Våre mest anbefalte ting å gjøre i Brienz

Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

1. Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

Swiss Travel Pass er et must for alle reisende til Sveits. Du kan nyte ubegrenset tilgang med offentlig tog, buss og båt til over 90 byer og tettsteder, og dra nytte av gratis inngang til 500+ museer, rabatterte byturer og tilgang til private og naturskjønne tog med en forutsatt setereservasjon. Det er to brede typer Swiss Travel Pass: Continuous og Flexi, med mulighet for å velge mellom 3, 4, 8 og 15 dager. Bortsett fra at det er et "alt-i-ett"-pass som lar en reisende få tilgang til alle offentlige transportmåter i landet, tilbyr det også en rekke andre fordeler på fjellutfluktene. Turer opp til Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn og Rigi er inkludert i passet. En reduksjon på 50 % tilbys på de fleste andre fjell- og taubaner (Gornergrat, Titlis, osv.). Nyt gratis inngang til museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern og Natural History Museum i Genève. Utforsk med tilgang til det olympiske museet i Lausanne, Château de Chillon og Ballenberg Swiss Open-Air Museum. Så det være seg den eventyrlystne, den ivrige eller fritidsreisende, vil du ha sjansen til å få mest mulig ut av Sveits Travel Pass.

Swiss Travel Pass: Sveitsisk alt-i-ett-pass for tog, buss og båt

2. Swiss Travel Pass: Sveitsisk alt-i-ett-pass for tog, buss og båt

Utforsk skjønnheten i Sveits mens du reiser med et Swiss Rail-pass, gyldig over hele landet. Dra nytte av ubegrenset bruk av offentlig transport og gratis inngang til over 500 museer over hele landet. Denne billetten tilbyr problemfri og ubegrenset reise gjennom hele Sveits på det sveitsiske tognettverket, busser og offentlige båter. Dette passet inkluderer Glacier Express, Golden Pass Line, Bernina Express og andre. Dette passet inkluderer museumsinngang, båtturer og rabatter på mange fjellutflukter. Velg mellom et 3-, 4-, 6-, 8- eller 15-dagers pass og oppdag skjønnheten i Sveits på din egen måte.

Interlaken: Båtdagskort på Thun- og Brienzsjøen

3. Interlaken: Båtdagskort på Thun- og Brienzsjøen

Opplev blågrønne innsjøer, pittoreske hyttelandsbyer og evig hvite fjelltopper. Beundre skjønnheten i landskapet mens du slapper av om bord i en båt som glir over det smaragdgrønne vannet i Thun- og Brienzsjøen. Besøk disse to kjente innsjøene med denne tilpassbare dagsturen. Bare velg din foretrukne dato, og ta deretter et båtcruise for å oppdage innsjøenes severdigheter i ditt eget tempo. Avreise fra er Thun, Interlaken West, Interlaken East (Ost) eller Brienz. Sjekk ut kjente severdigheter som St. Beatus-grottene, Giessbach-fallene eller de mange slottene rundt innsjøen, eller bare len deg tilbake og nyt utsikten over Berner Oberland-fjellene. Hvordan du bruker dagen din er opp til deg. Gjør som du mange turer langs rutene rundt innsjøene og fyll dagen med nye minner.

Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett reisepass-tog, buss, båt

4. Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett reisepass-tog, buss, båt

Utforsk skjønnheten i Sveits med et Swiss Travel Pass Flex tilgjengelig for 3, 4, 6, 8 og 15 fleksible dager innen 1 måned. De fritt valgbare reisedagene kan aktiveres og endres på www.activateyourpass.com når som helst. Du vil motta påloggingsinformasjonen på e-post etter kjøpet. Passet tilbyr problemfrie og ubegrensede reiser i hele Sveits på det sveitsiske reisesystemet, busser og offentlige båter, samt ubegrenset offentlig transport i byer, rabatter på mange fjellutflukter og gratis inngang til over 500 museer over hele landet på de validerte dagene . Du kan bruke passet på panoramarutene, men setereservasjon er obligatorisk. Barn under 6 år reiser gratis. Barn i alderen 6 og under 16 år når de er ledsaget av minst én forelder (som har Swiss Travel Pass) reiser gratis med Swiss Family-kortet.

Fra Genève: Heldagstur til Interlaken

5. Fra Genève: Heldagstur til Interlaken

Utforsk hjertet av de sveitsiske alpene i landsbyen Interlaken. Opplev en fantastisk utsikt over innsjøene Thun og Brienz på hver side og de omkringliggende toppene.   Avreise fra Genève, dra på en heldagstur og utforske hjertet av det berømte Berner Oberland. Ankomst i Interlaken, oversett av den berømte trioen av toppmøter, Eiger, Mönch og Junfrau. Besøk havnen og se de blå innsjøene på begge sider av landsbyen. Opplev den lokale kulturen og prøv lokale spesialiteter, for eksempel en sveitsisk fondue.   Streif gjennom de sjarmerende gatene og bla gjennom butikkene og butikkene. Før du drar, gå ned Bahnhofstrasse, kjent for sine luksuriøse klokkebutikker. Spaser gjennom de lokale hagene og se utendørsklokken innebygd i blomsterbedet på Casino Kursaal.   På slutten av ettermiddagen går du ombord på bussen for å gå tilbake til Genève. Forundre deg igjen over skjønnheten i området mens du kjører gjennom Jungfrau-regionen, tilbake til utgangspunktet med en beregnet ankomsttid på 20:30 avhengig av trafikken.

Fra Zürich: Crash Landing On You Locations i Interlaken

6. Fra Zürich: Crash Landing On You Locations i Interlaken

Besøk noen av de pittoreske opptaksstedene til det berømte K-dramaet - Crash Landing On You. Nyt en heldags privat tur som vil vise frem noen av de mest fantastiske stedene i Interlaken. Start turen med en møte-og-hilsen i lobbyen på overnattingsstedet ditt i Zürich. I et komfortabelt kjøretøy, ta en uforglemmelig kjøretur inn i hjertet av Sveits - regionen Interlaken. Stopp ved den fantastiske kaskaden av Giessbach-fossene og Grand Hotel Giessbach. Se hvor Ri Jeong-hyeok var elev ved den sveitsiske musikkskolen. Besøk den koselige og rolige vollen til den fantastiske landsbyen Iseltwald ved bredden av Brienzsjøen. Utforsk bryggen der Hyun Bin mimrer om tiden sin i Sveits mens han spilte piano. Følg i fotsporene til Yoon Seri (Son Ye Jin) og Ri Jeong-hyeok (Hyun Bin) gjennom alle de naturskjønne stedene rundt Brienzsjøen og Victoria-Jungfrau Grand Hotel & Spa i Interlaken. Nyt utsikten over den snøhvite toppen av Jungfrau under lunsj på en av Interlakens varierte restauranter. Om ettermiddagen kan du klatre opp og krysse den fantastiske panoramautsikten Sigriswil-broen. Reis 340 meter i lengde og til en høyde på 798 meter over havet med utsikt over den vakre innsjøen Thun. Avslutt eventyret ved Lake Lungern i det vakre landsbyhuset der Seri og Ri Jeong-hyeok ble gjenforent i Sveits.

Interlaken: Høydepunktstur med en lokal med privat bil

7. Interlaken: Høydepunktstur med en lokal med privat bil

Din ekspert lokale turguide og sjåfør vil vise deg de beste delene av Berner Oberland (regionen i Interlaken), inkludert skjulte hemmeligheter du ikke finner lett på egen hånd. På denne bilturen med privat bil, vil du kunne se mange sightseeingpunkter innen en kort tidsramme. Bortsett fra å forklare sightseeingpunktene kan guiden din gi innsikt i historien og kulturen til regionen og landet Sveits generelt. Fokuset på denne turen er å se området som en lokal. Imidlertid kan denne private turen tilpasses etter dine ønsker. Sightseeingsteder å besøke kan avtales på forhånd eller diskuteres ved møte. STANDARD sightseeing steder vi kan besøke under turen er: - Interlaken by - Harder Kulm * - landsbyen Grindelwald - Lauterbrunnen bygd - Wengen / Kleine Scheidegg / Jungfraujoch * - Trümmelbach-fossene - Gimmelwald * / Mürren * / Schilthorn * - Thunsjøen / Brienzsjøen - Lungernsjøen Noen eksempler på SKJULTE HEMMELIGHETER vi kan besøke: - Schynige Platte * - Grütschalp * - Staubbach Falls - Iseltwald (filmstedet til "Crash landing on you") - Giessbach-fossene og Grandhotel Giessbach - Axalp - Brienzer Rothorn * - Ballenberg sveitsiske friluftsmuseum - Meiringen - Reichenbach Falls - Aareschlucht (kløften til elven Aare) - Susten pass vei - Trift Bridge og Trift Glacier * - Grimsel pass vei - Handeggfall Bridge - Gelmersee - St. Beatus-hulene - Niesen * - Spiez / Spiez-slottet - gamlebyen i Thun / Thun-slottet - Kandersteg (Lake Oeschinen * / Blue Lake) Sightseeingpunkter merket med en stjerne * er ikke tilgjengelige med bil, men kun med tog eller taubane (billetter er ikke inkludert). Vær oppmerksom på at det ikke er garantert å besøke alle sightseeingstedene som er oppført her. Hvor mange steder du kan besøke avhenger av lengden på den bestilte turen og hvor mye tid du bruker på hvert sted. Etter bestilling kan du diskutere den detaljerte reiseruten med guiden din.

Ballenberg museumsbillett

8. Ballenberg museumsbillett

Ballenberg friluftsmuseum i Berner Oberland tilbyr en særegen mulighet til å oppleve og forstå den sveitsiske livsstilen, ofte tilbake til svunne tider. På tvers av det vidstrakte landskapet på 66 hektar kan besøkende utforske ulike sveitsiske bygninger, få innsikt i livet på landsbygda, samhandle med innfødte gårdsdyr og til og med besøke en dyrehage. Museumsområdet har en rekke spisesteder, fra spisesteder som tilbyr lokale retter til piknikplasser for å nyte din egen mat eller nybakt brød fra museets vedfyrte ovn. Gitt Ballenbergs vidde, anbefales det å sette av en hel dag til besøket.

Interlaken: Lake Thun og Lake Brienz Boat Cruises Day Pass

9. Interlaken: Lake Thun og Lake Brienz Boat Cruises Day Pass

Utforsk fabelaktig fjellandskap, et mylder av koselige landsbyer og de sjarmerende byene Thun og Interlaken med dette dagspasset for alle planlagte cruise på Thun- og Brienzsjøen. Nyt inkludert offentlig transport på alle tog- og busslinjer i Libero Zone 750 (Interlaken) også. Velg mellom andreklasses reiser på hoveddekket på båtene eller førsteklasses reiser på øvre dekk for bedre utsikt over det slående landskapet i Berner Oberland mellom Interlaken og Brienz. Nyt fleksibiliteten til å besøke innsjøene i hvilken rekkefølge du enn velger. Ta enten et helt cruise på hver innsjø eller hopp av og på underveis for å oppdage nærområdet videre.

Zürich: Privat panoramisk alpintur

10. Zürich: Privat panoramisk alpintur

Begynn din spennende reise ved å bli møtt av din engelsktalende sjåførguide i lobbyen på hotellet ditt i Zürich. Derfra kan du lene deg tilbake og slappe av i ditt moderne kjøretøy mens du drar nytte av WiFi på brettet. Du kommer snart til Interlaken – en berømt turistdestinasjon med en skrytende bosatt by i hjertet av de sveitsiske alpene. Viden kjent for sin vakre kritiske beliggenhet, ligger denne byen mellom de to innsjøene Thun og Brienz. Av denne grunn er det en ideell base for å utforske de vakre fjellene rundt den sentrale regionen i Sveits. Etter å ha tilbrakt litt fritid i byen Interlaken, starter eventyret ditt når du bruker kombinerte billetter til Brienzer Rothorn. Med avgang fra Interlaken Ost, reis med båt for å beundre perlene i Brienzsjøen på østsiden av Interlaken. Mens du reiser, kan du se dypt inn i de omkringliggende skjønnhetene i de autentiske sveitsiske alpene. Din neste ekstremt spennende tur vil bli drevet av Sveits eldste damptog for å nå Mount Brienzer Rothorn. Det vil ta en time før du når toppen av Brienzer Rothorn, i 2350 meters høyde. Den nedadgående reisen presenterer en annen stil av sjarm, og når du kommer tilbake til Brienz, blir du møtt igjen av sjåfør-guiden din. Derfra avsluttes turen med at du gjør den jevne reisen tilbake til ditt første møtepunkt.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Brienz

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Brienz

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Brienz

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Brienz?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Brienz med barn?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Brienz på regnværsdager?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Brienz?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Brienz?

Flere reisetips for Brienz

Vil du vite mer om aktiviteter i Brienz? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Brienz

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 38 vurderinger

Det var veldig verdt å få passet hvis man har tenkt å for eksempel ta Bernina Express-toget, og en haug med andre tog og busser osv. Du kan beregne om det er verdt avhengig av planene dine, men det gjør det også enkelt når billetter er sjekket for å ha passet med QR-koden...viser seg at man ikke trenger å vise passet sitt - bare koden. Ikke glem å få setereservasjoner for de fancy togene ... følg reglene, du vil nyte Sveits :))