Legg til datoer
Ting å gjøre

Budapest

Budapests imponerende blanding av kunst, kultur og arkitektur appellerer til både østen og vesten.

Flere reisetips for Budapest

Vil du vite mer om aktiviteter i Budapest? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Budapest

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 48 990 vurderinger

Superenkelt og rett frem hvis du følger trinnene: gå til kasserer 3, "Hungarian Koncert" mens du presenterer billettene. Vi fikk hytta som var flott! Jeg hadde lest anmeldelsen så pakket følgende: - svømmeutstyr - flip flops - håndklær - solkrem - vann (du kan fylle på det overalt) Badehette bare nødvendig i det store bassenget med baner, så det gadd ikke. Den enkleste måten å få tilgang på er med t-banen - min 12-åring var i stand til å enkelt navigere den! Det er noen få minutters gange fra inngangen til badene! Det er en rimelig kafé. Hvis du ønsker å få noen solsenger, gå tidlig! Vi ankom 11 midten av august så travel dag men ingen solsenger/stoler. Det er en virkelig morsom opplevelse! Vakker arkitektur, mange forskjellige temperaturer bad, super rent! Bonus: alle vi møtte der snakket engelsk - ikke å bli tatt for gitt i Budapest!

Møtepunktet var lett å finne takket være den gode beskrivelsen. Vi tok en Bolt Taxi for å komme dit, som jeg vil anbefale til andre reisende også. Ombordstigningen gikk raskt, selv om jeg må si at jeg ikke synes det er kjekt hvordan noen presser på for å få de beste plassene. Selv om vi gikk ombord på skipet relativt sent, kunne vi nyte et godt (stående) sete ute. Budapest om natten har sin egen sjarm, spesielt fra vannet er det virkelig fantastisk å se byen. Vi anbefaler turen og som et lite tips gir vi deg underveis: Bare la mobilen være koblet til og la magien i byen virke på deg :)

Enkel å bruke billett. Har nettopp byttet den i skranken. Bassengene var fine og vidstrakte. Gikk tidlig på morgenen da bassengene fylles opp raskt. Vel fremme ved badene har de også ølbad oppe som du kan bruke for 40-60 euro ekstra med gratis øl å drikke. Gikk også til Palinka-museet etterpå. Kort omvisning og et glass Palinka inkludert. Hyggelig opplevelse

En aktivitet å gjøre uten å nøle. Husk å bytte kupongene dine når du går inn i skranken til venstre. Det er all komfort etterpå: suverene hytter, skap, badedraktvrider, hårføner og fremfor alt tilgang til en verden av spa. Uforglemmelig!

Jeg anbefaler det til alle! Flott nettstedkjøperservice! God service på stedet!