Legg til datoer

Ting å gjøre i
Bristol

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Bristol

Bristol: Guidet fottur fra Blackbeard til Banksy

1. Bristol: Guidet fottur fra Blackbeard til Banksy

Avdekk Bristols historiske sentrumsområde på en to-timers tur med en ekspertguide. Begynn turen utenfor Bristol Cathedral på College Green, en imponerende middelalderkirke bygget på 1100-tallet. Når du går gjennom sentrumskjernen, kan du høre om opprinnelsen til byen, der den startet, og dens middelalderske sentrum. Deretter fortsetter du til det normanniske slottet, som ligger strategisk mellom elven Avon og elven Frome. Se bevis på blitzskader, utført av nazistene mot Bristol under andre verdenskrig. Gjennomgående vil du lære om Banksy, Brunel, Blackbeard og mange andre av Bristols berømte innbyggere (hvis navn kanskje starter med en B eller ikke). Hør bisarre ekko og avslutt til slutt på Bristols historiske havneside etter å ha sett de minste, største og vakreste gatekunstverkene i byen.

Fra Bristol: Dagstur til Stonehenge og Cotswold Villages

2. Fra Bristol: Dagstur til Stonehenge og Cotswold Villages

En dag full av undring venter oss i dag. Når du reiser fra Bristol, er ditt første stopp for dagen det forhistoriske monumentet Stonehenge. Mange legender omgir disse utrolige stående steinene som veier omtrent 25 tonn hver og har tiltrukket seg mennesker fra hele verden i årevis. Kanskje du tror de ble skapt av Merlin, som på magisk vis fraktet dem fra Irland. Kanskje du tror Stonehenge er et landingssted for romvesener. De kan minne deg om ruinene av et romersk tempel. Du kan ikke nekte deres storhet, uansett hva du tror. Avebury er ditt neste stopp. Nyt fritiden din her: ta deg litt lunsj, vandre rundt i området, og selvfølgelig se de tre steinsirklene. Avebury henge kan skilte med den største steinsirkelen i Storbritannia, så stor at den passer til hele den sjarmerende engelske landsbyen inne. Så du kan ta en halvliter og spise mens du er omgitt av en steinsirkel. Ganske magisk, ikke sant? Reisen din fortsetter til den sjarmerende landsbyen Lacock. Du har ledig tid her, du kan være interessert i å besøke klosteret. Harry Potter-fans vil være besatt av å se Lacock Abbey Cloisters, brukt som Galtvort-korridorer i filmene. Besøkende kan også utforske middelalderrommene og klostergården, før de tar en titt på Fox Talbot Museum som utforsker fotografiets historie. Castle Combe er vårt siste stopp, ofte kalt en av de vakreste landsbyene i England. Fans av filmer som War Horse og Neil Gaimans Stardust gjenkjenner kanskje dette stedet, så gjør kameraet klart. Herfra er det bare en kort kjøretur tilbake til Bristol.

Bristol: St. Nicholas Market og Air Raid Shelter Tour

3. Bristol: St. Nicholas Market og Air Raid Shelter Tour

La lokale guider ta deg med på en magisk tur gjennom 1000 år med Bristols historie. Nyt privilegert tilgang til underjordiske passasjer, takutsikt, WW11-tilfluktsrom og rom som en gang rocket til de beste bandene på 1960-tallet. Besøk St. Nicholas Market for lunsj. Turen din begynner utenfor hovedinngangen til Corn Exchange. Spaser gjennom gamle gater for å se blitzskader, slottsrester, gatekunst og mye mer. Etter å ha oppdaget høydepunktene i gamlebyen, dra tilbake i tid og under gatene for å utforske områder av byen som vanligvis er utilgjengelige for publikum. Du vil bli rørt, fascinert og overrasket over WW2 Air Raid Shelter som forblir som en levende tidskapsel skjult under byen. Du kan til og med møte Margaret - et vennlig spøkelse. Lær underveis om Bristols rolle i slavehandelen, piratkopiering og dens nåværende posisjon som hovedstaden for gatekunst. Din guide vil holde deg informert og underholdt frem til lunsjtid når du kan smake på herlighetene på St. Nicholas Market og den fineste gatematen i Bristol. Ta noen morsomme suvenirer mens du er i gang.

Bristol: Selvguidet sightseeing med audiotur

4. Bristol: Selvguidet sightseeing med audiotur

Turen begynner på Bristol Bridge og forteller historien om Bristols begynnelse. Her får du vite hvordan byen fikk navnet sitt, før du spaserer til Castle Park, der den opprinnelige angelsaksiske bosetningen lå. Deretter går turen til Bristols gamlebydel, der du får høre om byens fascinerende historie. Utforsk de sjarmerende Saint Nicholas Markets, og gå deretter gjennom den eneste gjenværende byporten. Ta en titt på området der See No Evil Street Art Festival ble arrangert, og beundre de grå bygningene som har fått nytt liv av kunstnere fra hele verden. Gå videre til Christmas Steps og deretter Colston Hall. Du kommer til Bristols eldste pub og passerer deretter to av Banksys mest berømte gatekunstverk. Stopp ved Bristol Cathedral, etterfulgt av en spasertur rundt College Green. Fortsett til den historiske Bristol Docks, og besøk deretter den berømte Old Vic, hvor du kan ta en matbit. Underveis kan du lytte til audioguidens fascinerende fortellinger om lokal historie og kultur og få tips om de beste stedene å besøke under oppholdet. Vær oppmerksom på at denne turen foregår på engelsk og dessverre ikke kan oversettes til andre språk.

Bristol: Guidet spøkelsestur

5. Bristol: Guidet spøkelsestur

Bristol Ghost Tours er den eneste dedikerte spøkelsesturen som er tilgjengelig i Bristol i dag. Vi tilbyr fullstendig guidede turer med en profesjonell kostymeguide, for å ta deg rundt i det gamle middelalderske hjertet av byen, som introduserer deg til en moderne by proppet med spøkelser og historier om det paranormale. Selve turen er familievennlig, møtes utenfor Bristol Cathedral på College Green kl. 19.30 på turkvelder, og varer i omtrent 1 time og 45 minutter. Du vil bli tatt med rundt som en del av en gruppe, med aldri mer enn 32 personer og bli fordypet i de mange skjulte hemmeligheter og grusomheter som venter på opptil 17 forskjellige hjemsøkte steder. Turen begynner utenfor Bristol Cathedral kl. 19.30 og vever deretter en sti som går forbi The Hatchet Inn, Bristol Beacon, Christmas Steps, Lower Maudlin Rd, Union St, St Nicholas Markets, Bristol Bridge, King St, Bristol Old Vic, Queens Square. Selve ruten er nesten sirkulær, og tar inn de eldste delene av byen og opptil 17 forskjellige hjemsøkte steder. Turen ender på Queens Square som er svært nær bussholdeplasser og sentrum av byen og mange puber, kafeer, restauranter og hoteller.

eSIM Europe og UK for reisende

6. eSIM Europe og UK for reisende

Enten du reiser i Storbritannia eller legger ut på eventyr i flere europeiske land, sørger et eSIM-kort for at du alltid er tilkoblet. Du får øyeblikkelig levering av mobilt innhold og 1 til 30 dagers dekning med 500 MB til 10 GB. Dette eSIM-kortet er ideelt for moderne reisende som bruker enheter som iPhone eller andre smarttelefoner som støtter eSIM-funksjonen. Nyt bekvemmeligheten av forhåndsbetalt dekning på alle større europeiske destinasjoner med uavbrutt tilkobling og ingen overraskelser. Dette eSIM-kortet dekker følgende steder: Østerrike (Österreich) Belgia (Belgien) Bulgaria (Bulgaria) Kypros (Zypern) Kroatia (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Hellas (Griechenland) Ungarn (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italia (Italien) Latvia (Lettland) Litauen (Litauen) Luxembourg (Luxemburg) Malta (Malta) Norge (Norwegen) Nederland (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakia (Slowakei) Slovenia (Slowenien) Spania (Spanien) Storbritannia (Vereinigtes Königreich) Tsjekkia (Tschechische Republik) Romania (Rumänien) Sverige (Schweden) Sveits (Schweiz) Ukraina

Aerospace Bristol inngangsbillett

7. Aerospace Bristol inngangsbillett

Gå ombord på den siste Concorde noensinne for å fly og begi deg ut på en spennende reise gjennom flyhistorien. Fra de tidligste flyene til romteknologi og den supersoniske Concorde, la Aerospace Bristol ta deg med på en morsom praktisk reise gjennom mer enn et århundre med utrolige luftfartsprestasjoner. Dagens høydepunkt vil garantert være den ikoniske Concorde. Du får sjansen til å gå ombord i verdens raskeste passasjerjetfly, se inn i cockpiten og gå gjennom passasjerkabinen for å oppdage hvordan Concorde-passasjerer ville reise med stil. I tillegg kan du nyte et fantastisk show projisert på utsiden av flyet. Aerospace Bristol tilbyr en morsom familiedag for alle aldre, med interaktive utstillinger, et utendørs lekeområde i form av et fly, og barnestier for spirende ingeniører og piloter.

Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults Experiences

8. Bristol: Clifton Suspension Bridge Vaults Experiences

Utforsk to av de tolv imponerende steinhvelvene som støtter Clifton Suspension Bridge. Det største kammeret ble oppdaget for bare 20 år siden, og er 11 meter høyt og dekket av utrolige stalaktitter og ble bygget av den berømte viktorianske ingeniøren Isambard Kingdom Brunel. Alle billettinnehavere må være 7 år eller eldre, og må ha solide sko med godt grep. Hard Hat Tour En time. £15 generell inngang Dette er din sjanse til å ta en titt inn i Brunels skjulte hvelv, gjenoppdaget av et uforferdet team av ingeniører og bygningsarbeidere i 2002. Våre kunnskapsrike frivillige guider vil forklare hvordan utformingen av Brunels bro ble formet av påvirkningen av andre, og hvordan den unge nykommeren var i stand til å gjøre navnet sitt. Du vil høre alt om menneskene som bygde og gjenoppdaget hvelvene før du tok på deg en hjelm, gikk ned en stige og tok en titt selv. Hvelvbesøk En time. Voksne £10, Barn £8 Våre Vaults-besøk er en familievennlig måte å utforske inne i Leigh Woods Vaults. Ta på deg hjelmen, klatre ned stigen og følg kartet vårt mens du utforsker de største og mest betydningsfulle av de tolv steinhvelvene – et imponerende underjordisk ekkokammer 11 meter høyt og dekorert med dryppstein. VIKTIG SIKKERHETSINFORMASJONVennligst sørg for at alle medlemmene i gruppen din er kjent på følgende begrensninger. Av sikkerhetsmessige årsaker kan det hende at vi ikke kan gi medlemmer av partiet ditt tilgang til hvelvene hvis de ikke har overholdt følgende: • Turene er egnet for alderen 7+ og under 18 år må være i følge med en voksen.• Det er en minimumshøydegrense på 1,2 meter. r>• Vennligst bruk solide sko med godt grep, for eksempel turstøvler eller sko. Du får ikke lov til å bli med på turen med hæler eller sko med åpen tå.• Denne turen inkluderer klatring på en vertikal stige og passering gjennom en lav korridor. Sørg for at du er fysisk i stand til å gjøre det. Finn mer informasjon på https://cliftonbridge.org.uk/wp-content/uploads/2020/06/Access-Guide.pdf • Sørg for at alle kameraer, telefoner eller enheter du tar med Passer i lommen eller vesken slik at du har to hender fri til å klatre stigen.• Bare små ryggsekkvesker som bæres over begge skuldre eller vesker med cross-body-stropper vil tillates inne i hvelvene. Store vesker, håndvesker, paraplyer og så videre kan oppbevares trygt i besøkssenteret under omvisningen.• Vær oppmerksom på at hvelvene kan være våte og/eller gjørmete innvendig, spesielt etter kraftig regn. Bruk egnede klær og sørg for at kameraer eller mobiltelefoner er beskyttet mot kalsittmettet vann som kan falle ned fra taket.

Bristol: Wake The Tiger Amazement Park inngangsbillett

9. Bristol: Wake The Tiger Amazement Park inngangsbillett

Begynn Wake The Tiger-opplevelsen i en forlatt malingsfabrikk, før du går inn i Drømmefabrikken og til slutt tar deg til OUTERverse. Gå gjennom labyrinten av ulike rom og nyt utstillingene i ditt eget tempo. Ta en titt på de unike kunstverkene i mer enn 40 forskjellige rom, og oppdag historien bak denne alternative verdenen under denne selvguidede aktiviteten som er perfekt for både store og små. Vær nysgjerrig mens du går gjennom de ulike utstillingene og beundrer og interagerer med verkene til hundrevis av lokale kunstnere. Denne unike fornøyelsesparken vil garantert etterlate et varig inntrykk.

Bristol: Self-Guided Smartphone Treasure Hunt

10. Bristol: Self-Guided Smartphone Treasure Hunt

Legg ut på et selvstyrt skattejakteventyr gjennom gatene i Bristol med dette nettkoblingsbaserte smarttelefonspillet. Samhandle med et skjermoppsett som er enkelt å bruke. Ta deg gjennom byen ved hjelp av interessante karakterer, et skattekart og din egen følelse av eventyr. Bli kjent med fascinerende karakterer som Captain Bess, en snerten pirat som tester ut nye rekrutter for å bli med på skipet hennes. Følg instruksjonene som Bess gir deg på en nøye utformet rute gjennom byen. Start midt i det grønne i Castle Park og passerer gjennom gamle smug, overbygde markeder, forseggjorte torg og den pulserende havnen. Fullfør spillet bare minutter unna der du begynte. Bruk skattekartene for å komme til hver destinasjon. Dechiffrer ledetråder på hvert sted med vennene dine eller fullfør utfordringen på egen hånd. Se ting du vanligvis aldri legger merke til mens du søker høyt og lavt etter svaret. Be om tips hvis du står fast. Lås opp interessante fakta og historier underveis om hvert sted og få en bedre forståelse av Bristols fascinerende historie.

Alle aktiviteter

51 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Bristol

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bristol?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bristol er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Bristol?

De beste dagsturene og utfluktene fra Bristol er:

Cotswold

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Bristol?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Bristol?

Flere reisetips for Bristol

Vil du vite mer om aktiviteter i Bristol? Trykk her for full oversikt