Legg til datoer

Buckingham Palace

Se prakten av dronningens berømte hjem i London, og oppdag dens hemmeligheter som et av verdens siste palasser som blir brukt for arbeid.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
114 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 114

Flere reisetips for Buckingham Palace

Vil du vite mer om aktiviteter i Buckingham Palace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Buckingham Palace

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 13 182 vurderinger

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

Voucher for å løse inn billetter før du tar turen. På siden står det skrevet at vi bare kan gjøre det 15 min før bortsett fra at vi klarte det noen timer før og ikke noe problem på den tiden! Besøket er fantastisk og absolutt verdt å gjøre! Lydguiden som forklarer de forskjellige rommene er virkelig flott og morsom, vi elsket den!!

States-rommene er ubeskrivelig vakre. Historien, kunsten og den vakre innredningen kombinert med betydningen disse rommene har i vår historie og kultur er storslått. Det er den beste sightseeing-utflukten vi noen gang har gjort (og vi har gjort mange!) Dette er vel verdt besøket

Vakker. Ingenting å si. Vi hadde sjansen til å se den midlertidige utstillingen av JUBILEUM. Det som mangler i reservasjonen er informasjonen om at vi også kan besøke hagen, men dette er en tilleggstjeneste som jeg ikke fant på siden din. Men ellers fantastisk besøk.

Guiden følger deg på vei til inngangen til Buckingham Palace og gir informasjon om den britiske kongefamilien via trådløse hodetelefoner. Du slipper da inn ved en inngang uten kø og derfra kan du bevege deg fritt med lydguide. Guiden snakket veldig raskt.