Legg til datoer

Brevnovklosteret

  • Omvisninger
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Brevnovklosteret

Vil du vite mer om aktiviteter i Brevnovklosteret? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Brevnovklosteret

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 857 vurderinger

Ølsmakingen var veldig interessant, dessverre var vi de eneste gjestene (noe som nok var på grunn av lavsesongen) så det manglet litt moro i gruppen. Det hadde vært bedre om ølsmakingen ikke var brått avsluttet etter 90 minutter og du kunne ha bestilt noe annet for å avslutte kvelden komfortabelt. Ellers allerede forklart ganske godt og interessant, derfor 4 stjerner for Steve.

Veldig fornøyd med segway turen men kunne kanskje hatt litt mer historie og besøk av turistområder. Koselig med en øl som avslutning på turen hos Klosteret der de brygger egen øl. Joachym var veldig hyggelig og serviceminded. Sett gjerne av litt ekstra tid for de er veldig glad i å fortelle om byen, politikken og kulturen.

Morsomt og lett å läre

Vi hadde en veldig hyggelig guide som took jobben sin seriøst. Vi følte oss ivsretatt under turen. Det er inkludert I prisn å få henting I taxi fra hotellet til der Segwayturen starter. Det foregår utenfor centrum. Da fikk vi tatt noen fine utsiktsbilder. Min sønn på 13 syntes 1 time ble for kort tid. Lett å läre.

Vi er erfarne ølelskere. De smakte ølene er gode standardøl, en 8% porter er også inkludert. Vår guide Steve, fra New Zealand var flott. Vi lærte mye nytt om tsjekkisk ølkultur. Turen var på engelsk. Jeg anbefaler denne ølsmakingen på det sterkeste, mest på grunn av Steve. Takk Steve, du gjør dagen min!

Fantastisk opplevelse

Vi var de eneste påmeldte så vi fikk en privat guidet bryggeri-tur. Fantastisk.