Buckingham Palace

See the splendor of the Queen’s famous London home and discover its secrets as one of the world’s last working palaces.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem høydepunkt i Buckingham Palace

Buckingham Palace er residensen til Storbritannias dronning. Det ble bygget i 1703 og er en av de siste kongelige slottene i verden som ennå brukes aktivt. Hvis du vil gjenoppleve de magiske eventyrene fra barndommen med prinser og prinsesser er du kommet til rett sted. Her er fem høydepunkt og fakta om Buckingham Palace.

 • Vaktskifte

  1. Vaktskifte

  Den mest populære attraksjonen i Buckingham Palace er vaktenes verdensberømte vaktskiftet. Seremonien varer i 45 minutter og er et spektakulært eksempel på britisk overdådighet.

 • Den store trappen

  2. Den store trappen

  Trappen er muliges den mest berømte delen av slottet. Oppgangen er overdådig dekorert og gelenderet er kjent for å være noe av det mest fantastiske bronsearbeidet som finnes.

 • Dronningens galleri

  3. Dronningens galleri

  Her vises det frem skiftende utstillinger av 450 kunstverk fra kongehusets store og imponerende samling.

 • Tronsalen

  4. Tronsalen

  Tronsalen er fornem og overdådig pyntet. Her holdes det mottagelser når fine gjester kommer på besøk og rommet kan også gjøres om til ballsal.

 • Hagene

  5. Hagene

  Buckingham Palace hager er henrivende vakre. Her finnes det over 350 arter villblomster, rundt 200 trær og 3 innsjøer.

Planlegg besøket ditt

 • Når er det vaktskifte på Buckingham Palace?

  Fra april til juli er det vaktskifte hver dag klokken 11.30, og resten av året på skiftende dager. Seremonien er svært populær blant turister og det kan ofte være store folkemengder som kommer for å se. Så vil du ha god sikt er det lurt å komme noen timer før det hele starter.

 • Bestill turen i tide

  Omvisninger inne i Buckingham Palace er bare tilgjengelige om sommeren, vanligvis fra august til september. Det blir raskt utsolgt, så pass på å bestille tidlig. Å se slottet tar to til tre timer. I august er det åpent fra kl. 09.30 til 19.30, i september fra kl. 09.30 til 18.30. Merk deg også at standard billetter bare er gyldig for å se innsiden av slottet. Vil du se hagen må du ha en annen billett.

 • Sjekk om dronningen er hjemme

  Lurer du på om dronningen er hjemme er det bare å se mot slottstaket. Om det kongelige flagget i rødt, gult og blått er oppe, så er dronningen på slottet. Er hun ikke hjemme er flagget Union Jack heist istedet.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Vanlig åpningstid for Buckingham Palace er fra kl. 09.30 til 17.30, siste inngang er kl. 16.15. Det lureste er å sjekke åpningstidene før du kommer.
 • Pris
  Slottet er gratis å se på fra utsiden, vil du inn i Buckingham Palace koster en billett 10 GBP (voksen).
 • Behøver jeg en guide?
  Gratis audioguide til Buckingham Palace er inkludert i billettprisen!
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metroen til Green Park eller Hyde Park Corner. Du kan også ta buss nummer 11, 211, C1 og C10, som alle stopper på Buckingham Palace Road.
 • Flere tips

  • Det er ikke tillatt å ta med mat eller drikke inn i slottet.

  • Husk å komme i god tid om du vil se vaktskiftet.

Flere reisetips for Buckingham Palace

Vil du vite mer om aktiviteter i Buckingham Palace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Buckingham Palace

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 9 004 vurderinger

Tim var en stor vert for den 3 timers vandreturen. Massevis av fakta og historier som var morsomme og flotte selv for de som har bodd eller jobbet i London i årevis. Så var vi på egen hånd med billetter til taubanen (ikke sikker på hvorfor, men vi hadde bare enkeltbilletter som betydde kø for å kjøpe retur i regnet). Så går turen over kuppelen. Heldigvis hadde det sluttet å regne og utsikten var strålende og godt informert. Matt var fantastisk og opplevelsen er godt planlagt. En herlig dag - takk

Grunnleggende opplevelse for de som stopper i London noen dager. Den lar deg besøke en god del av byen. Du stopper der du foretrekker og deretter forlater ... Absolutt å gjøre.

Det var en kjempeflott opplevelse. Palasset er nydelig!

Vi hadde stor glede av denne turen. Den var godt organisert med gode guidigner på høretelefoner! Fantastisk å få se palasset på innsiden!

ikke hatt muligheten til å gjøre vandreturen inkludert i tjenesten, vi så bare en arrangør som tilbød den!

Den beste turen ansatt i de europeiske landene jeg besøkte.