Legg til datoer
Budapest

Cruise og båtturer

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Kombinasjonspakker
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
49 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 49

Ofte stilte spørsmål om Budapest Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Budapest?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Budapest er:

Flere reisetips for Budapest

Vil du vite mer om aktiviteter i Budapest? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Budapest

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 12 254 vurderinger

Møtepunktet var lett å finne takket være den gode beskrivelsen. Vi tok en Bolt Taxi for å komme dit, som jeg vil anbefale til andre reisende også. Ombordstigningen gikk raskt, selv om jeg må si at jeg ikke synes det er kjekt hvordan noen presser på for å få de beste plassene. Selv om vi gikk ombord på skipet relativt sent, kunne vi nyte et godt (stående) sete ute. Budapest om natten har sin egen sjarm, spesielt fra vannet er det virkelig fantastisk å se byen. Vi anbefaler turen og som et lite tips gir vi deg underveis: Bare la mobilen være koblet til og la magien i byen virke på deg :)

Vi gjorde den 3 timers hele turen med Bianca, og det var helt fantastisk. Denne turen er definitivt et av høydepunktene i ferien vår. Scooterne var enkle å kjøre og sønnene mine (14 og 17) elsket dem spesielt. Bianca ga oss mye flott informasjon og vi så mye av Budapest. Vi var til og med en halvtime lenger på veien. Absolutt anbefaling!

Vi fant møtepunktet uten problemer, alt var i tide, velkomstdrinken ble servert i glass, ikke i plast, så det er et pluss, selve cruiset er veldig hyggelig, lysene er slått av, musikken spiller, det varer ikke lenge, men det er et veldig godt alternativ for å se vakre Budapest opplyst om natten. Jeg mener at en slik tur er verdt å ta.

We had a guide named Gabor. He was a excellent guide and a safe driver. We got to see the most important things in Budapest and he was very knowledgeable.

Jeg anbefaler det til alle! Flott nettstedkjøperservice! God service på stedet!