Legg til datoer
Opplevelser i

Bratislava

En arkitektonisk smeltedigel som blander middelaldersk, gotisk, barokk-, renessanse- og sovjetisk innflytelse.

Ofte stilte spørsmål om Bratislava

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bratislava?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bratislava er:

Flere reisetips for Bratislava

Vil du vite mer om aktiviteter i Bratislava? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bratislava

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 007 vurderinger

Definitivt verdi for pengene.

Likte turen fra Venezia til Bratislava grundig. Turen var godt organisert og Martina var en utmerket guide som leverte historiske fakta om byen sin på en hyggelig og enkel måte. Martina var flytende engelsk. Tiden som er avsatt til fritid var perfekt for oss. Tiden ble brukt på å kafeene, spise lokal mat, shoppe, besøke slottet og bare vandre i de gamle og nye områdene i byen. Turen tilbake til Wien på båten var nok et høydepunkt på dagen. Anbefaler denne turen grundig.

En flott utflukt! Turen til Bratislava med minibuss var ikke så spennende, men reisestøtten var veldig vennlig! Byturen var veldig interessant og informativ! Takk til byguiden Max! Tilbaketuren med hurtigbåt til Wien ville vært planlagt til 18:30, men det var for lang tid for oss! Med en tilleggsbetaling på 10 euro per person kunne vi returnere klokken 14.30!

Opplevelsen er flott og katamaranen veldig behagelig! Eneste poenget var at jeg kjøpte to billetter og på veien tilbake fikk vi separate seter! Det var ikke hyggelig og å bytte sete 10 euro! Vi var heldige at katamaranen ikke var overfylt, så vi kunne sitte sammen! ✨

Fantastisk

Fantastisk opplegg hvor vi fikk se hele prosessen. Hjemmekoselig og raust.

Ved å bestille via denne siden ble prisen en del høyere enn ellers