Våre mest anbefalte ting å gjøre i Bournemouth

Cruise på havn og øyer i Poole

1. Cruise på havn og øyer i Poole

Ta et cruise rundt Europas største naturlige havn, hjem til byen Poole, de gylne strendene på Sandbanks og Brownsea Island. Fra enten sitteplasser med åpent dekk eller den komfortable salongen vil du se fantastisk utsikt over det eksepsjonelle landskapet som omgir den. Din 70-minutters tur starter på sjarmerende Poole Quay med sine gamle bygninger og livlige atmosfære. Deretter går du forbi Brownsea Island, hjem til dyreliv og pittoreske Brownsea Castle, bygget for å beskytte mot franske invasjoner. Etter det kommer Sandbanks-halvøya og de luksuriøse husene til "Golden Mile". Deretter vil du besøke den store naturlige vidden av havnen og de gjenværende øyene: Green, Furzey, Long og Round. Med front mot vakker natur bidro den til å inspirere klassikere som Ringenes Herre og Gulliver's Travel.

Bournemouth: Opp-ned-inngangsbillett til huset

2. Bournemouth: Opp-ned-inngangsbillett til huset

The Upside Down House er et hus som bokstavelig talt er opp ned! Vi tilbyr besøkende muligheten til å ta mange minneverdige og surrealistiske bilder og videoer som de kan snu opp ned som de deler på sosiale og meldingsplattformer som Facebook, Instagram, TikTok og WhatsApp. Det er en opplevelse å dele i sanntid med venner og familie. Like godt av barn som voksne! Hvert sted er unikt, med sin egen identitet. Vi sikrer at dette gjenspeiles i husene folk besøker, ved å designe og dekorere det annerledes – blande det gamle med det nye. Dette lar venner og familier ha en morsom, hyggelig opplevelse som en del av dagen ute.

Fra Bournemouth: Tur med Lulworth Cove og Durdle Door

3. Fra Bournemouth: Tur med Lulworth Cove og Durdle Door

Oppdag noen av de mest sceniske kystlinjene i Sør-England på en busstur fra Bournemouth. Bli med på reisen via Poole Harbour og Sandbanks langs den verdenskjente Jurakysten, Englands eneste sted på UNESCOs verdensarvliste Besøk både Lulworth Cove og berømte steinbroen Durdle Door, og få interessant informasjon og nyttige kart for å guide deg på veien. Det blir tid til en rolig gåtur fra Durdle Door opp åssiden i Lulworth Cove. Her får du en fantastisk utsikt over landskapet fra toppen av fjellet Hambury Tout. Ved Lulworth Cove har du også muligheten til koble av og nyte en nydelig utsikt over området fra havet gjennom en båttur langs kysten (ikke inkludert i prisen). Nyttegjør deg av kartet og se det flotteste områdets natur har å by, eller utforsk landskapet på egen hånd. Finn deg en hyggelig kafé eller restaurant i landsbyen West Lulworth eller kikk innom de små butikkene i nærheten av Durdle Door.

Bournemouth Pier: PierZip-inngangsbillett

4. Bournemouth Pier: PierZip-inngangsbillett

Føl spenningen ved å fly gjennom luften og over bølger med denne inngangsbilletten til PierZip-turen i Bournemouth. PierZip er verdens første brygge til shore zip-wire, med en 250 meter dobbel zip-wire. Utfordre venner og familie på den doble glidelåsen, kjør sammen med dem for å rase til land. Start fra Zip Tower-plattformen 25 meter over havet, og løp ut og "zip-surf" 250 meter over toppen av bølgene for å lande på stranden. Legg ut på en virkelig unik og uforglemmelig opplevelse, og en fantastisk måte å oppleve den fantastiske panoramautsikten over Bournemouth og dens fantastiske kystlinje.

Bournemouth: Hopp-på-hopp-av-tur ved sjøen

5. Bournemouth: Hopp-på-hopp-av-tur ved sjøen

Opplev den vakre britiske kystlinjen med Bournemouth hopp-på-hopp-av-turen. Kjør en åpen todekker-turbuss på en 1,5-timers sløyfe gjennom Dorset-kysten for å oppdage de vakre kystbyene Bournemouth og Poole. Stopp ved Poole Quay og utforsk mangfoldet av butikker, parker, restauranter og teatre, samt et yrende natteliv. Kommentaren ombord peker ut de viktigste severdighetene og attraksjonene i hver by, alle tilgjengelige fra de 22 praktisk plasserte holdeplassene langs bussruten. Det er mange ting å gjøre i Bournemouth og Poole. En dobbel-dekker buss er en perfekt måte å utforske den pittoreske britiske kysten, og de fenomenale strendene, parkene og butikkene i Bournemouth og Poole er alle lett tilgjengelige fra turrutens vandresti ned langs kysten. Bournemouth Tour Stopp: A. Bournemouth Station - Stand K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - Bak Hot Rocks 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff 4. West Overcliff Drive 5. Westbourne 6. Branksome Chine 7. Canford Cliffs 8. Flagghode Chine 9. Sandbanks Beach 10. Sandbanks Beach 11. Sandbanks Peninsular 12. Sandbanks Beach 13. Sandbanks Beach 14. Lilliput Village 15. Whitecliff 16. Poole Park - The Ark 17. Poole Park - The Kitchen 18. Poole Quay & Old Town 19. Baiter Park 20. Poole Park 21. Ashley Cross 22. Westbourne 23. Poole Road 24. Bournemouth Square 25. Bournemouth Pier

Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

6. Fra Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Fang fergen tidlig om morgenen til Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, startpunktet for Jurassic Coast, Englands eneste naturlige UNESCOs verdensarvliste. Nyt en fantastisk utsikt over Poole Harbor og mot Brownsea Island. Midt på morgenen kommer du til Durlston Country Park. Besøk det splitter nye besøkssenteret Jurassic Coast som ligger i det nylig renoverte Durlston Castle. Det er tid for en morgenkaffestopp med utsikt over den berømte Great Globe og en sjanse til å ta en klippetopptur langs Tilly Whim Caves og Anvil Point Lighthouse. For hver besøkende som bringes til Durlston Country Park, gis det et bidrag til et stipend som bidrar til å støtte deres frivillige program. På vei vestover, kjør gjennom noen av de små gatene og landsbyene som gir Purbeck sin unike karakter. Spis lunsj i landsbyen Corfe Castle, dominert av ruinene som har gitt den navnet. Inngang til selve slottet ikke inkludert (Gratis for NT-medlemmer). Etter lunsj tar du en rolig kjøretur langs kysten og nyt mer fantastisk natur mens du tar turen til en ettermiddag ved Lulworth Cove og Durdle Door. Gå ned til Man o' War Rocks og se den praktfulle steinbuen til Durdle Door, hugget fra Portland kalksteinsenger. Til slutt, gå ned til Lulworth Cove og se den berømte Lulworth Crumple-fjellformasjonen i Stair Hole. Forespørsel om hotellhenting: Send oss en e-post til info@discoverdorset.co.uk med dato, bestillingsnummer og navn og adresse til hotellet. Vi vil bekrefte stedet og et omtrentlig tidspunkt i en svar-e-post, vær 10–15 minutter tidlig ute og utenfor.

Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb inngangsbillett

7. Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb inngangsbillett

Utfordre deg selv til 25 unike Clip 'n Climb-vegger på RockReef Activity Center med dine Clip n' Climb-billetter. Ta Stairway to Heaven-klatreutfordringen som gir varierende grader av spennende utfordringer som passer alle aldre og ferdigheter fra 4 til 94. Ved ankomst til senteret, motta full opplæring med en induksjon på opptil 30 minutter. Nyt store mengder moro mens du presser og tester smidigheten, selvtilliten, klatringen og problemløsningsferdighetene dine. Velg mellom en rekke innendørs klatrevegger, der hver vegg skaper en annen utfordring  – enten det er å teste hastigheten din, bestemme deg for den raskeste eller vanskeligste ruten å navigere eller bestemme hvordan du skal gripe tak og fordele kroppsvekten din. Hvis du føler deg konkurransedyktig, løp vennene dine på «Speed Climb» med ingenting annet enn to identiske vegger, en klokke og klatreferdighetene dine mellom dere. Prøv å komme deg på ledertavlen ved å være dagens raskeste klatrer.

Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet e-sykkeltur

8. Poole: Old Harry Rocks og Corfé Castle guidet e-sykkeltur

Din Dorset-ferie har nettopp blitt mye morsommere med våre guidede elektriske sykkelturer. Like lett å sykle som en vanlig sykkel, vil elsykkelen din ta deg til noen av de beste stedene og rundt Jurassic Coast, svettefri, avslappet og i et lett tempo. For en morsom dag ute er en guidet elsykkeltur noe av det morsomste du kan gjøre. Ta en hjelm og dra avgårde med vår erfarne guide for å utforske. Våre leiesykler er så gøy at du ikke kan slutte å smile. Så snart du føler at sykkelen gjør det harde arbeidet, vil du innse at dette må være den beste måten å se området på. De fleste kommenterer at de hadde det like gøy å sykle på elsykkelen som de gjorde med å se sidene! Vi har en rekke foreslåtte dagsturer for deg, og fordi syklene våre krever så lite innsats, vil du kunne se mye mer av området enn du ville gjort med konvensjonell sykkelutleie. Reiserute Start ved: Poole Harbour, Poole England Stopp ved: Sandbanks, Poole, Storbritannia Vi tar en rask stopp for å nyte den vakre utsikten over stranden med dens gylne sand, som strekker seg over 10 km til Christchurch. Stopp ved: Studland strand og naturreservat, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi vil se stranden og naturreservatet mens vi sykler forbi den og stopper for noen bilder. Stopp ved: Old Harry Rocks Vi tar turen til Harrys Rock fra Obelisken mens vi ser over hele Swanage og Poole Harbour, et av de høyeste punktene med magisk utsikt. Stopp ved: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi tar oss fra Harrys Rock tilbake til Studland og hele veien gjennom skogen til Corfe Castle. Stopp ved: Poole Harbour, Poole England Vi vil reise tilbake forbi Poole Harbor og Park og stoppe for noen bilder. Gå forbi: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Sesongavhengig vil vi sykle på Bournemouth Promenade også Sandbanks.

Beer Babe Crawl for spesiell anledning

9. Beer Babe Crawl for spesiell anledning

Veldig enkelt sagt, våre nydelige Beer Babes er morsomme og utadvendte jenter kledd i bayerske eller andre temaantrekk. Deres hovedoppgave er å bestille og servere festen din med drinkene for natten. Du må samle en pus først (hvis aktuelt – hvis du sørger for drinkene selv, vil dette ikke være nødvendig), og deretter vil jentene bruke disse pengene til å kjøpe drikke til deg uansett hvilket sted du er på. De vil holde deg fullt informert om eventuelle penger brukt, gi fullstendige kvitteringer og gi deg beskjed når pusen begynner å bli tom. Alternativt kan våre Beer Babes bare bestille runder om gangen, hvis dette er det du foretrekker. I utgangspunktet vil de passe inn med dine behov og sikre at du ikke trenger å bekymre deg for å stå i kø i barer eller slite med brett fulle av drinker! Tenk på våre Beer Babes som ditt eget private serveringspersonale, men med utseende og personligheter som bare øker moroa på den store kvelden din!

Storbritannia/Europa: eSim Mobile Data Plan

10. Storbritannia/Europa: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Liechtenstein problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Storbritannia og Irland og oppgrader for dekning i 43 europeiske regioner (full liste nedenfor). Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. Nettverksdekning for 43 europeiske regioner: Albania, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Kasakhstan, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Nederland, Litauen, Litauen, Litauen, Latvia, Litauen, Litauen, Nederland, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Nederland ino, Serbia, Slovak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, Usbekistan og Vatikanstaten.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Bournemouth

Bournemouth

Utforsk området rundt Bournemouth

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Bournemouth

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bournemouth?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bournemouth er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Bournemouth?

De beste dagsturene og utfluktene fra Bournemouth er:

Poole

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Bournemouth med barn?

Flere reisetips for Bournemouth

Vil du vite mer om aktiviteter i Bournemouth? Trykk her for full oversikt