Legg til datoer

Broadway, New York City

Broadway, New York City: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

New York Amsterdam Theater: Billett til Aladdin The Musical

1. New York Amsterdam Theater: Billett til Aladdin The Musical

Nyt et besøk til det historiske New Amsterdam Theatre i New Yorks Midtown Manhattan-distrikt og se Disneys Aladdin The Musical komme til live, i en ny teatralsk ekstravaganza. Hør alle de kjente og kjøre sangene fra musicalen, samt nye låter skrevet spesielt for Broadway. Den nye sceneproduksjonen er regissert og koreografert av Tony Award-vinner Casey Nicholaw og komponert av Tony Award-vinner Alan Menken.  Den inneholder tekster skrevet av den legendariske Howard Ashman- og Tony Award-vinner Tim Rice, med manus og ytterligere tekster av Chad Beguelin. Aladdin viser også frem fantastiske sett, kostymer og belysning, laget av frem et enestående designteam. Oppdag en helt ny verden på en ny måte.

New York City: Billetter til Løvenes konge på Broadway

2. New York City: Billetter til Løvenes konge på Broadway

Opplev den spektakulære presentasjonen av Disneys velkjente «Løvenes konge», med Oscar-vinnende musikk av Elton John og Tim Rice. Nyt det fantastiske, afrikanske landskapet når du følger reisen til Simba og hans familie. Se giraffer spankulere, fuglene fly og gasellene springe i et teater fylt med høydepunkter, og lyder designet av den Tony Award-vinnende regissøren Julie Taynor. Opplev at hele savannen kommer til live med den rungende musikken og Løveklippen som sakte stiger opp fra scenen. Følg historien om en ung løveunge som kjemper med å akseptere ansvaret for sin tildelte rolle som løvenes konge. «Løvenes konge» har vunnet 6 Tony Awards og er en nytolkning av den klassiske Disney-filmen fra 1994. Nyt den rike mytologien, det mektig dramaet, og de afrikanske rytmene i denne populære historien på New Yorks berømte Broadway.

NYC: MJ Broadway-billetter

3. NYC: MJ Broadway-billetter

MJ er den elektrifiserende nye Broadway-musikalen som tar publikum med inn i den kreative prosessen til en av historiens største underholdere. Sikre deg inngangsbillett for å feire noen av Michael Jacksons største og mest ikoniske hits. Med over 25 av Michael Jacksons største hits lar MJ seerne gjenoppdage mannen i speilet, med en eksplosjon av musikk, koreografi og teatralitet like uforglemmelig som artisten selv. (Bok av Lynn Nottage. Regissert og koreografert av Christopher Wheeldon.)

NYC: Wicked Broadway-billetter

4. NYC: Wicked Broadway-billetter

Se musikalen som har knust alle tidligere billettkontorrekorder og bli en Broadway-legende. "Wicked" er historien om livet i Oz før Dorothy. Følg to jenter som møtes i landet Oz, og bli med dem på reisen deres når de blir den onde heksen fra Vesten og Glinda den gode heksen. Bli forelsket i historien om Oz sine to hekser, basert på romanen av Gregory Maguire og med musikk og tekster av Stephen Schwartz. Fordyp deg i den fantastiske musikken, den ambisiøse scenografien og den fengslende skuespillet til dette prisvinnende showet. Bli med den onde heksen og Glinda mens de vokser opp sammen bare for å bli to veldig forskjellige kvinner. Man er født med smaragdgrønn hud og er brennende, smart og misforstått. Den andre er vakker, ambisiøs og veldig populær. Hvis du noen gang har følt at du ikke passet inn, hvis du noen gang har følt at du trengte en hjelpende hånd, hvis du har gitt en hånd og ting ikke ble helt riktig, så er dette showet for du.

NYC: Some Like It Hot Broadway Show Ticket

5. NYC: Some Like It Hot Broadway Show Ticket

Some Like It Hot, den morsomste filmen i Hollywoods historie, har blitt gjenskapt og gjenfødt som Broadways store musikalske komedie. Some Like It Hot, som foregår i Chicago når Prohibition har alle tørst etter litt spenning, er den «herlige, store, høysparkende» (Associated Press) historien om to musikere som ble tvunget til å flykte fra Windy City etter å ha vært vitne til en mob-hit. Med gangstere i hælene tar de et langrennstog for livets livsjagende, livsendrende reise. Entertainment Weekly kaller Some Like It Hot «en sprit-gjennomvåt støyende god tid fra start til slutt, med smittende musikk av Marc Shaiman og tekster av Shaiman og Scott Wittman, en vittig bok av Matthew López og Amber Ruffin, og fantastisk regi og koreografi av Casey Nicholaw." Alle ombord på Broadways store, store musikalske komedie!

NYC: Blue Man Group-billetter

6. NYC: Blue Man Group-billetter

Se hvorfor Blue Man Group er verdenskjent for sine vilt teatralske show som kombinerer musikk, komedie og multimedieforestillinger for å produsere en helt unik form for underholdning. Se Manhattan-konserten som er en del av deres nåværende verdensturné. Opplev feststemningen som skapes på live-arrangementene deres, som har blitt gruppens varemerke. Føl energien som er laget for å blåse vekk et internasjonalt og multigenerasjonspublikum. Kom og se den legendariske forestillingen som millioner over hele verden allerede har opplevd, og oppdag hva som trekker publikum tilbake for hver tur.

NYC: A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Ticket

7. NYC: A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Ticket

Kjøp inngangsbilletten din for å se A Beautiful Noise, The Neil Diamond Musical Broadway-musikal i New York, og nyt en hel natts dedikasjon til Neil Diamond. Gå til Broadhurst Theatre i New York og gå til ditt øvre eller nedre sete, avhengig av hva du har bestilt. Len deg tilbake i stolen og nyt å se den spennende musikalen. Syng med på «Sweet Caroline», «America» og «Cracklin' Rosie». Beundre forestillingen, beundre de fantastiske kostymene, og dans med rollebesetningen mens du fordyper deg i denne musikalen. Finn ut om en artists søken etter seg selv og feire hans mektige musikk. Se Diamonds suksess spille foran deg og dans med til hans 10 topphits. Ta en reise inn i verden til entertaineren som solgte 140 millioner album. Lytt til hans tidlige dager i New York og lær om rockestjernelivet hans. Hør om dette rockeikonet og oppdag hvorfor musikken hans har gjort ham til en nasjonalskatt.

New York City: 2-timers omvisning i Greenwich Village

8. New York City: 2-timers omvisning i Greenwich Village

Utforsk New Yorks mest bohemske område på en 2-timers omvisning i Greenwich Village. Oppdag hvorfor nabolaget har rykte på seg å være en magnet for intellektuelle, kunstnere og beatpoeter. Møt guiden din på hjørnet av Waverly Place og 6th Avenue, og gå i fotsporene til Henry James og Edgar Allan Poe. Lær om kunstnere som Jackson Pollock, som har vært med på å gi nabolaget sin identitet. Hør historiene til radikale tenkere som Upton Sinclair og John Reed, som debatterte i røykfylte kafeer. Føl på energien til «The Village», mens du spaserer fra Washington Square Park til favorittstedene til Dylan Thomas, Jimi Hendrix og Lenny Bruce. Hør historier om hvordan Beat-generasjonen blomstret her og avdekk noen av New Yorks mest sjeldne severdigheter, inkludert byens minste stykke av privat eiendom. Opplev Jones Street, hvor Bob Dylans platecover "The Freewheeling Bob Dylan" ble tatt og se den første integrerte New York-klubben Cafe Society. Lær om fremveksten av de homofiles rettigheter på Stonewall Inn og se bygården som brukes i "Friends". Beundre det eldste trehuset i «The Village» og avslutt omvisningen på 77 Bedford Street, det tidligere hjemmet til Issac Hendricks, samt Cherry Lane Theater, det eldste Off Broadway-teateret i New York City som er i kontinuerlig drift. Avslutt omvisningen på 7th Avenue South og Christopher Street, rett foran tog 1.

New York City: The Ride Interactive Bus Tour

9. New York City: The Ride Interactive Bus Tour

Når gründere og kreative typer i New York slår seg sammen, oppstår ultramoderne underholdning i form av en 45 fot lang buss med stadionseter, surroundlyd og gateopptredener. Ta denne interaktive 65-75 minutters bussturen og se New York fra et helt unikt perspektiv. Det gjør gatene i New York til en scene, og bringer underholdning og turisme sammen for å skape en byopplevelse som alle, fra turister til innfødte New Yorkere, kan nyte. RIDE kjører gjennom New York og har forestillinger foran severdigheter, som Grand Central, 42nd Street, Bryant Park og mer. Det er Broadway uten begrensningene til et stasjonært teater, og en busstur med en teatralsk vri. Hvert av de mobile kinoene har 3 rader med stadionseter, pluss den mest moderne lyd- og visuelle teknologien, inkludert høyttalere som bringer innsidelyder ut på gaten, slik at RIDere kan gå "On Air" og samhandle med byen.

NYC: Billett til Broadway-musikalen The Book of Mormon

10. NYC: Billett til Broadway-musikalen The Book of Mormon

Dette storfilmshowet inneholder store sang- og dansenummer i gammel Broadway-stil med en moderne sensibilitet. Musikalen gjør narr av religion, seksualitet, fattigdom og rase, mens den følger 2 unge misjonærer som blir sendt til Uganda for å prøve å omvende folk. Skaperne av «South Park», Trey Parker og Matt Stone, sammen med Robert Lopez fra «Avenue Q», garanterer en morsom kveld med en ateistisk-inspirert forestilling om mormonisme. Se når den eldre Price, en entusiastisk overpresterende med en sterk dedikasjon til sin tro, og den eldre Cunningham, hans velmenende, men sosialt uegnede partner, havner i en hel masse problemer. Le og dans i setet ditt til denne storslagne musikalen, mens to unge menn oppdager at deres naive oppdrag kanskje ikke blir så vellykket som de forventet i et samfunn preget av fattigdom og vold.

Tilgjengelige aktiviteter

32 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Broadway, New York City

Vil du vite mer om aktiviteter i Broadway, New York City? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Broadway, New York City

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 638 vurderinger

Perfekt! Llegamos con el código QR sin problema entramos y nos guiaron a nuestros asientos. Es más económico que otras paginas que venden billetter.