Legg til datoer

Broadway, New York City

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
26 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 26

Flere reisetips for Broadway, New York City

Vil du vite mer om aktiviteter i Broadway, New York City? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Broadway, New York City

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 780 vurderinger

Sørg for å ha kupongen din og til og med e-posten du mottok klar når du henter billetten. Vi dro til Majestic dagen før for å få billettene våre, og jeg viste kupongen, men mannen bak disken ville at jeg skulle vise ham e-posten jeg mottok, så jeg viste ham det også. Vi fikk gode plasser i orkesterrad K med god utsikt over scenen. Vær der minst en halvtime før da det blir kø og sikkerhetskontroller. Gå heller ikke glipp av starten på andre akt, så pass på at du ikke setter deg fast i toalettkøen.

FANTASTISK!!

Ikke bare var bestillingsprosessen enkel og rask, jeg måtte bare vise bilde-ID-en min i billettkontoret for å motta billettene mine. Ingen bilag, ingen papir..... det var ekstremt praktisk. Det siste du vil gjøre på ferien er å holde styr på massevis av papirer! Showet var spektakulært og kostymene var fantastiske, ekte Disney Magic.

Showet var kjempefint!

Vi var heldige med plassene våre og lå rett i midten. Billettene ville vært mye billigere på stedet, men man vet dessverre aldri om man fortsatt får noen. Så hvis du ikke NØDVENDIG ønsker å se musikalen, bør du spekulere og gå til billettluken først om morgenen (køen var ikke særlig lang).

Perfekt! Llegamos con el código QR sin problema entramos y nos guiaron a nuestros asientos. Es más económico que otras paginas que venden billetter.

Helt utrolig

Anbefales å få med seg denne forestillingen. Gode skuespillere, utrolig bra kostymer.