Budapest Velvære og spa

Ofte stilte spørsmål om Budapest

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Budapest?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Budapest er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Budapest?

De beste dagsturene og utfluktene fra Budapest er:

Szentendre

Flere reisetips for Budapest

Vil du vite mer om aktiviteter i Budapest? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Budapest

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 7 315 vurderinger

Superenkelt og rett frem hvis du følger trinnene: gå til kasserer 3, "Hungarian Koncert" mens du presenterer billettene. Vi fikk hytta som var flott! Jeg hadde lest anmeldelsen så pakket følgende: - svømmeutstyr - flip flops - håndklær - solkrem - vann (du kan fylle på det overalt) Badehette bare nødvendig i det store bassenget med baner, så det gadd ikke. Den enkleste måten å få tilgang på er med t-banen - min 12-åring var i stand til å enkelt navigere den! Det er noen få minutters gange fra inngangen til badene! Det er en rimelig kafé. Hvis du ønsker å få noen solsenger, gå tidlig! Vi ankom 11 midten av august så travel dag men ingen solsenger/stoler. Det er en virkelig morsom opplevelse! Vakker arkitektur, mange forskjellige temperaturer bad, super rent! Bonus: alle vi møtte der snakket engelsk - ikke å bli tatt for gitt i Budapest!

Et sterkt anbefalt spa å besøke, det er å foretrekke å gå rundt middagstid fordi det på ettermiddagen fylles opp med mange mennesker slik at du kan nyte litt mer stille. Vi utnyttet den morgenen til å ta en keiserlig omvisning som slutter der, så det var en flott dag. Når det gjelder spaet, er sannheten at det har alle mulige termiske vannbassenger, og innvendig er det veldig bra. Du kan oppbevare tingene dine i skapene med armbåndet som de gir deg ved inngangen, du trenger ikke lås. Du trenger bare en lue hvis du går til sentralbassenget for å svømme i resten av bassengene med håret bundet opp. Det var en veldig kul opplevelse og du drar derfra veldig avslappet.

Enkel å bruke billett. Har nettopp byttet den i skranken. Bassengene var fine og vidstrakte. Gikk tidlig på morgenen da bassengene fylles opp raskt. Vel fremme ved badene har de også ølbad oppe som du kan bruke for 40-60 euro ekstra med gratis øl å drikke. Gikk også til Palinka-museet etterpå. Kort omvisning og et glass Palinka inkludert. Hyggelig opplevelse

Tok turen opp til badet med linje M1 fra begynnelsen av 1900-tallet fra sentrum på en varm dag. Og så ligge i termalbadet med 38 graders vann. Det var også et basseng med 30 graders vann og hadde man med seg badehette kunne man svømme for trening i et 26 graders 50m basseng

En aktivitet å gjøre uten å nøle. Husk å bytte kupongene dine når du går inn i skranken til venstre. Det er all komfort etterpå: suverene hytter, skap, badedraktvrider, hårføner og fremfor alt tilgang til en verden av spa. Uforglemmelig!