Brooklyn Bridge

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
68 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Brooklyn Bridge

Vil du vite mer om aktiviteter i Brooklyn Bridge? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Brooklyn Bridge

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 10 932 vurderinger

Vi kom litt tidlig for å være sikre, og vi fikk god service! Det var min datters 18-årsdag, og vi håpet at hun kunne være ved siden av helikopteret for å se godt, og hun var heldig nok til å være rett ved siden av piloten, førsteklasses sitteplasser, sikten er fantastisk! Hun vil huske det lenge. Pluss at de tok flotte bilder, og jeg fant prisen virkelig rimelig, $35 for 5 digitale bilder. Prisen på $40/pers heliportavgifter er den minst hyggelige kostnaden, det ville være bedre å inkludere det i prisen ... men tilsynelatende gjør alle selskapene det samme! Virkelig ikke skuffet, jeg anbefaler 100%

En av de beste opplevelsene jeg har hatt i New York, den spektakulære servicen, den deilige middagen, musikernes show er fabelaktig (de synger vakkert), og nattutsikten over byen er noe du aldri vil se igjen. Å gå gjennom de mest emblematiske stedene på havet er fabelaktig. Hudson, Empire State, World Trade, Brooklyn Bridge, Frihetsgudinnen. Du kan ikke miste dette! Det var en overraskelse for min kone, og hun var veldig glad!

egentlig skulle du ha byttet ut kupongen, men det gikk ingen vei og etter en lang frem og tilbake satte en av skipperne oss i kø og sa at det var greit, etterpå viste det seg at han var bare så hyggelig, fordi vår faktiske båten hadde nettopp lagt inn. turen var flott og det ble mye tid ved frihetsgudinnen og foredragsholderen forklarte alt veldig bra. var virkelig flott

Tydeligvis dyrt, men virkelig flott opplevelse. Synd du betaler en ekstra $40 med prisen. Men kanskje det var derfor det var litt billigere enn de andre leverandørene. Likevel hyggelig og hjelpsomt personale. Ta for eksempel et ekstra bilde med din egen telefon.

En flott om enn veldig dyr opplevelse, men gjør det verdt det. Det som imidlertid burde vært nevnt på forhånd er tilleggskostnadene på 40 dollar per person for flyplassavgiftene. Etter min mening er dette et overdrevet tilleggspåslag.