Brandenburger Tor

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Brandenburger Tor

Vil du vite mer om aktiviteter i Brandenburger Tor? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Brandenburger Tor

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 35 657 vurderinger

Bestilt online, helt ukomplisert. 48 timers billett er virkelig flott, men vi ble ikke informert om at forskjellige selskaper er involvert eller at rute 1 og 2 går (rød og grønn). Vi ventet 1 1/2 time på greenen, forgjeves. Det kan også skje at rute 2-bussen ikke venter på 1-en på kvelden, da er det bare å ta S Bahn...ikke verst det heller. Anbefales igjen og igjen!

Det var min andre tur med ballongen, og den var litt mer spennende enn den første. Grunnen til dette var at det blåste litt i dag enn i fjor høst og ballongen var derfor litt "skrånende". Alt i alt var det imidlertid en flott tur med en fantastisk utsikt over Berlin.

Bortsett fra at vi fikk se mange historiske plasser og bygninger var det guiden med aĺl sin kunnskap og sin enestående formidlingsevne som gjorde turen helt fantastisk. Guiden vår het Rod og var fra Manchester, mener jeg å huske.

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.

Fantastisk spennende og interessant tur

Guiden var kunnskapsrik, engasjert og gjorde turen til en opplevelse. Tusen takk.