Broadway, New York City

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Broadway, New York City

Vil du vite mer om aktiviteter i Broadway, New York City? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Broadway, New York City

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 780 vurderinger

Utrolig show! Fint teater! Publikum behandlet som storfe.

Elsket å se Phantom of the Opera på Majestic Theatre. Skuespillerne, rammen, musikken, koreografien, alt var flott. Teateret var veldig hyggelig og gammeldags som gir poeng til opplevelsen. Ulempen med det hele var måten publikum blir behandlet på. Å gå inn i teatret, sette seg ned og så gå, føltes mer som om vi var storfe. Alltid sjefer oss rundt. Riktignok så de fleste der ut som de kom bare for å krysse av en annen turistattraksjon fra listen deres, i stedet for å se et teaterstykke, men selv i vanlige turistattraksjoner fikk jeg ikke storfefølelsen som jeg gjorde her.

Sørg for å ha kupongen din og til og med e-posten du mottok klar når du henter billetten. Vi dro til Majestic dagen før for å få billettene våre, og jeg viste kupongen, men mannen bak disken ville at jeg skulle vise ham e-posten jeg mottok, så jeg viste ham det også. Vi fikk gode plasser i orkesterrad K med god utsikt over scenen. Vær der minst en halvtime før da det blir kø og sikkerhetskontroller. Gå heller ikke glipp av starten på andre akt, så pass på at du ikke setter deg fast i toalettkøen.

Helt fantastisk!!

Vår guude Tom tok oss gjennom New York på en morsom og uttolig kunnskapsrik reise. Vi var en voksen og 3 ungdommer, og de syntes denne turen var høydepunktet. Anbefales på det varmeste

En fantastisk opplevelse.

Vår guide John Bow var helt fantastisk, og formidlet NY info på en imponerende måte. Vi var rett og slett på tur med et ‘levende’ og meget engasjert, sjarmerende leksikon. Tusen takk.