Opplevelser i
Brussel

Belgias hovedstad blander håndverksøl, lekker sjokolade og vafler med en smeltedigel av europeisk kultur.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Brussel

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Brussel?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Brussel er:

Planlegg besøket ditt

 • Ølfantastenes drømmested

  Belgia er berømt for sitt gode øl og Brussel er et ideelt sted for å gå på oppdagelsesferd inn i landets rike bryggetradisjon som strekker seg over flere århundrer. Ta turen til en av de mange ølhallene og smak øl du aldri før har våget å drømme om.

 • Franske pommes frites? Belgiske pommes frites!

  Enhver belgier vil fortelle deg, med stolthet i stemmen, at det var belgierne som oppfant den frityrstekte poteten (pommes frites). I tillegg mener man i Belgia at det er deres metode, med to runder med frityrsteking som gir den beste smaken. Prøv og døm selv. Pommes frites er veldig god sammen med dampede blåskjell, og bestiller du det får du på de fleste restauranter i byen alltid pommes frites med på kjøpet.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Nederlandsk (flamsk), tysk og fransk
 • Valuta
  Euro (€)
 • Tidssone
  UTC (+01:00)
 • Landskode
  +32
 • Beste tiden å dra
  Våren og høsten er de fineste årstidene for å besøke Brussel. Da er det passe varmt og du slipper unna de store folkemengdene som er her om sommeren.

Flere reisetips for Brussel

Vil du vite mer om aktiviteter i Brussel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Brussel

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 121 vurderinger

Utmerket bilinnsamling

Utmerket utvalg av kjøretøy i alle aldre, typer og modeller. Veldig bra arrangert etter temaer. Jeg beklager at jeg ikke kunne se utstillingsområdet Porsche, som ble satt opp og avstengt mens jeg var der; Imidlertid kunne jeg se noen av bilene da de ansatte tok dem av trailerne og hentet dem inn.

Været var litt crappy, men vi hadde det veldig fint å vandre rundt i Mini Europe etter å ha besøkt Atomium. Modellene var flotte og virkelig detaljerte med litt morsomme animatronics. De klarte å skanne billetten fra mobilene våre, noe som var bra, da vi ikke hadde tilgang til en skriver.

Byen er veldig vakker, det var verdt turen. Det eneste problemet er at det ikke er noen inngang til å lade mobiltelefoner på bussen, det er heller ikke noe utsalg tilgjengelig på restauranter i byen.

Guiden Ana er flott. Vi forklarer hver detalj i turen vår, superklar og hyggelig. De spektakulære stedene .. hver med en annen stil, men vakker på samme tid.

Flott tur med en knall bra guide. Det var absolutt verdt pengene å få se byene med god kunnskap av vår guide.