautiful nature and fascinating history of Montenegro. The restaurants we ate at where wonderful as well, with authentic local dishes and drinks.

turen var generelt vellykket! selskapet har det bra, bare svært dårlig klimaanlegg på bussen og en stor gruppe, hvorav noen kom for sent til samlinger og forsinket reisen. Guiden var snill, men du kan se at hun er veldig sliten.

Flott, ekskursjon der du ser det viktigste og mest karakteristiske for hver by. Kanskje vil det gjøre opplevelsen enda bedre å la mer tid i Perast og mindre i Budva.