Våre mest anbefalte ting å gjøre i Broc (kommune)

Genève: Sjokoladesmaking og Gruyères middelalderby

1. Genève: Sjokoladesmaking og Gruyères middelalderby

Nyt en heldagstur til landsbyen Gruyères, plassert i den øvre dalen til Saane-elven, og smak noe av den berømte maten som lages her, sammen med et besøk til sjokoladefabrikken og Lavaux-regionen.  Like utenfor Gruyères ligger Broc, der du vil dra på en guidet tur til Cailler sjokoladefabrikk og smake mellom 20 og 30 forskjellige sjokolader og bakverk (selv om du kan bestemme hvor lenge turen varer og hvor mye du vil smake!) Reis fra Genève, gjennom landskapet til Gruyères til motsatt side av Genevesjøen. Beundre det fantastiske landskapet og de omkringliggende fjellene og dalene underveis. Pust inn den rene fjelluften og lytt til lyden av kubjeller fra beitemarkene.

Genève: Dagstur på landsbygda med sjokolade- og ostesmaking

2. Genève: Dagstur på landsbygda med sjokolade- og ostesmaking

Oppdag pre-alpine beitemarker på denne dagsturen fra Genève til det sveitsiske landskapet. Skjem bort søtsuget på en sjokoladefabrikk og prøv noe velsmakende med et besøk på en sveitsisk ostefabrikk. Velg mellom et privat alternativ med hotelltransport eller gruppealternativ med et møtepunkt i Genève. Slapp av på kjøreturen fra Genève i en komfortabel varebil og nyt det fantastiske landskapet på vei til Gruyère-landsbygda. Beundre jordbruksland på vei til Cailler sjokoladefabrikk. Nyt noen velsmakende sjokolade sammen med omvisningen på fabrikken. Ha muligheten til å kjøpe en varm sjokolade før du drar til middelalderbyen Gruyeres. Gå på en spasertur gjennom de brosteinsbelagte gatene i hjembyen til fondue. Bruk litt fritid på å kjøpe lunsj eller utforske middelalderslottet i Gruyeres. Etter lunsj kan du ta turen til Gruyere ostefabrikk hvor den største samlingen av sveitsisk ost oppbevares i en ostsafe. Ta en kort omvisning og prøv gruyereost på forskjellige modningsnivåer. Midt på ettermiddagen går du tilbake til hentestedet ditt i byen Genève.

Lausanne: Gruyères-tur med oste- og sjokoladesmaking

3. Lausanne: Gruyères-tur med oste- og sjokoladesmaking

Gruyères er et av de mest kjente stedene på den sveitsiske landsbygda. Å besøke det er som å ta et stort friskt pust. Alltid forfriskende, dette er en ekte historisk, spennende og attraktiv destinasjon. Du vil se det virkelige Sveits, grønne felt, kuer og fjell. Få sjansen til å ha en kulinarisk reise. Fall inn i fristelsen til den beste sjokoladen i verden. Smak på den nasjonale osten og vinen: den mest kjente av sveitsiske delikatesser. Begynn med sjokoladeverdenen til Cailler, forstå historien til sjokolade, hvordan de lager den og nyt å smake den så mye du vil. Etter å ha besøkt ostemuseet, vil du smake på den berømte Gruyères-osten og "Vacherin Fribourgeois," to oster blandet for en typisk rett med sveitsisk fondue. Om ettermiddagen kan du bruke litt fritid på å spasere i middelalderlandsbyen Gruyères. Beliggende på en høyde , kan du beundre et fantastisk landskap.Pust inn den rene fjelluften og hør kubjeller i beitemarkene rundt den lille forstaden. Etterpå kan du slappe av på en komfortabel tur ombord på det berømte Golden Express-toget med utsikt over de praktfulle Alpene og nyte utsikten over Leman Lake. Opplev en dag full av smaker og uforglemmelige opplevelser.

Genève: Sjokolade- og ostesmaking privat dagstur

4. Genève: Sjokolade- og ostesmaking privat dagstur

Smak på fin sveitsisk ost og sjokolade på denne dagsturen til fjellbyen Gruyères. Besøk La Maison du Gruyère for en guidet tur til ostefabrikken og stopp for en fondu lunsj på restauranten. Gå deretter til det nærliggende Maison Cailler for å besøke fabrikken og smake på fersk sveitsisk sjokolade. For å begynne dagsturen blir du hentet fra overnattingsstedet ditt og kjørt ut til den pittoreske middelalderbyen Gruyéres , beundrer storslått utsikt over fjellene mens du går. Ditt første stopp vil være ved La Maison du Gruyère for en guidet omvisning i fabrikken. Du vil lære om historien til den berømte osten og hvordan den er laget. På slutten vil du ha tid til å stoppe for lunsj på fabrikkens restaurant og nyte en rik fondu og et glass vin. Etter lunsj drar du til Maison Cailler i nabobyen Broc. Ta en tur rundt i fabrikken og lær hvordan den luksuriøse sjokoladen lages, med god tid igjen til en smaksprøve på slutten. Etter en dag med å smake på rike sveitsiske delikatesser, blir du kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt i Genève.

Gruyères, ost og sjokolade: Privat omvisning

5. Gruyères, ost og sjokolade: Privat omvisning

Møt guiden din om morgenen i lobbyen på hotellet ditt og begynn reisen til det sveitsiske landskapet. I denne heldagsturen vil du ha muligheten til å oppleve et kulinarisk eventyr, i tillegg til å falle inn i fristelsen til en av de beste sjokoladene i verden. Du vil også smake på den sveitsiske nasjonale osten og vinen: den mest kjente av sveitsiske delikatesser. Start med en sjokoladetur på Cailler-fabrikken, hvor du vil forstå sjokoladens historie og hvordan den lages. Nyt en ubegrenset sjokoladesmaking på slutten av besøket. Ved middagstid kommer du til toppen av Moléson-fjellet og smaker i en typisk sveitsisk hytte, en vennlig håndlagende ostefabrikk. Der vil du prøve den berømte Gruyères-osten og "Vacherin Fribourgeois", to oster blandet for den typiske retten, sveitsisk fondue. Om ettermiddagen kan du bruke litt fritid på å spasere rundt i gatene i middelalderlandsbyen Gruyères. Ligger på en høyde kan du beundre fantastiske landskap. Pust inn ren fjelluft og hør kubjeller i beitemarkene som omgir den lille landsbyen. Gå ombord på bussen igjen for å nå den berømte byen Montreux eller slapp av på en komfortabel tur ombord på det berømte Golden Express-toget med utsikt over de storslåtte Alpene og nyt utsikten over Leman-sjøen (hvis alternativet er valgt). Ditt siste stopp vil være i verdensarvstedet Lavaux, hvor du vil sette pris på et glass sveitsisk vin mens du betrakter den fantastiske utsikten. Denne vingårdens region er et UNESCO-klassifisert område. Når turen er ferdig, tar din lokale guide deg tilbake til Genève.

Fra Genève: Tur til Gruyères med ost og sjokoladefabrikk

6. Fra Genève: Tur til Gruyères med ost og sjokoladefabrikk

Kombiner din forkjærlighet for sjokolade, ost og kultur med din lidenskap for reiser på denne dagsturen til Gruyères fra Genève. Reis med en flott minibuss til den pittoreske byen Gruyères, og besøk en sjokoladefabrikk og en ostefabrikk. Sjokoladefabrikk - Maison de Cailler Dykk inn i Cailler-sjokoladens vidunderlige verden med alle sanser. Øynene dine oppdager mystiske gamle aztekiske kakao ritualer. Ørene dine får høre fascinerende beretninger om den første sjokoladeoppskriften som noensinne ble laget i Sveits. Hendene dine får føle på stekte kakaobønner, og nesen din kommer til å ville følge aromaen av nylaget sjokolade. Etter turen får du være i smakssalen for å prøve så mye sjokolade du orker. Gamlebyen i Gruyères Ved foten av For-Alpene vil du bli fortryllet av sjarmen og den pittoreske arkitekturen i middelalderbyen Gruyères. Byen har gitt sitt navn til området og til den deilige osten. Kom og utforsk en liten by som ikke har blitt påvirket av tidens tann. Besøk det imponerende middelalderslottet og glede deg over byens fantastiske gastronomi.  Ostefabrikken La Maison du Gruyère La Maison du Gruyère ligger i nærheten av fjellbeitene ved foten av Gruyère-slottet, og inviterer deg til å oppdage Le Gruyère AOP. Maison du Gruyère tar deg med inn i sansenes hjerte med en utstilling om dufter og smaker. Du vil oppdage hemmelighetene til osteproduksjon i henhold til forfedertradisjonene.

Fra Genève: Gruyères Cheese & Chocolate Private Tour

7. Fra Genève: Gruyères Cheese & Chocolate Private Tour

Vi vil hilse på deg i lobbyen til overnattingsstedet ditt i Genève og inviterer deg til å tilbringe en dag i det gastronomiske hjertet av Sveits, Gruyere-regionen. Regionen Gruyères med toppene i Fribourg-alpene, grønne åser og beitemarker for kyr er fødestedet til den verdenskjente harde osten Gruyère. Opplev La Maison du Gruyère og dykk inn i hemmelighetene til Le Gruyère. Denne populære aromatiske osten har blitt produsert etter den tradisjonelle oppskriften i kantonen Fribourg i flere århundrer. Det går med ca 400 liter fersk upasteurisert melk for å produsere én 35 kg ost. I sentrum av postkortlandskapet, mellom bakkene Moleson og Dents-du-Chamois, ligger middelalderbyen Gruyères. Inne i slottet fra 1200-tallet er et museum som dekker åtte århundrer med historien, arkitekturen og kulturen i regionen. Det andre, mindre slottet i Gruyères huser museet til Hans Rudolf Giger. Da den sveitsiske artisten vant en Oscar i 1980 for sin skapelse av monsterkarakteren og scenografien for Alien, fikk han plutselig verdensberømmelse og kjøpte et vakkert Saint-Germain-herskapshus i sentrum av Gruyères. I 1998 åpnet Giger et museum i det, som viser en omfattende samling av kunstnerens verk. Museets fantastiske atmosfære gjenspeiler den til Gigers andre hjernebarn, plassert overfor Gigers bar, med fremmede sett, provoserende malerier, skulpturer og møbler. En viktig del av Gruyères tiltrekningskraft - foruten dens pittoreske, selvfølgelig - er det travle livet i den lille byen, hvor det er flere restauranter som serverer lokale delikatesser: fondue, raclette og spesielt desserter laget med Gruyère-krem. På slutten av vår gastronomiske reise venter et søtt eventyr på Maison Cailler sjokoladefabrikken i den nærliggende byen Brok. Underveis vil du kunne lære den flere hundre år gamle historien til lokal sjokolade, oppdage mange produksjonshemmeligheter og bli belønnet med en uforglemmelig smaksprøve.

Bern: Gruyères Cheese Factory & Maison Cailler Tasting Tour

8. Bern: Gruyères Cheese Factory & Maison Cailler Tasting Tour

Beundre det fantastiske landskapet i Gruyères. På toppen av bakken, ta et dypt pust av ren fjelluft og lytt til kubjellene i beitemarkene. Smak på typisk sveitsisk ost mens du ser på osteprosessen. Lukt sjokolade og smak en av de mest kjente sveitsiske delikatessene i sjokoladefabrikken Cailler. En minnerik dag full av smaksprøver og fine følelser.

Fra Interlaken: Gruyères, Cheese Factory & Cailler Tour

9. Fra Interlaken: Gruyères, Cheese Factory & Cailler Tour

Beundre det fantastiske landskapet i Gruyères. På toppen av bakken, ta et dypt pust av ren fjelluft og lytt til kubjellene i beitemarkene. Smak på typisk sveitsisk ost mens du ser på osteprosessen. Lukt sjokolade og smak en av de mest kjente sveitsiske delikatessene i sjokoladefabrikken Cailler. En minnerik dag full av smaksprøver og fine følelser.

Fra Montreux: Gruyères by, Cheese & Chocolate Private Tour

10. Fra Montreux: Gruyères by, Cheese & Chocolate Private Tour

Vi vil hilse på deg i lobbyen til overnattingsstedet ditt i Montreux-regionen og inviterer deg til å tilbringe en dag i det gastronomiske hjertet av Sveits, Gruyere-regionen. Regionen Gruyères med toppene i Fribourg-alpene, grønne åser og beitemarker for kyr er fødestedet til den verdenskjente harde osten Gruyère. Opplev La Maison du Gruyère og dykk inn i hemmelighetene til Le Gruyère. Denne populære aromatiske osten har blitt produsert etter den tradisjonelle oppskriften i kantonen Fribourg i flere århundrer. Det går med ca 400 liter fersk upasteurisert melk for å produsere én 35 kg ost. I sentrum av postkortlandskapet, mellom bakkene Moleson og Dents-du-Chamois, ligger middelalderbyen Gruyères. Inne i slottet fra 1200-tallet er et museum som dekker åtte århundrer med historien, arkitekturen og kulturen i regionen. Det andre, mindre slottet i Gruyères huser museet til Hans Rudolf Giger. Da den sveitsiske artisten vant en Oscar i 1980 for sin skapelse av monsterkarakteren og scenografien for Alien, fikk han plutselig verdensberømmelse og kjøpte et vakkert Saint-Germain-herskapshus i sentrum av Gruyères. I 1998 åpnet Giger et museum i det, som viser en omfattende samling av kunstnerens verk. Museets fantastiske atmosfære gjenspeiler den til Gigers andre hjernebarn, plassert overfor Gigers bar, med fremmede sett, provoserende malerier, skulpturer og møbler. En viktig del av Gruyères tiltrekningskraft - foruten dens pittoreske, selvfølgelig - er det travle livet i den lille byen, hvor det er flere restauranter som serverer lokale delikatesser: fondue, raclette og spesielt desserter laget med Gruyère-krem. På slutten av vår gastronomiske reise venter et søtt eventyr på Maison Cailler sjokoladefabrikken i den nærliggende byen Brock. Underveis vil du kunne lære den flere hundre år gamle historien til lokal sjokolade, oppdage mange produksjonshemmeligheter og bli belønnet med en uforglemmelig smaksprøve.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Broc (kommune)

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Broc (kommune)

Utforsk alle

Flere reisetips for Broc (kommune)

Vil du vite mer om aktiviteter i Broc (kommune)? Trykk her for full oversikt