Legg til datoer

Ting å gjøre Budapest

Budapests imponerende blanding av kunst, kultur og arkitektur appellerer til både østen og vesten.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Elvecruise på Donau
  • Gulasj, vin og mer
  • Budapest på hjul
  • Budapest før og nå
  • Besøk til Donaukneet og Szentendre
350 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 22

Ofte stilte spørsmål om Budapest

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Budapest?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Budapest er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Budapest?

De beste dagsturene og utfluktene fra Budapest er:

Szentendre

Flere reisetips for Budapest

Vil du vite mer om aktiviteter i Budapest? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Budapest

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 50 914 vurderinger

Fantastisk, lekkert skip med 2 etasjer innendørs og en etasje utendørs. Personalet går rundt bordene og fortsetter å fylle på glasset ditt så snart de ser at du har fått i deg litt, du kan aldri fullføre det hahaha. Jeg anbefaler det på det sterkeste, lett å finne posisjon takket være Google maps, bryggen er identifisert med en stor rød O. Utmerket pris

Ingen venting, veldig godt organisert. Vi hadde fantastisk utsikt over Budapest om natten under den timelange kjøreturen. Drikkeservicen var usedvanlig oppmerksom. Alt i alt en flott opplevelse. PS.: Det anbefales å være på avgangsstedet ca 15-20 minutter før avgang, slik at du kan sikre deg de beste plassene.

Vi har brukt skytteltjenesten et par ganger. Alt fungerte bra, vi måtte bare gå til informasjonsskranken og løse inn kupongen vår. Sjåførene var veldig hyggelige og hjelpsomme! Det var ukomplisert og stressfritt. Jeg kan bare anbefale skytteltjenesten. Veldig bra forhold mellom pris og ytelse.

Fint cruise på Donau. Vi valgte alternativet for måltid inkludert. Proseccoen er virkelig ubegrenset og den ungarske platen er veldig god, men litt lett i mengde. Hvis du tar 21.00 cruise, ta bildene dine på vei ut fordi monumentene går ut klokken 22.00.

Affordable, reliable and easy! Short waiting time for pickup both ways, much more convenient than taking a regular taxi or other public transportation.